16
julij

Meditacija s šamanskim bobnom v naravi za NASMEH SRCA

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 16. julij ob 20:30 do
16. julij 2019 ob 22:00
Kje:
Prispevek:prostovoljni
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

147 ogledov

Slej ko prej pride čas, ko moraš na prvo mesto postaviti sebe."

Najprej je potrebno poskrbeti zase. Samo tako boš lahko tudi za druge.

Vabim te, da si vzameš uro in pol časa zase, da odložiš bremena vsakdanjika in lahkotneje zadihaš.

So posebni dnevi... Morda jih čutiš tudi ti. Marsikomu ni prijetno v tem obdobju. Kadar je težko, je zato, da bi se ja premaknili na pravo pot. 

Za tokratno druženje sem izbrala izjemno močen dan - polna luna in mrk. Da skupaj naredimo korake v pravo smer. Na enem najlepših koščkov narave nad Kranjem zato, ker je narava že sama po sebi zdraviteljica in nam bo še dodatna pomoč pri čiščenju težkih občutkov in zbujanju tistega najboljšega v nas. 

Najprej bomo naredili energijsko zaščito pred klopi. Povezali se bomo z energijo matere Zemlje, očeta Vesolja, s svojim srcem. 

Za tem si bomo privoščili meditacijo s šamanskim bobnom. Boben nas ponese v globoko sprostitev in nam pomaga pri zdravljenju duše, nas dobro prizemlji. Poveže nas z globino samega sebe, pomaga nam odkriti, kaj nosimo v sebi. Počasi se nam začnejo odpirati vrata v podzavest, kjer je spravljeno vse, kar smo, nas oblikuje... Naši potenciali, kot tudi travme. Zato je pogosto taka meditacija posebna, saj nam pomaga, da po drobcih prihajamo do svojega čudovitega bistva. Kot se z vodo izpiramo od zunaj, se z zvočno meditacijo izpiramo od znotraj. V obeh primerih je cilj boljše počutje.

ob 20.30 se dobimo na PRVEM PARKIRIŠČU POD VZNOŽJEM Jošta pri Kranju in se z avti odpeljemo naprej. Hoje do cilja je slabih 10 minut in je nezahtevna.

Prijave po obrazcu s te strani s pripisom telefonske številke, da te lahko kontaktiram  v primeru tvoje zamude ali slabega vremena. ŠTEVILO OMEJENO.

Potrebuješ:

  • podlogo za sedenje
  • dovolj topla oblačila glede na večerni čas!
  • pijačo
  • svetilko za pot nazaj

Prostovoljni prispevki za udeležbo.

Mnenja udeležencev:

Tatjana R:

 

Meditacija s šamanskim bobnom me popelje na potovanje z mojim notranjim mirom, kjer sva sama, srečna, brez skrbi in vsakdanjih težav. Potujeva na oblakih miru, zadovoljna takšna kot sva.

Vid: 

Med meditacijo sem v prostoru slišal vse vesolje. 

 

Darinka: 

Začetek meditacije je zelo močan, včasih ga občutim kot premočnega. Potem se potrudim poglobiti v sebe in sprostiti. Ko mi to uspe, se počutim tako sproščeno, pomirjeno in si želim, da bi trajalo in trajalo. Na koncu bi kar obsedela s svojim mirom v srcu. Hvaležna sem za te izkušnje.

Tatjana C:

 

 

Na srečanje sem prišla kar malo "razmontirana", z glavo begajočih misli - kar ni ravno moja značilnost. Med bobnanjem nisem zaspala, sem pa bila v stanju, ki ga lahko imenujem samo "NIČ".

Tako popoln občutek "ničesar" sem doživela samo v Boliviji, po posebnem obredu s šamani.

Lepo lepo. Sem zelo hvaležna za izkušnjo.

Jerneja:

 

O meditaciji s šamanskim bobnom ni veliko povedati. Zakaj? Ker je stanje, ki ga doživljam med meditacijo polno niča. Kako to izgleda? Kako se občuti? Ali sploh? Med meditacijo doma v miru ponavadi opazujem tok misli, ki v tišini napolnijo vsako celico telesa. Tok se ne ustavi. Ustavim se jaz, ki opazujem. Ta tok je zelo sproščujoč, nič ni potrebno, le si in opazuješ.  Po končani meditaciji se počutim sproščeno in umirjeno. Ponavadi niti ne vem, o čem vse sem premišljevala , vem le da so dnevni problemi razrešeni, da se lahko v miru odpravim naprej. Pri šamanskem bobnu pa je meditacija drugačna. Večkrat se udeležim te meditacije in pogosto sem se na koncu meditacije zavedla, da ni bilo misli, da sploh ne vem, kdaj je minila meditacija. Le usedem se in se prepustim zvoku, ki napolni vsako celico telesa in tako misli nimajo prostora, da bi polnile in se enostavno umaknejo. Ostaja le zvok bobna. Otroci bi rekli: »Carsko!« Med meditacijo ni občutij, ni razmišljanj, je le zvok, ki pa se ga tudi ne zavedam.  Ne vem kaj je to, a mogoče ima ta zvok tako frekvenco, da preglasi frekvenco misli. Hvaležna sem za izkušnjo, vedno. Globok poklon bobnu, iz katerega naša Tatjana izvabi zvok, ki me napolnjuje. In to polnost, lahko bi rekla polno pomirjenosti same s sabo, odnesem s seboj še v vsakdan, ki je tudi zato lepši.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...


Nalagam...