19
marec

Meditacija: Po kristalnem stopnišču do Nebes

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 19. marca ob 19:00 do
19. marca 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

46 ogledov

Ste pripravljeni, da začnete s svojo novo potjo v boljše življenje? Ste pripravljeni na sprejem božanskih daril? Ste pripravljeni iti spet "domov"?

Vabljeni da se nam pridružite pri POPOLNOMA NOVI TEHNIKI, ko pričenjamo ustvarjati novo pot do jedra Stvarstva, pot po Kristalnem stopnišču do drugih dimenzij. Pripomore k stabiliziranem sitemu med relanostmi.

Z uporabo 174 Hz Solfeggio tonov bodo sveti zvoki izvornih harmonij Vesolja kreirali del simfonije Stvarstva samega, kar nam odpira nove, neslutene poti.

Kristalno stopnišče je del Kreacije same in je obenem rekalibracijsko orodje, ki nas usklajuje z našim naravnim stanjem obstoja in bivanja. Poleg tega je Kristalno stopnišče portal, ki deluje obojestransko. Dovoljuje božanskim bitjem, s katerimi delamo, da so nam mnogo bolj dostopnejša. Naša komunikacija z njimi je lažja, bolj tekoča in efektnejša.

 

PO KRISTALNEM STOPNIŠČU DO NEBES

Vodena kvantna meditacija – multidimenzijsko duhovno zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

 

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( razreševanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin, podpora pri željah in ciljih ). ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem zdravilnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

 

KAJ VSE NOVEGA BOMO DOŽIVELI NA TEJ BOŽANSKI AVANTURI:

- OPUŠČALI bomo tesnobnost, stisko, gostoto, težo in ukleščenost v stara čustva

- povezovali se bomo s TOČKO TIHOTE v sebi za prehod v kvantno stanje

- ob spremljavi 174 Hz Solfeggia se bomo HARMONIZIRALI s samim ZVOKOM KREACIJE

- povezali se bomo s skupino VISOKO RAZVITIH MEDDIMENZIJSKIH MOJSTROV, sposobnih izgradnje duhovnih kristalnih svetlobnih templjev in stopnišč za povezavo s poljem Enosti

- iz METATRONOVE UNIVERZALNE MATRICE  nam bodo pomagali skreirati svetlobno telo – Merkabo, da bomo lažje

- vstopili v BOŽANSKE SVETLOBNE TEMPLJE LJUBEZNI in njeno vibracijo vgrajevali v svoj celotni obstoj

- ob izkušanju obojega kot Eno bomo pripomogli k pričetku in kreiranju možnosti NEBES NA ZEMLJI

- uporabili bomo energije 5. dimenzije in višjih, da zgradimo pravo stopnišče iz KRISTALIZIRANE tekoče KRISTALNE DUHOVNE ENERGIJE, oblikovane iz moči naše skupne OSREDOTOČENOSTI, ZAVESTI in NAMENA

- izkoristili bomo energije Nove Zemlje za sprostitev starodavnih bitk in bolečin za utelešenje svojega pravega BOŽANSKEGA POTENCIALA

- odgovorili bomo klicu starodavnih prerokb in pričeli IZPOLNJEVATI SVOJO DUŠNO USODO na planetu

- s to povezavo se zelo približamo možnostim skorajšnjega OSEBNEGA SREČANJA s SVETLOBNIMI MOJSTRI, ANGELI in VODNIKI

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU še vrhunska pomoč SVETLOBNIH ZDRAVILCEV pri MULTIDIMENZIJSKEM ZDRAVLJENJU sebe in svojih najdražjih ( glede osebnih želja, travm, fizičnih in čustvenih bolečin, odpiranju srca, dviga vibracije in zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase... )

- in pošiljanje LJUBEZNI Sloveniji, planetu Zemlja in vsemu Vesolju

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ). Primerne so tako za začetnike, kot vajene meditacij, zato vsi toplo vabljeni!

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com 

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ OBVEZNO PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

~ V prostor zaradi oseb, ki se umirjajo ali že meditirajo, VSTOPAMO TIHO. Telefoni so POPOLNOMA IZKLJUČENI.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe ® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej odražajo napi specifični problemi. Veseli bomo če POVABITE ali obvestilo POSREDUJETE še komu, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala.

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

~ Lokacija PODUTIŠKA 92, LJ-KOSEZE ( avtobusa št. 5 – Podutik in 22 – Kamna Gorica, postaja Koseze ):

Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani,  POZVONITE na skrajni spodnji MODRI zvonec Tanergija. Smo v II. nadstropju.

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko in nato prvo levo na Ul. Franca Mlakarja. Takrat je vhod iz DESNE bočne strani.

 

~ OPOZORILO: vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko energijsko zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...