26
november

Korekcija vida - Access Consciousness

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 26. novembra ob 17:30 do
26. novembra 2019 ob 20:30
Kje:
Prispevek:80 €, otroci do 15. leta brezplačno, otroci od 15. do 17. leta plačajo polovično ceno
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, polona@polonaplesec.si

80 ogledov
  • Si želite boljši vid brez nošenja očal, leč ali korektivnih operacij? 
  • Vam mali vzroci in slike na računalniških ekranih in telefonih povzročajo težave?
  • Imate pogosto utrujene, skeleče, srbeče oči in zaradi tega glavobole? 
  • Ste na očeh doživeli kakršnokoli travmo ali vas moti določena svetloba? Morda težje vidite ponoči?

Korekcija vida je preprost, a izjemno učinkovit telesni proces Access Consciousness-a, ki se izvaja z nežnim polaganjem rok. 

S tem procesom aktiviramo kar 15 zdravilnih energij, ki vplivajo na naše oči in sinuse  (nič več smrčanja). Izničimo naša prepričanja v zvezi s staranjem, vidom in tem, kaj je mogoče in kaj ne za nas in naš vid. Proces odlično vpliva tudi na živali in otroke. Tudi na katarakto. Otroci imajo ob udeležbi odraslega, ki za delavnico plača, delavnico brezplačno. 

Delavnica poteka tako, da se po kratkem uvodnem delu razdelimo v pare in proces 1x prejemamo in 1x izvajamo. Po delavnici proces znate in lahko nadaljujete z izvajanjem na sebi ali na drugih. 

Proces je izjemno sproščujoč in negovalen. 

Veliko ljudi po procesu poroča tudi o več jasnosti v življenju na splošno. Začnete videti možnosti, ki so vam bile prej skrite, stvari, ki ste jih skrivali sami pred sabo, stvari za katere ste se odločili, da je bolje jih ne videti in začnete živeti sebe. 

Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, a smo se prilagajali okolici, jo posnemali in skozi življenje zavračali svoje potenciale, nabirali vedno več teže in fiksnih pogledov na življenje. S korekcijo vida se bomo lahko odprli videnju, vedenju, sposobnosti vida in obnovitvi oči.

Proces korekcija vida ne aktivira samo zdravilnih energij v vaših očeh, temveč tudi briše prepričanja o staranju in vidu.

Več o meni (in procesu) lahko preberete na moji spletni strani.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...

  |  polonaplesec.si/

Nalagam...