18
avgust

Meditacija popolnega razcveta v Avalonu IN Terapevtska joga

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 18. avgusta ob 16:00 do
18. avgusta 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20 € za posamezni dogodek za prijave do 14. 8. (za kasnejše prijave velja redna cena 25 €). V primeru, da se udeležite obeh dogodkov, ki bosta potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust ♥
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); VEČ INFORMACIJ: www.tempelj-harmonije.com

11 ogledov

V nedeljo, 18. 8., se bosta v Kočevju odvijala kar dva dogodka in sicer ob 16.00 uri MEDITACIJA POPOLNEGA RAZCVETA V AVALONU in ob 18.00 uri TERAPEVTSKA JOGA+ZVOČNA KOPEL. Za prijave do 14. 8. velja znižana cena.


Lahko se udeležite posameznega dogodka, v primeru, da se udeležite obeh dogodkov, ki bo potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust ♥. Dogodka se bosta odvijala v naravi. V primeru slabega vremena bomo prilagodili datum skupini.

1. Dogodek: MEDITACIJA POPOLNEGA RAZCVETA V AVALONU (ob 16.00 uri)

Vabljeni na prav poseben dogodek, meditacijo, kjer se bomo povezali z enim izmed najbolj svetih krajev na tem Planetu. So kraji na svetu kjer je tančica med svetovi prefinjeno tanka in eno izmed teh je magičen otok Avalon, kjer vlada dama iz Jezera. To je posebno kraj, kjer so se rojevali čarovniki in čarovnice, med drugimi tudi Merlin in kjer so se šolale starodavne svečenice.

V meditaciji se bomo povezali s srčno čakro planeta, Avalom, na starodavnem templju posvečenem Boginji, materi Zemlji, in Elementalom, kjer je že od nekdaj mesto iniciacij in posvetitev. Prav z namenom, da to energijo ponovno vzbudimo pri sebi in se spomnimo, kdo resnično smo, se bomo ponovno zbrali in prebudili v sebi energijo boginje.

Povezali se bomo tudi z Mističnim Torom, ki velja za Domovanje Nadangela Mihaela, ki velja za zaščitnika stare doktrine in je nebeški bojevnik, da bi odgnala staro religijo in magijo, ki je bila v teh krajih izredno živa, vendar pa se je Nadangel Mihael po navodilih stvarnika odločil drugače in podprl boginjo in Mage, zato se danes čudovito podpirata. Nadangel Mihael se čudovito ujema z Merlinom, saj je bil njegov učitelj in vodnik, Merlin pa en prvih temnih Magov, ki je postal Lightworker.

Po legendi izvira iz svetega grala kristusove zavesti, katerega je prinesel iz svete dežele Kristusov stric Jožef iz Aritmeje in je pomešan s kristusovo krvjo zato je zdravilni eliksir. Zraven izvira Beli izvir White Spring, ki je tesno povezan s Pogansko tradicijo, v tem izviru so posvečevali Druide in častili mater zemljo na različne načine.

Ker bo meditacija takoj po mojem prihodu nazaj v Slovenijo prav iz te pokrajine, boste prejeli tudi posebno darilo in tega posvečenega mesteca, Glastonbury.

Energijska izmenjava: 20 € (za prijave do 14. 8.) + darilo.

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Lahko se udeležite tudi posameznih srečanj, vendar je priporočljiva udeležba na vseh. V primeru, da se udeležite obeh dogodkov, ki bo potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust.

