Meditacija ljubezni in obilja

Meditacija ljubezni in obilja

19. oktober 2017 ob 17:00, Vrhnika
0 komentarjev    66 ogledov
Kdaj: 19. oktober 2017 ob 17:00 do
19. oktober 2017 ob 19:10
Kje:
Prispevek:20 e
Organizira:Semplus
Kontakt:info@semplus.si
PRIJAVI se na dogodek  
  S prijavo dobi┼í 10 ┼żarkov
KONTAKTIRAJ ponudnika  

MEDITACIJA LJUBEZNI IN OBILJA

 

 
Kako SE LJUBITI IN SPREJEMATI TER ODPRETI POT OBILJU VSEH VRST?
Naredili bomo dve meditaciji, in sicer spro┼í─Źanje in umirjanje telesa in misli ter ─Źi┼í─Źenje blokad v telesu. V drugi meditaciji pa bomo krepili ljubezen do sebe in sprejemanja drugih ter odprli kanal priklicu obilja in vsega dobrega v svoja ┼żivljenja.

Ta meditacija je┬á┬ádarilo sebi in premik v lastno mo─Ź.

 

Prosim, ─Źe se predhodno prijavite.

DATUM: 19.10.2017, ─Źetrtek

KRAJ: Vrhnika

─îAS: 17:00 do 19:00

PRISPEVEK: 20 ÔéČ

Meditacija: ob─Źuti svojo energijo in svojo mo─Ź.┬á┬áODGOVORIMO vsakodnevnemu tempu hitrega ┼żivljenja polnega opravkov z rednim spro┼í─Źanjem. Meditacija vas umirja, vra─Źa┬áva┼íe naravno stanje, uravnove┼ía va┼ío energijo, umirja misli in omogo─Źa prave odlo─Źitve.
 
 

Gre za popolno sprostitev telesa in uma.┬áVsakodnevni procesi ┼żivljenja nam velikokrat energijo jemljejo, hiter in nenaraven tempo ┼żivljenja, pa nas peha v razli─Źne bolezni in bole─Źine ter v pomanjkanje energije ali v neravnovesje le-te. Z meditacijo pa si na najbolj naraven in enostaven na─Źin to mo─Ź in energijo vra─Źamo. ┼áe ve─Ź, ker se umirimo, smo sposobni sprejemati dobre odlo─Źitve, smo sre─Źnej┼íi. In potem so tudi vsi okoli nas sre─Źnej┼íi. .
Meditacija je hrana za telo.
Z rednimi meditacijami si lahko izbolj┼íamo zdravje in splo┼íno po─Źutje. Znanstveniki so ugotovili, da je redna meditacija pripomogla h ve─Źji koncentraciji, bolj┼íim rezultatom v slu┼żbi kot tudi h bolj sre─Źnemu partnerskemu in dru┼żinskemu ┼żivljenju. Meditacija je tako ─Źudovita, ker jo imate vedno na voljo: vedno ko se ustavite in opazujete naravo, meditirate; ali pa ko se usedete in delate globoke vdihe in izdihe; tako si vi┼íate energijo in mo─Ź. Energijo zvi┼íujejo tudi ljubezen in so─Źutje, glasba, pozitivne misli in dejanja.┬áVse v vesolju je brezmejna energija, ki nikoli ne izgine.

Reference:

ÔÇŁPo meditaciji se mi je ─Źude┼żno odprlo srce in v dru┼żini so se zgodili premiki naprej, v ┬ázame ┼żeleno smer. Hvala od srca. Objem.ÔÇŁ Milena

ÔÇŁSuzana ┬ádraga moja,┬átole moram podeliti s tabo.Tvoja zdravilna meditacija je name zelo blagodejno vplivala in se po─Źutim precej bolje. ┼áe v prsih me ne ti┼í─Źi ve─Ź. Poslu┼íam tvoje meditacije in u┼żivam.┬áBom pa rekla tako kot ti, ┬áHVALA KER SI!!!ÔÇŁ┬áBranka

 

 

Harvard Busines Review predstavlja tukaj prednosti, ki jih ima redna meditacija v ┼żivljenju: ┬áhttps://hbr.org/2015/12/how-meditation-benefits-ceos
 

 

 

Suzana ┼átembergar je certificirana u─Źiteljica in voditeljica seminarjev po metodi Louise Hay (Heal Your Life), potrjena s strani┬á Louise Hay in s strani Hay House. Pri svojem delu uporablja metode, ki so pomagale mnogim po celem svetu, delavnice pa oplemeniti s svojimi izku┼ínjami. Delavnice Ozdravi svoje ┼żivljenje so namenjene ─Źi┼í─Źenju vzorcev preteklosti, omejujo─Źih prepri─Źanj, spu┼í─Źanju tistega, kar nam ne slu┼żi ve─Ź. Delavnice obsegajo razli─Źne vaje preko katerih se premaknemo na nov nivo zavedanja in ┼żivljenja. Velikokrat so neizra┼żena ─Źustva in travme vzrok fizi─Źnih bole─Źin in bolezni, preko dela na sebi, pa lahko zdravimo sebe in posledi─Źno bli┼żnje ter tako ves planet. Za┼żivimo kot si zaslu┼żimo, to je na┼ía bo┼żanska pravica.

PRIJAVI se na dogodek  

 

Prijava na dogodek | Meditacija ljubezni in obilja, 19. oktober 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 ┼żarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Semplus, Sternenova c.13, VrhnikaSemplus

osebna svetovanja, meditacije, delavnice, izobra┼żevanja Heal Your Life

Osebna svetovanja za bolj┼íe ┼żivljenje, meditacije za posameznike in podjetja, antristres programi, seminarji Heal Your Life po metodi Louise Hay, izobra┼żevanja za osebno rast.Spletna stran:
http://www.semplus.si
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji