19
januar

Meditacija s svetlobnimi impulzi ki spodbujajo vizualizacijo

Organizira: Sofija relaks TEAM
Kdaj: 19. januarja ob 19:00 do
19. januarja 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:20‚ā¨
Organizira:Sofija relaks TEAM
Kontakt:darja@sofijarelaks.si

36 ogledov

Meditacija z svetlobnimi impulzi 

Uńćinki svetlobnih impulzov in tońćno dolońćene glasbe v ozadju, nas popeljejo v stanje brez misli, prostora in ńćasa. To stanje lahko¬†primerjamo s stanjem ob uporabi Ayahuasce ali LSD, s tem, da svetlobni impulzi nimajo kemińćnih uńćinkov in v trenutku ko se utripanje zakljuńći, je oseba popolnoma zavestna in prisotna tukaj sedaj. Ker je dana moŇĺnost spreminjanja frekvenc, je vsako doŇĺivetje drugańćno in usmerjeno na to kar Ňĺelimo izkusiti. ńĆeprav prińćevanja udeleŇĺencev prińćajo o razlińćnem bolj globokem doŇĺivetju z enako uporabo frekvence.
Sedaj ni veńć izgovorov: Ne morem izklopit misli. Kajti igra barv, svetlobe in glasbe te tako prevzamejo, da preprosto ni prostora za misli.

ńĆe Ňĺelite doŇĺiveti resnińćno globoko meditativno stanje, vabljeni. Je kot prva ljubezen. Enkrat ko doŇĺiviŇ° je nikoli ne pozabiŇ°.

Opis:

Zakaj Ajna Light?
¬†Svetloba Ajna je orodje, ki vam omogońća brezskrbno doŇĺivljanje meditacije. Svetloba proizvaja tudi spremenjena stanja zavesti, podobna DMT(dimetil triptamin). za mnoge ljudi. Vsako potovanje z¬† Ajna Light je drugańćna izkuŇ°nja, saj odraŇĺa uporabnikovo lastno zavest, ki se vedno spreminja. Uporabniki sńćasoma vstopijo globlje v svoj notranji svet. Svetloba Ajna je kot duhovno orodje edinstvena in zelo mońćna.
Prednosti meditacije postajajo vse bolj ońćitne mnogim ljudem, ki Ňĺivijo v stresnem Ňĺivljenju. Raziskave so pokazale, da meditacija izboljŇ°uje delovanje moŇĺganov, fizińćno in psihińćno, skupaj z dobrim pońćutjem in zdravjem.

Prednosti Ajna Light :

 • razvijanja boljŇ°ega fokusa,
  pomnilnika,
  kognitivnih veŇ°ńćin,
  reŇ°evanja problemov,
  poveńćane nevroplastnosti,
  ńćustveno dobro pońćutje,
  obvladovanje stresa
  in upońćasnitev staranja.
  umirjen um
  jasnost uma
  sproŇ°ńćena in mirna ńćustva
  veńćja intuicija
  prebujanje  kreativnost
  duhovni vpogled
  meditativne izkuŇ°nje
  globoka¬† meditativna sproŇ°ńćenost
  potovanje iz telesa in astralne projekcije


Frekvence svetlobnega utripanja vkljuńćujejo moŇĺganske valove in vas sproŇ°ńćajo v sproŇ°ńćeno in ¬†meditativno stanje. ńĆe so ti¬† poudarjeni ali imate zaseden um, tudi ńće so vaŇ°e misli aktivne, medtem ko se vrsti svetlobno zaporedje, se boste samodejno prinesli v bolj sproŇ°ńćeno stanje. Ni vam treba poskuŇ°ati ustaviti misli, samo opazujte obńćutke med svetlobno seanso. Svetlobni impulzi vam pomaga vstopiti v meditativno stanje brez veliko let meditativne prakse.
Sistem Ajna Light uporablja zelo mońćne LED luńći (5000 lumnov skupaj, enako kot halogenska Ňĺarnica s 250 W), ki utripa na specifińćne frekvence med 1Hz in 50Hz, da bi vkljuńćila uporabnikove moŇĺganske valove v vrsto stanj tranzicije, iz lahkega sproŇ°ńćujońćega stanja do najglobljega meditativnega stanja. Globoka ¬†meditativna stanja aktivirajo pinealno¬† Ňĺlezo, ki se nahaja v srediŇ°ńću moŇĺganov (Ň°esta ńćakra ali tretje oko). Ko je aktivirana, Ňĺleze Ňĺrela proizvaja DMT (dimetil triptamin) iz naravne aminokisline triptofan. Na podoben nańćin kot ¬†halucinogene droge, lahko uporabnik med tem procesom pridobi velike duhovne vpoglede, a velik prednost uporabe¬†naprave je, da se ne spremeni kemija moŇĺganov, zato se uńćinek preneha takoj, ko se luńći ustavijo. ObseŇĺno testiranje z ljudmi iz razlińćnih okolij in duhovnih interesov med razvojem¬†svetlobne naprave¬†je pokazal, da ńćeprav je vsaka oseba odgovorna in subjektivna¬† je drugańćen, vsaka seansa ¬†pa je drugańćna tudi z isto glasbo in svetlobnim ¬†zaporedjem, rezultat je bil sproŇ°ńćanje in centriranje. Uporabnik, ko je bil odprt in sprejemljiv, je bil prav tako sposoben iti na iskanje duŇ°,¬† potovanja¬† in povezovanja¬† s vodniki, elementali¬† ¬†in druge zavesti zunaj ali znotraj sebe.
Dolońćene frekvence utripanja neposredno spodbujajo ¬†sproŇ°ńćeno, meditativno stanje, ki ustreza ¬†dolońćenim moŇĺganskim valom. Ta uńćinek se imenuje hipogogińćni uńćinek, in se pojavlja naravno, kot ste med budnim in spanjem.

Svetlobna naprava¬†uporablja najnovejŇ°e visoke svetleńće diode, ki omogońćajo hipogińćno stanje transa enostavno in hitro, in takoj, ko luńćka Ajna preneha igrati svetlobne vzorce, sprejemnik se hitro lahko vrne v normalno stanje alfa ali beta moŇĺganov, brez stranskih uńćinkov Ayahuasca ali LSD.

Svetlobni impulzi¬†vas bo pripeljala na Ň°amansko potovanje za povezavo s koreninami modrosti ¬†duŇ°e, ki stimulira ńćrevesno Ňĺlezo, da odpre duŇ°evno vizijo v harmonińćnem naravnem na mońćan nańćin v ravnoteŇĺju s svojo lastno fiziologijo.

ńĆe Ňĺelite doŇĺiveti nekaj nepozabnega, izklopiti um in resnińćno doŇĺiveti potovanje, potem nikakor ne smete zamuditi te priloŇĺnosti.

 • Kje: Sofija relaks, ulica Talcev 14 Koper
  Ura: 19.00-20.00
  Prispevek :20‚ā¨
  Prijave na : darja@sofijarelaks.si


Odsvetujemo osebam, ki imajo epilepsijo ali so kadarkoli imeli epileptińćni napad. Primerno tako za odrasle kot otroke.
Mesta so omejena. 
z ljubeznijo Darja

DOGODEK JE ŇĹE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Avtorica knjige, lastnica blagovne znamke, delavnice in izobraŇĺevanja za terapevte Zdravljenje notranjega otroka, angelska uńćiteljica, predavatelj dr. Grabovoja, osebni coach

  |  sofijarelaks.si

Nalagam...