12
december

Meditacija - Portal 12:12

Organizira: Center Manas
Kdaj: 12. decembra ob 18:00 do
12. decembra 2018 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20 eur
Organizira:Center Manas
Kontakt:041 987 724, tanaya.pogacnik@gmail.com

27 ogledov

Pozdravljeni,

zvezdna vrata oz portali nas vedno vodijo v višjo vibracijo in s tem drugačno dojemanje sebe, Človeštva in celotnega Stvarstva.
 
Od leta 2012, ko so bila vrata 12:12 aktivirana, vsako leto na ta dan Gaia in Človeštvo prejme čudovite in izredno močne energije ter blagoslove.
Tako dobimo priložnost, da postavimo temelje za to, kar želimo ob zaključku leta še transformirati in preseči.

Potreben je preboj v našem zavedanju, da si končno dovolimo sprejeti sebe take, kot smo v svojem bistvu in da dopustimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo.

Na meditaciji 11.11. smo se soočili z dogodki, ki so nas prizadeli oz. kar smo prizadeli drugim - to smo potem tudi odpustili (sebi in drugim) in tako postavili dober temelj.
Z meditacijo 12. 12. bomo še stopnjevali našo zavestno pripravljenost in odločnost, da se soočimo s tistim, kar nas omejuje, da bi bili svobodni in živeli to kar v resnici smo.
Več truda vložimo, več dobimo in več ob petju svetih zvokov lahko tudi damo - gradimo mrežo Luči.
 
21. 12. 2018 ob 18h, na dan zimskega solsticija, bo v Centru Manas prav posebna meditacija, kot je vedno na dan solstija. Vsem tistim, ki želite narediti temeljit preskok v zavesti svetujem obisk vse 3 meditacij (pri tem plačate samo 2, eno meditacijo podarjam).
 
22. 12. ob 17h, ob polni luni, pa bomo imeli v Centru Manas Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo ob čudovitih energija z meditacijo tudi širše postavili temelje in cilje svoje duše.
 
Transmisijska meditacija pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.
 
Energijska izmenjava za posamično meditacijo je 20 Eur -
tudi za Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo pripravili še kopel s pojočimi posodami - Sonja Rotar ter domača peciva in prigrizke.
Na kitaro pa nam bo zaigrala in zapela Mojca Jeram.

Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.
Več lahko najdete na www.manas.si

                                                                    Z ljubeznijo, Tanaya

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Živimo v skupnosti (mentorica Siona Levstik), ki je namenjana spodbujanju celovitega življenja - Saanyo metoda (celovito zdravljenje), unikatni orgonski generatorji in energijski park so bili ustvarjeni za širjenje...

Nalagam...