27
marec

Joga oddih za pare na Krasu

Organizira: Nush Yoga
Kdaj: 27. marca ob 16:00 do
29. marca 2020 ob 14:00
Kje:
Prispevek:280eur na osebo (early bird do 14.2.2020), zatem je cena 320eur na osebo
Organizira:Nush Yoga
Kontakt:nush.yoga@gmail.com

52 ogledov

Oddih, ki je nekaj več kot običajen vikend umik v dvoje. Je oddih, ko si resnično vzameta čas drug za drugega in ga kakovostno preživljata skupaj – čas samo za vaju, za sprostitev, spoznavanje, odkrivanje, učenje in poglabljanje odnosa. Oddih, s katerega se bosta vrnila prerojena in bolj povezana. Najlepše darilo, ki si ga lahko podarita.

Prvi tovrsten oddih v Sloveniji!!

Kdaj?
27.–29. marec 2020

Kje?
Zenja, Divača

Komu je oddih namenjen?
Vsem parom (kakršnimkoli, ni treba da ustrezajo kakšnemu družbenemu okviru, pri nas so dobrodošli vsi), ki bi si radi vzeli vikend zase, za spoznavanje sebe in drug drugega, za poglobitev medsebojnega odnosa, za vse, ki bi radi naredili nekaj dobrega zase in se česa novega naučili. Oddih je odlično darilo za Valentinovo, pišite mi, da vam pripravim darilni bon :)

Cena:

EARLY BIRD DO 14.2.2020: 245eur/osebo (490eur na par)

Po tem datumu: 290eur/osebo (580eur na par)

Vsi, ki redno obiskujete moje ure joge ali ki ste na mojem oddihu/potovanju že bili, prejmete 50eur popusta! (če imate darilni bon, se popusti ne združujejo)

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno – sprejeli bomo samo 4 pare!

Kaj vključuje cena:

- 2 nočitvi v avtentično opremljenih apartmajih Zenja,
- 2x Mašin zajtrk z domačo granolo

- 3 ostali uravnoteženi rastlinski obroki (1x kosilo, 2x večerja), pretežno iz lokalnih sestavin, ki jih pripravlja odlična kuharica in nutricionistka Nika Klančar,
- 4 vodene vadbe joge (hatha, vinyasa) z mednarodno certificirano učiteljico joge Nušo Pevc,
- 1 večerno sproščanje z jogo nidro,
- 3-urna delavnica komunikacije za pare s terapevtko Anito Gomezel,
- 2-urna delavnica joge v parih (vodi Nuša Pevc)

Možno doplačilo za masažo ali kakšen drug tretma!

Kaj ni vključeno v ceno?

- prevoz na oddih,

- turistična taksa (znaša 1,27€/osebo/dan in se plača na licu mesta)


Z vami bomo:

Nuša Pevc, mednarodno certificirana učiteljica joge (RYT400), z izkušnjami učenja joge, joge nidre in meditacije tako pri nas kot v tujini. Svoje izkušnje, ki si jih je med drugim pridobivala v Indiji in Kanadi, z ljudmi deli pod imenom Nush Yoga. Organizira številne joga oddihe po Soveniji, v zadnjem času pa se je usmerila tudi v organizacijo joga potovanj po svetu. Njeni joga oddihi so znani po odlični hrani, dostopnih cenah, manjših skupinah, izmenjavi znanj in prijetnem druženju ter po osebnem pristopu in občutku domačnosti. Oddihi niso omejeni zgolj na člane Nush Yoga, dobrodošli so vsi, ki si želijo čas preživljati v dobri družbi, narediti nekaj zase in se zraven še kaj naučiti. Več na: https://nushyoga.com/about/expertise/

www.nushyoga.com
FB: Nush Yoga
IG: nush_yoga

Nika Klančar je navdušenka nad zdravim načinom življenja, blogerka, amaterska kuharica (tako si pravi, a se s tem ne strinjamo, saj je prava profesionalka!), nutricionistka in ljubiteljica dobre hrane. Na naših oddihih skrbi za to, da naša telesa dobijo dovolj energije s pripravo svežih, zdravih in hranljivih obrokov. Vsi obroki so veganski, rastlinski in cruelty-free. Nika s kombinacijo znanja, dediščine in kreativnosti ustvarja prave umetnine in dokazuje, kako je lahko hrana zdrava, a vseeno izredno okusna.

http://www.finu.si
Instagram: @finu.si

Anita Gomezel je univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno- kognitive terapije (TCT®), Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica in učiteljica, v 4-letnem procesu učenja Nenasilne komunikacije po sistemu dr. Roseberga, predvsem pa ženska, kateri je osebni razvoj način življenja. Vsa psihološka znanja povezuje z duhovnostjo v želji ustvariti celosten pogled na človeka, saj je mnenja, da so le v tem vsi pravi ključi za resničen napredek in razvoj. Usmerjena je v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju.

http://www.osebni-razvoj.si/
Facebook: Zaživi Sebe.

Podrobnejši program in informacije glede plačil ter nastanitve:

https://nushyoga.com/retreats-oddihi/yoga-retreats-oddihi/joga-oddih-za-pare-na-krasu/

 

KONTAKT ZA INFORMACIJE:
Nuša
031551804
nush.yoga@gmail.com
http://www.nushyoga.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Jogo želim skozi svoje vadbe, oddihe in druge dogodke približati čim večjemu številu ljudi, ker verjamem, da je najboljša protiutež sodobnemu stresnemu življenju.


Dogodki organizatorja

Nalagam...