17
maj

Meditacija s šamanskim bobnom - vsak dan je lahko nov začetek

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 17. maja ob 19:30 do
17. maja 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:prostovoljni
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

113 ogledov

Slej ko prej pride čas, ko moraš na prvo mesto postaviti sebe.

Vabim te, da si vzameš uro in pol časa zase, da odložiš bremena, ki jih v obliki težkih občutkov nosiš seboj, da lahkotneje zadihaš. Ta petek so energije izjemno močne - v tem času meditirajo različne duhovne skupine po celem svetu, zato so prisotne najvišje energije svetlobe. Spodaj več o tem*

Najprej se bomo povezali z energijami matere Zemlje, očeta Vesolja, s svojim srcem.

Za tem si bomo privoščili meditacijo s šamanskim bobnom. To je glasbilo, ki nas ponese v globoko sprostitev, pomaga nam pri zdravljenju duše, na koncu nas dobro prizemlji.

Poveže nas z globino samega sebe, pomaga nam odkriti kaj nosimo v sebi. Počasi se nam začnejo odpirati vrata v podzavest, kjer je spravljeno vse, kar smo, nas oblikuje... Naši potenciali, travme,... Zato pogosto v taki meditaciji doživljamo posebne stvari, ki nam pomagajo, da po drobcih prihajamo do svojega čudovitega sebe.   Kot se z vodo izpiramo od zunaj, se s tako zvočno meditacijo izpiramo od znotraj. V obeh primerih je cilj boljše počutje.

Število mest omejeno, zato obvezne prijave po spodnjem obrazcu.

V primeru, da si prijavljen in ne uspeš priti, javi, da omogočiš meditacijo komu drugemu. Hvala. 

Potrebuješ:

  • COPATE
  • pijačo
  • odejo po potrebi

Prostovoljni prispevki za udeležbo.

Mnenja udeležencev:

Tatjana R: Meditacija s šamanskim bobnom me popelje na potovanje z mojim notranjim mirom, kjer sva sama, srečna, brez skrbi in vsakdanjih težav. Potujeva na oblakih miru, zadovoljna takšna kot sva.

  

Vid: Med meditacijo sem v prostoru slišal vse vesolje. 

 

Darinka: Začetek meditacije je zelo močan, včasih ga občutim kot premočnega. Potem se potrudim poglobiti v sebe in sprostiti. Ko mi to uspe, se počutim tako sproščeno, pomirjeno in si želim, da bi trajalo in trajalo. Na koncu bi kar obsedela s svojim mirom v srcu. Hvaležna sem za te izkušnje.

 

 Tatjana C: N

a srečanje sem prišla kar malo "razmontirana", z glavo begajočih misli - kar ni ravno moja značilnost. Med bobnanjem nisem zaspala, sem pa bila v stanju, ki ga lahko imenujem samo "NIČ".

Tako popoln občutek "ničesar" sem doživela samo v Boliviji, po posebnem obredu s šamani.

Lepo lepo. Sem zelo hvaležna za izkušnjo.

 

 

 

Jerneja: O meditaciji s šamanskim bobnom ni veliko povedati. Zakaj? Ker je stanje, ki ga doživljam med meditacijo polno niča. Kako to izgleda? Kako se občuti? Ali sploh? Med meditacijo doma v miru ponavadi opazujem tok misli, ki v tišini napolnijo vsako celico telesa. Tok se ne ustavi. Ustavim se jaz, ki opazujem. Ta tok je zelo sproščujoč, nič ni potrebno, le si in opazuješ.  Po končani meditaciji se počutim sproščeno in umirjeno. Ponavadi niti ne vem, o čem vse sem premišljevala , vem le da so dnevni problemi razrešeni, da se lahko v miru odpravim naprej. Pri šamanskem bobnu pa je meditacija drugačna. Večkrat se udeležim te meditacije in pogosto sem se na koncu meditacije zavedla, da ni bilo misli, da sploh ne vem, kdaj je minila meditacija. Le usedem se in se prepustim zvoku, ki napolni vsako celico telesa in tako misli nimajo prostora, da bi polnile in se enostavno umaknejo. Ostaja le zvok bobna. Otroci bi rekli: »Carsko!« Med meditacijo ni občutij, ni razmišljanj, je le zvok, ki pa se ga tudi ne zavedam.  Ne vem kaj je to, a mogoče ima ta zvok tako frekvenco, da preglasi frekvenco misli. Hvaležna sem za izkušnjo, vedno. Globok poklon bobnu, iz katerega naša Tatjana izvabi zvok, ki me napolnjuje. In to polnost, lahko bi rekla polno pomirjenosti same s sabo, odnesem s seboj še v vsakdan, ki je tudi zato lepši.

 *Po informacijah, ki sem jih dobila na spletu, je petek predvečer praznika luči v budizmu. Vesak predstavlja najmočnejšo točko prihoda duhovnih energij na Zemljo. Je najpomembnejši čas v letu (za budiste). V tem času meditirajo različne duhovne skupine po celem svetu, zato so v tem času prisotne najvišje energije svetlobe. Tudi tisti, ki ne pripadamo tej veri, lahko izkoristimo močne energije. Tako kot nekatoliki veste, da so ob cerkvenih praznikih najmočnejše energije, ki jih je vredno izkoristiti v svoj prid. 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...


Nalagam...