13
november

Kvantni skok v idealno življenje

Organizira: Center Holos
Kdaj: 13. novembra ob 19:00 do
13. novembra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Prispevek za delavnico je prostovoljen! Podobna delavnica v tujini stane med 50 in 70 eur!
Organizira:Center Holos
Kontakt:003864070691

131 ogledov

Skočite v vesolje neskončnih možnosti

Obilja polni vi. Izumitelj vi. Ustvarjalni vi. V paralelnih realnostih je vse, kar si želite, že ustvarjeno. S kvantnimi skoki se dotaknite tega neskončnega potenciala.

Nikoli ni prepozno, da postanete to, kar si želite biti ...


Mogoče ste odraščali v želji, da bi bili svetovno znani pevec ali izumitelj ali pisatelj. Mogoče si to še vedno želite. Mogoče ste sanjali o tem, da bi spremenili svet ali začeli svoj posel, ali pa želite postati tako bogati in uspešni, da bi z družino živeli v bogastvu in vam ne bi bilo treba skrbeti za denar ali zdravje. Kaj se je torej zgodilo z vsemi temi sanjami?

Tisto, kar se vedno zgodi.

Življenje.

Ko ste postali starejši, ste začeli upoštevati norme, ki nam jih postavlja družba, in živeti v tem, čemur pravijo "resnični svet". Učitelji in starši so vam govorili, da "nehate sanjati" ali pa "bodite realni". Računi so začeli prihajati, odgovornosti so se nabirale, in preden ste se zavedali, so bile vaše otroške sanje le malo več kot prah v vetru.

Zdaj odprite svoj um za nekaj minut.

Predstavljajte si, da nekje v globoki prostranosti prostora in časa obstaja še ena različica vas, ki se tem sanjam ni odpovedala.

Ki vam pravi, da še ni prepozno, da bi jih uresničili.

Ta skrivnost je nekaj, kar so skoraj vsi največji ljudje uporabljali za doseganje uspeha, pa najsi vedo ali ne


Ta skrivnost spremeni vse, ko jo odkrijete.

In ta skrivnost je: v vas obstajajo vsi viri, ki jih potrebujete.

To je živi, razmišljajoči arhiv potenciala, ki se imenuje vaša podzavest, in je močnejši, kot si sploh predstavljate.

Ta skriti, skrivnostni vidik vašega uma shranjuje in pridobiva skoraj neskončno količino podatkov. Študije pravijo, da ste do 21. leta že trajno shranili več kot 100-krat večjo vsebino, kot so vse združene enciklopedije tega sveta v vaši podzavesti.

To pomeni, da ...

Ko se dotaknete moči svoje podzavesti, lahko odklenete svoj neskončni potencial


Predstavljajte si notranji trezor vsevedne ustvarjalnosti, do katerega lahko dostopate kadarkoli.

Vpogled in intuitivni odgovori na vsako vprašanje, ki vam ga lahko radovednost pričara ...

Tudi notranji viri, ki lahko spremenijo razpoloženje, samozavest in zaupanje … Vsi počivajo tam znotraj vas in čakajo, da jih kadarkoli vključite. Toda vaša podzavest je močnejša od shranjevanja znanja in virov.

Prav tako lahko išče nova znanja in vire v sebi in okrog vas. Informacije in čustveno modrost, za katero bi za zbiranje navadno potrebovali stotine življenj ...

Do katerih lahko dostopate kadarkoli, ko odkrijete resnico o svoji podzavesti.

Resnico, da …

V tem vesolju so neskončne različice vas, ki se želijo povezati z vami in vas videti uspešne


Znanstvenika, kot sta Stephen Hawking in Albert Einstein, sta dolgo razmišljala o ideji o paralelnih realnostih.

Torej je nekje, po zakonih kvantne fizike, različica vas, ki je že dosegla vse, kar ste si kdaj želeli.

To je zato, ker je vesolje tako obsežno in neskončno, da obstaja mnogo več možnosti, kot si sploh lahko predstavljate.

In v vsakem od teh možnih vesolj je še ena različica vas, ki je živela drugačno življenje in ima zbrano znanje in modrost iz popolnoma drugačnega nabora življenjskih izkušenj.

Tako je vsako od vaših otroških sanj, ki ste jih kdaj imeli, uresničila ena od teh različic vas.