2. Dogodek: TERAPEVTSKA JOGA+ZVOČNA KOPEL (ob 18.00 uri)

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Prav vsi se na nekem nivoji zdravimo (psihičnem, emocionalnem, fizičnem ali dušnem) in v dandanašnjem tempu življenja, ko vsi hitimo in se soočamo z vsakodnevnimi stresnimi situacijami, lahko terapevtska joga predstavlja tisto našo »oazo miru«, kjer vsa telesa harmonično preidejo v stanje globoke relaksacije in regeneracije celotnega organizma. Za trenutek se čas ustavi samo za nas in se lahko posvetimo najpomembnejši osebi na svetu in to smo mi sami. Hkrati je odlična izbira za vse tiste, ki še potrebujejo nekaj nežnega in učinkovitega, da popeljejo svoje telo v ravnovesje in pri tem zmanjšajo vsakodnevni stres. Terapevtska joga je zelo meditativna izkušnja, ki ponuja priložnost za korak stran od »zasedenost« zunanjega sveta in dostop do globlje modrosti, ki se nahaja v nas samih. Prednost terapevtske joga je v tem, da so njeni blagodejni učinki primerni za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gibčne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi.

Pri tej tehniki ne bomo izvajali intenzivnih in aktivnih vadb ter drznih gibov, ampak bo vse potekalo umirjeno. V posameznih terapevtskih položaji nizke intenzivnosti bomo podprti z vzglavniki (uporabili bomo razne rekvizite, udobne blazine, predmete in odeje, ki nežno podpirajo telo) in tako bomo počivali dalj časa (običajno od 5 do 20 minut). To nam bo omogočalo, da se lahko popolnoma sprostimo in »odvržemo« vse svoje skrbi, kar se poznalo predvsem na sproščenem in olajšanem telesu in obrazu. Privoščite predvsem sebi globoko regeneracijo in sprostitev ter najdite ponoven stik sami s sabo.

Kaj nam ponuja terapevtska joga:
- Osvobaja in odpravlja energijske poškodbe in blokade, nastale zaradi vpliva vsakodnevno izpostavljenim dejavnikov, dolgotrajnim ali ekstremnim čustvenim izpostavljanju stresa, skrbi, jeze, strahu, žalosti, neustrezne prehrane, preobremenjenosti, fizične aktivnosti, ipd.
- Omogoča telesu, da se odpre in spočije.
- Umiritev in uskladitev vseh naših teles (fizičnega, mentalnega, čustvenega in svetlobnega).
- Vračanje odpornosti, pretočnosti, vitalnosti, kreativnosti.
- Pretočnost meridianov (energetskih kanalov), po katerih nemoteno teče Qi (energija).
- Sprošča, revitalizira in harmonizira ter s tem prepreči proces nastajanja bolezni (sproščanje zakrčenosti, raztezanje vezivnega tkiva, vratu, ramen, zategnjenosti, ki nastajajo pri pogoji, če veliko sedimo).
- Deluje lahko preventivno (krepi imunski sistem) ali rehabilitacijsko.

V tem procesu je ključno, da smo v prostoru, kjer se lahko »varno« sprostimo in ozdravimo vse nižje aspekte sebe, vsa neprijetna občutja znotraj sebe, ki so do sedaj spala v nas samih, sedaj pa si želijo na plano z namenom zdravljenja. Naša edina naloga v tem procesu je, da se globoko sprostimo in prepustimo občutkom dovolimo, da gravitacija in blazine naredijo svoje.

Zvok, orodje za prebujanje globokih stanj zavest, odstranjevanje vseh zastojev in blokad, energetskih, telesnih in duševnih neravnovesij, harmonizira občutke in energetske centre, osvobaja stres in strahove. S pomočjo zvoka se ta neravnovesja v našem telesu samodejno sprostijo in ublažijo in se aktivira proces samozdravljenja. Tako naredimo prostor novemu. Z našim namenom čiščenja, osvobajanja in ozaveščanja in harmoniji v življenju bomo našli pot nazaj bližje k nam samim.

Na tem posebnem popotovanju bomo združili vse, tako terapevtsko jogo in zvočno kopel.

Energijska izmenjava: 20 € (za prijave do 14. 8.).

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Lahko se udeležite tudi posameznih srečanj, vendar je priporočljiva udeležba na vseh. V primeru, da se udeležite obeh dogodkov, ki bo potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust.

Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥ Irena

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


Nalagam...