10
november

Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike (ZAPOLNJENO)

Organizira: Naravni Kotiček
Kdaj: 10. novembra ob 10:00 do
2. junija 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:790 ā‚¬
Organizira:Naravni Kotiček
Kontakt:info@naravni-koticek.si

32 ogledov

Aroma Akademija vas vabi na celoletno izobraževanje Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike, ki zajema 96 - urno izobraževanje v trajanju 8 mesecev.

NajnaprednejŔe in edino tovrstno celoletno izobraževanje v Sloveniji!

Enkrat mesečno potekajo predavanja in formuliranje inovativnih receptur, pri čemer imate dostop do ekskluzivnih vsebin in teorije, ki daje odlično podlago za učinkovito izdelavo naravnih kozmetičnih izdelkov, s poudarkom na negi obraza. Sledi samostojno raziskovalno delo doma in po zaključku izobraževanja tudi oddaja zaključne naloge, v kateri obdelate specifično težavo in izdelate svojo napredno formulacijo. Ko uspeŔno zaključite izobraževanje, prejmete diplomo o udeležbi na seminarju.

V pomoč vam bodo skripte na skupno skoraj 200 straneh, z napredno teorijo in informacijami iz strokovne literature ter mentorstvo, ki bo potekalo ves čas tečaja, na seminarju pa je poudarek na podajanju znanja na način, ki vas bo pripeljal do poznavanja formuliranja lastnih izdelkov.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želite kreirati vrhunske kozmetične izdelke, namenjene naravni negi obraza, predvsem take, ki so obogateni s Ŕtevilnimi aktivnimi sestavinami, botaničnimi ekstrakti in najnovejŔimi naravnimi učinkovinami. Primerno je tudi za tiste, ki se želite profesionalno ukvarjati z izdelavo naravne kozmetike, saj boste na njem razŔirili in poglobili svoje znanje o delovanju kože, Ŕtevilnih manj poznanih sestavinah in različnih metodah izdelave. Izobraževanje združuje napredna znanja, ki sta jih voditeljici pridobili na Ŕtevilnih izobraževanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete.

PodrobnejŔi opis posameznih sklopov seminarja je na spletni strani AromaAkademije.

PREDAVATA:

Inka P. GerkÅ”ič, dermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka. Svoje znanje jeĀ pridobila s Å”tudijem na evropsko in svetovno znanih Å”olah za aromaterapijo in formuliranje naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in Aroma Akademije ter predavateljica, mentorica in formulatorka neskončnega Å”tevila receptur.

Tina Svetek, diplomirana biotehnologinja, ustanoviteljica Kremice ter mentorica na mednarodni spletni Ŕoli za formuliranje naravne kozmetike s sedežem v Veliki Britaniji. Bila je vodja oddelka za kozmetiko v manjŔem slovenskem podjetju, kjer je ustvarila linijo naravne kozmetike od začetne ideje do produkcije.

DATUMI:Ā  11.11., 9.12., 20.1., 3.2., 3.3., 7.4., 12.5., 2.6.

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā (vsi datumi so nedelje)

TERMIN: od 10h do 18hĀ 

LOKACIJA: Brnčičeva 21, Ljubljana

NALOŽBA V ZNANJE:

CENA: 790 ā‚¬ - v ceno so vÅ”tete obsežne skripte na skupaj skoraj 200 straneh, uporaba več kot 100 različnih sestavin, izdelavo 15 individualno prilagojenih kozmetičnih izdelkov ter brezplačno mentorstvo tekom celotnega izobraževanja. Vse sestavine in embalaža so zajeti v ceni, pocrkljali pa vas bomo tudi z domačim ekoloÅ”kim čajem in priboljÅ”ki.

Plačilo v enkratnem zneskuĀ (5% popusta):Ā  Ā Ā  750,5 ā‚¬

Plačilo po obrokihĀ (4 obroki):Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā Ā Ā  4 x 197,5 ā‚¬

Plačilo po obrokihĀ (8 obrokov):Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā  8 x 102 ā‚¬

PRIJAVE: Prijavnica in podrobnosti o seminarju so na spletni strani Aroma Akademije:

https://www.aroma-akademija.si/masterclass-formuliranje-naravne-obrazne-kozmetike/

Seminar je namenjen manjŔemu Ŕtevilu udeleženk/udeležencev, zato svetujem, da se prijavite čim prej.

Veselim se srečanja z vami!

ORGANIZATOR

Naravni Kotiček je zavetje za vse tiste, ki se želite umakniti iz vsakodnevnega vrveža in se oviti v čudovite vonje eteričnih olj. Za vse, ki prisegate na naravno...

  |  www.naravni-koticek.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...