4
april

Ko Telo Ne Deluje Pravilno - MTVSS, BodyWork (Novo mesto)

Organizira: Delectus
Kdaj: 4. aprila ob 9:00 do
4. aprila 2020 ob 14:01
Kje:
Prispevek:160 €
Organizira:Delectus
Kontakt:delectus.net@gmail.com, 040 669 737

8 ogledov

Telesni proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najbolj praktičnih ter univerzalnih telesnih procesov Access Consciousnessa.


Proces se uporablja za okrepitev in stimulacijo imunskega sistema, izničuje procese staranja, izničuje travme v telesu, uporabljamo ga pri športu in naporih, kot tudi pri poškodbah in še mnogo več.


Molekularna struktura našega telesa deluje na principu spreminjanja vezljivosti. S tem, ko celični in molekularni sistemi v telesu spreminjajo vezljivost, se naše telo stara, začnejo mu pojenjati moči, oslabi in začne razpadati. Vsakič, ko pride do spremembe v vezljivosti to spremeni molekularno strukturo telesa. MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces.

Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja:

metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
dihalnega sistema
električnega sistema
centralnega živčnega sistema
prebavnega sistema
drobovja
dermalnega sistema
skeleta
limfnega in hormonskega sistema
reproduktivnega sistema

Proces se lahko uporabi na tisoč različnih načinov in vsakič ustvari različno možnost. Med izvajanjem procesa se sproža v telesu struktura MTVSS, ki je skupek okoli tridesetih različnih energij in omogočajo, da vaše telo začne ponovno delovati na način kot je bilo ustvarjeno. Če naredite MTVSS 20- do 30-krat, se bo struktura vašega celega telesa spremenila.

Veliko praktikov uporablja MTVSS za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu kot so artritis, različne oblike raka, poškodbe, ciste na jajčnikih, za povečanje učinkovitosti telesne vadbe in veliko več. Proces pa je izjemno močan tudi na živalih.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali MTVSS tretma za celotno telo in enkrat prejeli in enkrat izvajali MTVSS tretma za določen del telesa ali organ.

Po končani delavnici dobite certifikat, postanete praktik in MTVSS lahko samostojno izvajate domačim, prijateljem, ali pa tretma ponudite kot dodatno storitev k vaši dejavnosti.


Delavnico vodi Sanija Selmani, Access Consciousness Bars in Body process facilitator, CFMW, ESSE praktik in facilitator Pogovarjajte se z entitetami Intro delavnic.Sobota, 4. 4. 2020, 09.00 – 14.00 ure
Cena: 160 eur

Otroci do 15. leta starosti imajo delavnico, ob spremstvu starša, brezplačno.

Lokacija: Center 4me, Pot na Gorjance 5, Novo mesto


**Ni predpogojev za obisk delavnice.**

** Na voljo so tudi individualne seanse. Kontaktirajte me.**

 

Prijave na delavnico so obvezne na email delectus.net@gmail.com ali po telefonu 040 669 737.

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice, osebna srečanja, akaški zapisi, access barsi in telesni procesi, čiščenje entitet in demonov, meditacije, thetahealing,...


Nalagam...