21
oktober

Kreiraj s srcem: Manifestacija najglobljih želja

Organizira: Uroš Adrian
Kdaj: 21. oktobra ob 10:00 do
21. oktobra 2023 ob 18:00
Kje:
Prispevek:od 99 € do 199 €
Organizira:Uroš Adrian
Kontakt:info@urosadrian.com, 040 262 702

90 ogledov

Življenje je tako preprosto popotovanje, na katerem ti je dano izkusiti vse. V kolikor, pa damo prednost čutenju, lahko preko delovanja s svojim Vodnikom, udejanjimo vse, na kar samo pomislimo.

Verjamem, da se sliši tako lahko, pravzaprav lahkotno. A v trenutkih, ko si dovoliš ozreti se, globlje, v svojo zgodbo življenja, spoznaš, da tako tudi je.

Tako zelo enostavno bi bilo, ko bi vso to vedenje, ki ga kot duša prinašamo s seboj, zmogli uporabiti in ga umestiti v svoj fizični čas. Ena večjih preprek, da tega ne zmoremo, je v tem, da želimo razumeti kar nam je namenjeno in tako zapravljamo svoj fizični čas. Namesto, da bi uresničevali svobodno ter neobremenjeno, kot na primer to počne otrok.

Vsi prinašamo v sebi prav se. Zato smo se tudi umestili v ta čas in kraj, zapisali to pot, izbrali te starše in se podali v neznana občutenja prav te družine.

Zanimivo pa je, da v odrasli dobi, takrat, ko naj bi že znali delovati s sabo in uresničevati po višji kreaciji, obmolknemo, ker nimamo pravega odgovora na vprašanje: “Zakaj si to želiš?”

Kot otrok bi z lahkoto odgovoril ter naštel malo morje razlogov, ki bodo blagodejno vplivali na tvoj pozitivni razplet. Še več. Odrasli bi te podprli in celo sodelovati s tabo.

V svoji odrasli dobi, pa ob teh in onih vprašanjih, doživljaš hladni tuš ter obstaneš v času. S tem pa si kupuješ pozornost in razumevanje, v zameno za čas, ki naj bi ga sicer namenil Sebi ter lastni kreaciji obilja.

Kakšna pa je razlika med tabo kot otrokom ter tabo kot odraslo osebo?

Še vedno domuješ v istem telesu, v tem času in na istem kraju. Kot otrok čutiš več in razumeš manj, v odrasli dobi pa se čutenje zaradi vplivov in vzorcev takorekoč zamrzne, ker od sebe zahtevaš in se trudiš razumeti prav vse.

CENA:

Redna cena celodnevne delavnice je 199 € in vključuje: zvezek, pisalo ter orodja za vsakega udeleženca.

VENDAR ZA ZGODNJE PRIJAVE LE 99,00 € 

 

IZKORISTITE POLETNI POPUST KAR 100 EVROV
+ PRIDOBITE EKSLUZIVNO SRČNO MEDITACIJO, KI JE NA VOLJO SAMO S TEM NAKUPOM
(velja le za plačila do 17.9.2023)

 

 

Nakup vstopnice s poletnim poustom je možen TUKAJ!

  • Za srednje prijave velja cena vstopnice 149 € (velja za vsa plačila do vključno 15.10.2023)
  • Za vsa kasnejša vplačila pa velja redna cena vstopnica, v višini 199 €

TERMIN:

Delavnica bo v soboto 21. oktobra 2023. Pričnemo ob 10.00 in zaključimo ob 18.00 uri (delavnica tako traja 8 ur.)

LOKACIJA:

M hotel, Derčeva ulica 4, Ljubljana-Šiška

NAMEN DELAVNICE

Manifestacija je smisel kreacije v vsakem življenju. S tem nebeškim orodjem, lahko uresničiš prav vse in osmisliš prav vse, česar se lotiš.

Prav s tem razlogom, sem ustvaril to delavnico, na kateri bomo doživeli dušno prebujenje, se ponovno srčno povezali z Vodniki ter prejeli vso kanalizirano znanje za uporabo tega nebeškega orodja, v vsakdanjem življenju.

POTEK DELAVNICE:

Delavnica bo razdeljena na tri dele. Tako se bomo v prvem delu seznanili z energijskim ter fizičnim vidikom želje. Se povezali z Vodniki in postali celota, ki deluje skupaj.

V drugem delu nam bodo predali orodje uspešne osebne manifestacije in nas vodili skozi proces manifestiranja vsega kar je.

V tretjem delu pa nas bodo vodili skozi čutno meditacijo sidranja želja. Tukaj bo tudi čas za vaša vprašanja, na katera vam bom lahko podal tudi njihove odgovore.

Celotna delavnica bo edinstvena tudi zaradi tega, ker bo v celoti kanalizirana.

VODITELJ DELAVNICE:

Uroš Adrian, medij, duhovni mentor

 

Prav ti si srčni kreator, ki zmore preko jasne nebeške manifestacije, kreirati uspeh za svoje življenje!

 

ORGANIZATOR

Delujem na področju, kjer se združuje več svetov. V življenjski zgodbi pa je vsak posameznik, lahko uspešen le, ko si dovoli prisluhniti, sočustvovati ter delovati s temi tremi...

  |  www.urosadrian.com/

Nalagam...