In te druge različice vas lahko naučijo, kako doseči to, kar imajo, saj se želijo povezati z vami, vas videti srečne in uspešne.

Potrebujete le raztegniti svoj um in si predstavljati, kaj bi bilo, če bi se lahko odpravili na potovanje in spoznali te druge različice sebe.

Katera vprašanja bi jim zastavili?

Kako bi vam lahko njihove izkušnje pomagale pri rasti in uresničevanju vaših želja?

In kako dramatično bi vam to lahko spremenilo življenje?

Želim, da veste, da je to mogoče.

Toda potreben je več kot en skok v drugo vesolje..

Potreben je kvantni skok.

Na delavnici se boste naučili preproste tehnike:

  • Kako lahko pritegnete v svoje življenje sposobnosti, ki vam bo pomagale izboljšati vaše finančno stanje... in spremenite vse, česar se dotaknete
  • Kako lahko pospešite svoje cilje v življenju  in se sprogramirate, da brez večjega truda dosežete vse, kar si lahko zamislite
  • Kako lahko izboljšate svojo ustvarjalnost in odkrijte globoko v sebi skrite talente ter jih obvladate hitreje, kot kdaj koli prej
  • Kako lahko pridobite vpogled in razumevanje lekcij s katerimi se soočate ter v svoj um usmerite neskončno razsvetljeno modrost
  • Kako lahko zmanjšate stres in negotovnost in dosežete nirvani podobno stanje umirjenosti, znano kot kvantna relaksacija
  • Kako lahko okrepite svoje telesne zdravilne sposobnosti in aktivirate ciljne mehanizme zdravljenja - tudi do določenih organov - v sebi ter drugih
  • Kako lahko izboljšajte vaše odnose in aktivirate svojo sposobnost povezovanja s komurkoli - od prijateljev do družine ter tujcev in vzpostavite blagodejne, smiselne, dolgoročne vezi.
  • Kako lahko izveste več o sebi in odkrijete skrite miselne procese, navade, prednosti in slabosti, ki sestavljajo vaš resnični jaz

Vse to je zelo mogoče! To tehniko kreativne vizualizacije (kvantni skok v željeno realnost) tudi sam že nekaj časa izvajam in na tak način bistveno lažje in hitreje pridem do željenih ciljev.

Zdaj razmislite o svojih najglobljih željah, sanjah in ciljih!

Kaj je potrebno, da se uresničijo?

Transformacija!

Na delavnici vam bom pokazal enostavno tehniko s katero boste skočili v željeno realnost, kjer se boste srečali s enim izmed vaših dvojnikov, ki je že uresničil vse, kar si vi želite uresničiti. Ugotovili boste, kaj je potreboval narediti, da je prišel do tega, kar ima. Naučili se boste njegovih veščin, njegovih izkušenj, njegove modrosti. Ugotovili boste, kako je postal uspešen. Kako je odkril svoje talente. Kako je ustvaril bogastvo. Kako je lahko tako zdrav in zakaj je tako srečen ter boste prinesli nazaj s sabo v to realnost (v tukaj in zdaj) vibracijo, moč, energijo, znanje... tega vašega uspešnega dvojnika skratka vse, kar potrebujete pri uresničevanju v vaših želja oz. ciljev.

Vizualizacijo kvantnih skokov bom vodil Damjan Gregorič, mednarodno priznan terapevt najbolj napredne hipoze in regresije v prejšnja, regresije sedanjega življenja in regresije v življenje med življenji po metodi Andya Tomlinsona (Past life regression academy) iz Anglije.

Delavnica bo 13.11.2019 od 19.-21. ure v prostoru društva Tibis na cesti Dolomitskega odreda 10c v Ljubljani.

Pridite v prijetnih (ne preveč tesnih) oblačilih. Sabo prinesite podlogo Armaflex, pokrivalo, vzglavnik in stekleničko vode!

Prispevek za delavnico je prostovoljen! Podobna delavnica v tujini stane med 50 in 70 eur!

Prijavite se čimprej, ker je število mest omejeno!

Veselim se srečanja z vami!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem Damjan Gregorič in sem mednarodno priznan terapevt hipnoze in najbolj napredne regresije v prejšnja življenja, regresije sedanjega življenja ter regresije v življenje med življenji po metodi šole...

  |  www.regresija-hipnoza.si

Nalagam...