Meditacija ljubezni in obilja

Meditacija ljubezni in obilja

19. oktobra 2017 ob 17:00, Vrhnika
0 komentarjev    68 ogledov
Kdaj: 19. oktobra 2017 ob 17:00 do
19. oktobra 2017 ob 19:10
Kje:
Prispevek:20 e
Organizira:Semplus
Kontakt:info@semplus.si

MEDITACIJA LJUBEZNI IN OBILJA

 

 
Kako SE LJUBITI IN SPREJEMATI TER ODPRETI POT OBILJU VSEH VRST?
Naredili bomo dve meditaciji, in sicer sproščanje in umirjanje telesa in misli ter čiščenje blokad v telesu. V drugi meditaciji pa bomo krepili ljubezen do sebe in sprejemanja drugih ter odprli kanal priklicu obilja in vsega dobrega v svoja življenja.

Ta meditacija je  darilo sebi in premik v lastno moč.

 

Prosim, če se predhodno prijavite.

DATUM: 19.10.2017, četrtek

KRAJ: Vrhnika

ČAS: 17:00 do 19:00

PRISPEVEK: 20 €

Meditacija: občuti svojo energijo in svojo moč.  ODGOVORIMO vsakodnevnemu tempu hitrega življenja polnega opravkov z rednim sproščanjem. Meditacija vas umirja, vrača vaše naravno stanje, uravnoveša vašo energijo, umirja misli in omogoča prave odločitve.
 
 

Gre za popolno sprostitev telesa in uma. Vsakodnevni procesi življenja nam velikokrat energijo jemljejo, hiter in nenaraven tempo življenja, pa nas peha v različne bolezni in bolečine ter v pomanjkanje energije ali v neravnovesje le-te. Z meditacijo pa si na najbolj naraven in enostaven način to moč in energijo vračamo. Še več, ker se umirimo, smo sposobni sprejemati dobre odločitve, smo srečnejši. In potem so tudi vsi okoli nas srečnejši. .
Meditacija je hrana za telo.
Z rednimi meditacijami si lahko izboljšamo zdravje in splošno počutje. Znanstveniki so ugotovili, da je redna meditacija pripomogla h večji koncentraciji, boljšim rezultatom v službi kot tudi h bolj srečnemu partnerskemu in družinskemu življenju. Meditacija je tako čudovita, ker jo imate vedno na voljo: vedno ko se ustavite in opazujete naravo, meditirate; ali pa ko se usedete in delate globoke vdihe in izdihe; tako si višate energijo in moč. Energijo zvišujejo tudi ljubezen in sočutje, glasba, pozitivne misli in dejanja. Vse v vesolju je brezmejna energija, ki nikoli ne izgine.

Reference:

”Po meditaciji se mi je čudežno odprlo srce in v družini so se zgodili premiki naprej, v  zame želeno smer. Hvala od srca. Objem.” Milena

”Suzana  draga moja, tole moram podeliti s tabo.Tvoja zdravilna meditacija je name zelo blagodejno vplivala in se počutim precej bolje. Še v prsih me ne tišči več. Poslušam tvoje meditacije in uživam. Bom pa rekla tako kot ti,  HVALA KER SI!!!” Branka

 

 

Harvard Busines Review predstavlja tukaj prednosti, ki jih ima redna meditacija v življenju:  https://hbr.org/2015/12/how-meditation-benefits-ceos
 

 

 

Suzana Štembergar je certificirana učiteljica in voditeljica seminarjev po metodi Louise Hay (Heal Your Life), potrjena s strani  Louise Hay in s strani Hay House. Pri svojem delu uporablja metode, ki so pomagale mnogim po celem svetu, delavnice pa oplemeniti s svojimi izkušnjami. Delavnice Ozdravi svoje življenje so namenjene čiščenju vzorcev preteklosti, omejujočih prepričanj, spuščanju tistega, kar nam ne služi več. Delavnice obsegajo različne vaje preko katerih se premaknemo na nov nivo zavedanja in življenja. Velikokrat so neizražena čustva in travme vzrok fizičnih bolečin in bolezni, preko dela na sebi, pa lahko zdravimo sebe in posledično bližnje ter tako ves planet. Zaživimo kot si zaslužimo, to je naša božanska pravica.

PRIJAVI se na dogodek  

 

Prijava na dogodek | Meditacija ljubezni in obilja, 19. oktobra 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Semplus, Sternenova c.13, VrhnikaSemplus

osebna svetovanja, meditacije, delavnice, izobraževanja Heal Your Life

Osebna svetovanja za boljše življenje, meditacije za posameznike in podjetja, antristres programi, seminarji Heal Your Life po metodi Louise Hay, izobraževanja za osebno rast.Spletna stran:
http://www.semplus.si
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji