13
oktober

MEDITACIJA ob polni luni – harmonizacija odnosov

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 13. oktobra ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:20
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com

39 ogledov

DATUM: 13. oktober 2019
SPLETNA MEDITACIJA: 13. oktobra prejmete meditacijo na vaš e-naslov in je za vedno vaša, tako jo lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli
INVESTICIJA: 20€
Meditacijo si z enim klikom preprosto prenesete na vaš telefon, računalnik ali tablico in že jo lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli.

Oktobrska polna luna prinaša obilico dogajanja na področju odnosov. Spodbudila vas bo, da pogledate kje v odnosih dajete preveč in kje premalo.

Tokratna polna luna bo močno osvetlila vse odnose, ki jih imate in vam tako dala izjemno priložnost, da jih negujete, ozdravite ali pa nežno spustite. Omogočila vam bo, da daste sebe na prvo mesto in poskrbite za svoje potrebe, želje in ideje, hkrati pa vas bo podprla, da boste sočutni, razumevajoči in odprti do drugih.

Bistveno pa je, da vam bo nudila prostor za preobrazbo, rast in dvig odnosov na kvaliteten nivo.

Ker pa bo polna luna v znamenju nemirnega ovna lahko v tem času prihaja do konfliktov in kriz, ki se lahko nato vlečejo še dolgo naprej in vam znižajo vašo vibracijo ter ustvarijo veliko disharmonijo.

Dejstvo pa je, da odnosi najbolj vplivajo na naše počutje, razpoloženje in kvaliteto življenja, zato je še toliko bolj pomembno, da jih negujemo in ravno v času te polne lune lahko naredite ogromno.

Vabljeni na magično meditacijo v kateri boste:

* naredili pregled nad vsemi odnosi v vašem življenju
* pogledali kje dajete preveč in kje premalo
* negovali, zdravili in harmonizirali vaše odnose
* ter jih napolnili z ljubeznijo, sočutje in razumevanjem (v obe smeri)
* prerezali vezi z odnosi, ki vas ne podpirajo.

Več in prijava TUKAJ >>>

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...