19
DECEMBER

Kako iskati omejujoča prepričanja?

Organizira: MičnaCvetlična
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 19. decembra 2017 ob 18:00 do
19. decembra 2017 ob 19:30
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:MičnaCvetlična
Kontakt:maja@micna-cvetlicna.si, 00386 40 507 520

0 komentarjev    39 ogledov

Srečali se bomo na brezplačni predstavitvi knjige IZGUBILA SEM TEBE, A NAŠLA SEM SEBE, kjer bomo govorili o omejujočih prepričanjih, ki nas ovirajo na poti do sreče.

Izgubila sem tebe a našla sem sebe, je resnična pripoved o tem, kako se da osebno krizo videti kot novo priložnost. Gre za nekakšen recept, ki pokaže, kako se pobrati nazaj po osebnem padcu in si postaviti nove temelje v svojem življenju in delovanju.

Po prevari v partnerstvu in izgubi službe v zelo kratkem časovnem obdobju, sem se lotila dela na sebi. Želela sem razumeti, zakaj se mi je vse to zgodilo. Skozi različne situacije sem spoznavala in predelovala različne omejujoče vzorce v odnosih in poklicne omejitve, pri vsem tem pa sem se kasneje, po mnogih prejokanih nočeh, velikokrat tudi pošteno zabavala. Ko sem spoznavala svojo notranjost in čistila omejujoče vzorce, sem kmalu začela spoznavati tudi spremembe v okolici. Razrešila sem odnose z domačimi. Vzljubila sem svoje telo, iz katerega je pravzaprav samodejno odpadlo 16 kilogramov odvečne telesne teže, s katero sem se borila praktično skozi vse svoje življenje. Nekaj mesecev po izgubi službe pa sem se tudi samozaposlila ter stopila na pot uresničevanja svojih sanj in želja, s katerimi se čutim vedno bolj povezano.

Pri moji osebni transformaciji so mi pomagale tehnike meditacije, angelska terapija, pisanje in tudi eterična olja, ki so moja izkušanja naredila še bolj globoka. Naučila sem se, da je delo na sebi nikoli dokončana zgodba, ki sem ga spremenila v zabavo in užitek. Zaradi vseh lekcij in preizkušenj sem popolnoma spremenila način življenja in razmišljanja ter se naučila imeti rada samo sebe.

Želim pokazati, da je vedno čas za spremembe in za drugačno delovanje, le pripravljeni moramo biti zavihati rokave in se zakopati sami vase. Delo na sebi je tisto, ki nam prinese rezultate. Odkrito pa povem tudi to, da tukaj žal ni čudežne tabletke, ki bi čez noč raztopila naše težave, saj smo le mi tisti, ki lahko delujemo in odkrivamo skrite globine nas samih, ob tem pa naj ne pozabim omeniti tudi dejstva, da je VREDNO. Vsak trenutek, ki smo ga namenili sebi in svoji spremembi je bogato nagrajen in tudi o teh nagradah piše knjiga

Na koncu pa, če nam bo ostal čas, se bomo spustili v kratko meditacijo, kjer nas bodo pobožala eterična olja in angeli. Prepričana sem, da boste uživali,

Svojo udeležbo mi sporočite na mail: maja@micna-cvetlicna.si

Prijava na dogodek | Kako iskati omejujoča prepričanja?

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Vita Center Naklo , Pivka 23/a, Naklo


MičnaCvetlična

avtorica knjige Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

Avtorica knjige Izgubila sem tebe, a našla sem sebe, vaditeljica meditacije, angelska terapevtka in diplomirana agronomka. Združila sem meditacijo in eterična olja, ter dobila čudovito kombinacijo, ki nas popelje v najbolj skrite kotičke nas samih.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...