23
AVGUST

Meditacija s skalarno Energijo & solna terapija za Ženske

Organizira: Slanorog
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 23. avgusta 2018 ob 20:00 do
23. avgusta 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:25 evrov
Organizira:Slanorog
Kontakt:info@slanorog.si ali 070 730 883

0 komentarjev    24 ogledov

Po dolgem in še vedno vročem poletju je končno pred nami zadnja poletna slana meditacija za Ženske. Priprave na odlično notranjo in zunanjo formo telesa in duha za čas, ko bo manj svetlobe, manj toplote, namreč poteka prav Zdaj.  Meditacija bo potekala ob visokofrekvenčni zdravilni glasbi (432 Hz). Z zelo malo besedami. Brez besed. Sočasno s solno terapijo. In izjemnimi vibracijami energijskega vračanja v ravnovesje z izvorno energijo, ki bo usmerjeno v celotno skupino, vsaka udeleženka pa bo deležna tudi svojega izvornega energijskega tuša. Vračanje v ravnovesje bom izvajala Katja Gantar, energijska terapevtka, dušna motivatorka in haloterapevtka. Več o skalarni (izvorni) energiji, s katero so zdravili že naši predniki, utemeljil pa jo je Nikola Tesla, si lahko preberete tukaj: http://slanorog.si/energija/.

Moč soli  in morja bo nevtralizirala energijske blokade in v celice prinesla več kisika, tako da bodo vizije po koncu dogodka jasnejše in s tem tudi smer. Meditacija s skalarno energijo nam bo prinesla neslutene razsežnosti in globinsko sprostitev. Kdo ve, kaj vse bo prinesla in odnesla, le kaj vse bo spremenila čisto po tiho, morda tudi naglas?

Dogodek bo potekal ob minimalno dveh prijavah. Število mest je zaradi specifične narave dela omejeno na šest. Priporočena so udobna svetlejša oblačila.

Obvezne prijave do vključno 22. 8. na info@slanorog.si ali 070 730 883.

Veselim se tega Povezovanja.

Katja Gantar

Prijava na dogodek | Meditacija s skalarno Energijo & sol...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Kraljestvo solnih terapij Slanorog, Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana


Slanorog

solna terapija, energijsko zdravljenje, meditacije

Brez soli ni življenja. Sol živi prav v vsaki naši celici. A vsaka stvar je darilo, dokler jo uporabljamo v pravi meri. V Slanorogu - kraljestvu solnih terapij sledimo temu, ob tem pa sledimo svojemu srcu, s tem pa tudi srcu tistih, ki jih srečamo.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...