21
januar

Meditacija za manifestacijo želja

Organizira: Duhovno vodstvo
Kdaj: 21. januarja ob 17:00
Kje:
Prispevek:26 €
Organizira:Duhovno vodstvo
Kontakt:mojca@duhovnoVodstvo.com, 031 359 922

1468 ogledov

Meditacija ob luninem mrku 

Izkoristi močne energije. Odstrani ovire. Uresniči svoje sanje.


Pred nami je izjemno močen čas polne lune in luninega mrka, ki bo 21. januarja. To je čas izjemnih priložnosti za uresničevanje svojih želja. Tudi tistih, ki ti jih že zelo dolgo ni uspelo uresničiti. 

Ta dan s sabo nosi velik potencial za manifestacijo. Imeli bomo priložnost, da odstranimo tiste najtežje in največje ovire na poti uresničevanja svojih sanj. 

Sedaj je čas za manifestacijo!

Sedaj je čas za uresničevanje tistih želja, ki si jih že dolgo želiš uresničiti, pa ti nikakor ni in ni uspelo ali pa si jih niti nisi upal/-a začeti. 

Sedaj je čas, da se porušijo vse ovire, ki jih imaš na poti manifestacije.

Sedaj je resnično čas, da se uresniči vse to, kar je čakalo na pravi trenutek več let.

Sedaj je resnično pravi čas za VELIKE manifestacije in VELIKE želje.

To vse lahko dosežeš s pomočjo močnih energij luninega mrka ter doslednega zavestnega in ciljnega delovanja. Tukaj pa vskočim jaz, da ti pomagam pri takem delovanju.

Sem Mojca Gotlibin sem prav s pomočjo energij mrkov v lanskem letu začela uresničevati to, kar mi ni uspelo leta in leta nazaj. To, kar sem čakala nekaj let, da se manifestira, se je zgodilo. Vse deluje in prihaja do mene, ko sem jaz naredila potreben premik in spremembo in ravno energija mrkov, meditacije in moje ciljno in dosledno delovanje, mi je to omogočilo. 

Želiš doseči  tudi ti svojo veliko manifestacijo?

Pridruži se mi v tem času neverjetnih možnosti in priložnosti, ki ga nosi s sabo lunin mrk in dosezi to, kar si že tako dolgo želiš. Sedaj je pravi čas! Izkoristi ga!

Pridruži se mi na močni meditaciji ob tem izjemnem dnevu in vodila te bom v meditacijo za tvojo osebno manifestacijo.

Meditacija bo potekala na izjemno močen dan za manifestacijo, v ponedeljek, 21.1.2019 ob 17.00.

V tej meditaciji boš odstranjeval/-a ovire na poti proti temu, kar si želiš doseči. Pulil/-a boš plevel, ki zatira tvoj cilj in ga ovira v njegovi rasti. Pri tem ti bo pomagalo osebno sporočilo, ki ga prejmeš na meditaciji.

Prejmeš tudi posnetek meditacije, ki ti bo vsak dan pomagal pri premagovanju ovir na tvoji čudoviti poti proti sanjskemu življenju, ki si ga že dolgo želiš. S poslušanjem posnetka dosežeš zavestno in ciljno delovanje, ki je ključno za tvoj uspeh.

S svojo prisotnostjo na meditaciji boš najbolje poskrbel/-a za vse pogoje, da boš v sebi odkril/-a potenciale o katerih si samo sanjal/-a in začel/-a manifestirati in uresničevati svoje sanjsko življenje.

Kdo bo vodil meditacijo?

Meditacijo bom vodila in bom s tabo na tej poti uresničevanja tvojih želja, Mojca Gotlib, mag. ekon. in posl. ved, NLP praktik, osebna dušna mentorica, energijska terapevtka in duhovna učiteljica, predvsem pa pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober in ima moč, da seže do zvezd.

Pridruži se mi na ta dan neverjetnih možnosti in priložnosti, ki ga nosi s sabo lunin mrk in dosezi to, kar si že tako dolgo želiš. Sedaj je pravi čas! Izkoristi ga!

Kakšna je cena?

Cena meditacije je 26 € in vključuje vodeno meditacijo z osebnim sporočilom in posnetek meditacije.

Do kdaj in kam se prijavim?

Mesta so omejena, zato se prijavi čim prej. Prijave sprejemam do petka, 18.1.2019 oziroma do zapolnitve mest.

Prijavi se na spodnji obrazec ali na mail mojca@duhovnoVodstvo.com in ISTOČASNO izvedi plačilo na TRR.

Z vplačilom imaš rezervirano svoje mesto.

Po prejetem plačilu prejmeš ostale napotke.

 

Podatki za plačilo:

TRR IBAN: SI56 6100 0000 8047 661 odprt pri Delavska hranilnica d.d.

Mojca Gotlib s.p., Novi trg 10, 8000 Novo mesto

Namen plačila: MZM in ime in priimek

Sklic: SI00 datum plačila.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in...


Nalagam...