15
avgust

Meditacija pod zvezdami

Organizira: Center Manas
Kdaj: 15. avgusta ob 19:30 do
15. avgusta 2019 ob 21:30
Kje:
Prispevek:20 eur
Organizira:Center Manas
Kontakt:041 987 724 Tanaya

53 ogledov

Pozdravljeni,

ob čudovitem prazniku Marijinega vnebovzetja se bomo povezali z žensko energijo znotraj sebe - z vsemi aspekti te energije.

Pogledali bomo, kateri deli nam delajo največje preglavice, kaj bi želeli spremeniti, si skreirati drugače.
Da bi dobili vpogled v čisto žensko energijo se bomo povezali (kot komu bolj ustreza) ali z energijo Marije ali z energijo Quan Yin, ....in prejeli čudovit blagoslov, ki nam je ob tem prazniku namenjen.
Vse te energije bomo kot vedno širili čez vso Gaio, vsem bitjem in čez celotno Stvarstvo. S to energijo brezpogojne ljubezni matere in ženske bomo tako ojačali mrežo Luči.

Za uvodno sprostistev bom zaigrala na kristalno pojočo posodo.

Meditacije – transmisijske vodim tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100% Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjavaje 20 eur.
Prijave in info na 041 987 724

                                                                                    Objem Svetlobe, Tanaya

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Živimo v skupnosti (mentorica Siona Levstik), ki je namenjana spodbujanju celovitega življenja - Saanyo metoda (celovito zdravljenje), unikatni orgonski generatorji in energijski park so bili ustvarjeni za širjenje...


Dogodki organizatorja

Nalagam...