17
FEBRUAR

Magična delavnica tarota

Organizira: Jelka Klun
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 17. februarja 2018 ob 11:00
Kje:
Prispevek:110,00 EUR za eno delavnico, 1. del
Organizira:Jelka Klun
Kontakt:ZAVOD VEČERNA ZARJA, 040 203 928, jelkaklun@gmail.com

0 komentarjev    34 ogledov

MAGIČNA  DELAVNICA  TAROTA

 

ZA VSE, KI ŽELIJO SPOZNATI SKRIVNOSTI TAROTA

 

Za nepoznavalce je TAROT čista magija. Za tistega, ki potrpežljivo in zbrano prodira v njegove skrivnosti, pa odpre čudoviti svet , ki je skrit v in za simboli.

Tarot je tehnika samospoznavanja, samoraziskovanja, čeprav se danes v glavnem uporablja kot metoda  razbiranja za  vedeževanje in je verjetno ena najbolj popularnih oblik  vedeževanja na svetu. Tako priljubljen je iz več razlogov, ker so karte izjemno lepe in ker večini ljudi podobe na kartah »skrivno« spregovorijo in posredujejo nenavadna in koristna pojasnila.

Poznavanje simbolov tarota  vam odpre nove pokrajine intuicije in daje  priložnost   prodirati v ozadje življenja, razumeti energijske silnice, ki delujejo na nas  in tako pomagati pri odločitvah sebi in drugim.

Tarot razbiramo preko simbolov, ki so narisani na karti. To so lahko osebe, različni vsakdanji predmeti, astrološki znaki, kabalistični simboli . Njihovo sporočilo ni samo po sebi umevno in prepoznavno.  Gre za simbole, ki za svojo zunanjo formo skrivajo globjo notranjo vsebino.

Poglabljanje v simbole je običajno proces, ki se ne zgodi v trenutku. Največkrat  se prepustimo  samo interpretaciji forme simbola (velikost, barva), nato pa se ustavimo. Nadaljevanje namreč  zahteva poglobljeno raziskovanje. Če se ga lotimo sistematično pa ustvarimo pogoje za intuitivno doživljanje.  Takrat se simbol začne odpirati na unikaten, raziskovalcu lasten način in ima moč, da ti razodene nekaj, kar samo z razumom ne moreš sprejeti. Simboli so sicer  univerzalni, saj  vsi nosimo v sebi arhetipe, ki pa se ne izražajo pri vseh na enak način. Zaradi tega nihče ne more tolmačiti tarota na enak način kot nekdo drug.

Ali lahko s tarotom napovemo prihodnost?

Branje tarota oz. izbira posameznih kart  vam da lahko zelo podrobne informacije o določeni stvari,   o  tem kaj se dogaja v sedanjosti in pomaga videti stvari tudi iz drugih aspektov. Kako pa se bodo stvari razvile v realnosti, je v veliki meri odvisno od vas samih, vašega načina razmišljanja, čustvovanja in delovanja.


Tarot in sanje

Tarot karte so lahko v veliko pomoč pri razumevanju naših sanj. Pravzaprav so slike na kartah pogostokrat odsev naših sanj. To je zato, ker so sanje in tarot karte sestavljeni iz univerzalnih simbolov in tem, imenovanih tudi »arhetipi«.

Ob meditaciji na tarot slike in njihove pomene, lahko stimuliramo našo intuicijo, da odkrijemo globlji pomen naših sanj.
Sanje so ponavadi odsev naših nezavednih ravni . Sami si lahko pomagamo z razlago sanj preko branja tarota. S tem ko vprašamo tarot »Kaj so mi moje včerajšnje sanje poskušale povedati?«, se odpremo temu, da dobimo odgovore na naša vprašanja.

Vendar pa je za pravilno razbiranje tarota in sposobnostjo, da vzpostavimo most med simbolom in intuicijo, potrebno najprej dobro poznavanje simbolov, tako s stališča razvoja zavesti preko Velike Arkane kot ezoteričnega pomena simbolov na posamezni karti.

Tako znanje zelo težko osvojite sami samo iz knjig, ampak je priporočljivo učenje ob pomoči dobrega učitelja tarota.

 

 NA DELAVNICI SE BOSTE SPOZNALI S:

 

SIMBOLI VELIKE IN MALE ARKANE

POTOVANJEM DUŠE SKOZI VELIKO ARKANO

MALA ARKANA IN NUMEROLOGIJA

PRAKTIČNE POSTAVITVE

 

TRAJANJE DELAVNICE : DVAKRAT 6 UR

CENA: 110 EUR ZA POSAMEZNO DELAVNICO

1.  DEL

SOBOTA 17.2.2018.  OB 11. URI

ZAVOD VEČERNA ZARJA

UL. BRATOV  UČAKAR 80, LJUBLJANA

 

PRIJAVE OBVEZNE

ZAVOD VEČERNA ZARJA, Jelkaklun@gmail.com

040 203 928

Prijava na dogodek | Magična delavnica tarota

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | ZAVOD VEČERNA ZARJA, UL. BRATOV UČAKAR 80, , Ljubljana


Jelka Klun

svetovanje in proučevanje energijske matrice bivalnega prostora

Izobraževanje in svetovanje o energijski matrici prostora in potencialu posameznika v njej

Zvočna gong invokacija - energije Vodnarja

Zvočna gong invokacija - energije Vodnarja

25. januarja 2019, Ljubljana
Magična delavnica tarota

Magična delavnica tarota

16. februarja 2019, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...