17
november

Meditacijski vikend na Krasu

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 17. novembra ob 17:30 do
19. novembra 2023 ob 15:00
Kje:
Prispevek:270 ÔéČ
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:grega.gregorec@gmail.com, 051/783-072

23 ogledov

Meditacijski vikend retreat je namenjen vsem, ki si ┼żelite spoznati svet meditacije ali pa obnoviti in utrditi svojo dosedanjo meditacijsko prakso. Meditacija je poznana v mnogih kulturah in duhovnih ┼íolah kot u─Źinkovito sredstvo samorazvoja in samouresni─Źitve.

Meditacija nam pomaga, da uresni─Źimo svoj polni potencial tukaj in sedaj, poglabljajo─Ź se v svoje resni─Źno┬ásebstvo, ki ni pogojeno z umom, mislimi, ─Źustvi in petimi ─Źutili. ┼Żivljenje┬áposameznika, ki meditira je enostavno bolj polno, osmi┼íljeno in osre─Źujo─Źe, ker v ve─Źji meri ni pogojeno z zunanjimi potrditvami in okoli┼í─Źinami.

Meditacija ima poleg vseh ostalih prednosti tudi znanstveno dokazane u─Źinke na telo in duha:

-pomladitev in detoksikacija
-harmonizacija leve in desne mo┼żganske hemisfere
-okrepitev imunskega sistema
-rast kreativnosti in inteligence
-izboljšanje koncentracije
-krepitev optimizma in veselja do ┼żivljenja
-ustvarjanja pristnega ob─Źutka povezanosti s seboj in drugimi...
 

V okviru meditacijskega retreata bomo prakticirali razli─Źne vrste meditacij, od za─Źetnih pa do bolj naprednih. Dinamika meditacijskega retreata bo prilagojena potrebam skupine in posameznika. Poudarek bo na ti┼íini, ob─Źutenju sebe v popolnosti, v predanosti in sprejemanju samega sebe skozi razli─Źne tehnike meditacij, ki vam bodo pomagale odstreti va┼ío resni─Źno nepogojeno bit. Meditacija pomeni nedelovanje in prepu┼í─Źanje. Edino na ta na─Źin lahko prava modrost prodre skozi nas. Tehnike meditacije pa so aktivni del in omogo─Źajo, da se zgodi pasivni del- meditacija. Meditacija je samo pot, ti┬á pa si na tej poti najvrednej┼íi.

Ti┼íina je resnica. Ti┼íina je bla┼żenost. Ti┼íina je mir. Ti┼íina sama je sebstvo. (Ramana Maharshi)

V okviru meditacijskega retreata bom predstavil tudi u─Źenje razsvetljenih mojstrov: Ramana Maharshi, Nisargadatta Maharaj, Robert Adams...

Meditacijski retreat je namenjen tako radovednim za─Źetnikom, ki ┼íele spoznavajo svet meditacije, kot tudi ┼że izku┼íenim praktikantom.

 

Meditacije, ki jih bomo prakticirali:

-kvantna transmisija
-razli─Źne budisti─Źne meditacije
-joga nidra
-zazen meditacija in hoja
-aktivni rebirthing
-kundalini meditacija...    

Meditacije in razli─Źne vaje bodo razporejene skozi ves dan.

─îas po kosilu bo namenjen po─Źitku, integraciji, in aktivnostim po va┼íi osebni izbiri.. Okolica nudi ─Źudovito, neokrnjeno naravo in je zelo primerna za sprehode in stik z naravo. V bli┼żini je tudi Rakov ┼ákocjan, ki kar vabi, da se sprehodite in ga obi┼í─Źete.

 

Lokacija:

Zenja (Vrelec ┼żivljenja), Dolnje Le┼że─Źe 19, Diva─Źa┬á Klikni

Apartmani in dvorana┬áse nahajajajo na mirni lokaciji, pribli┼żno 1,5 km od ┼ákocjanskih jam in 100 metrov od Regionalnega parka ┼ákocjanske jame. Parkirali boste lahko na brezpla─Źnem parkiri┼í─Źu v sklopu nastanitve.

Vodja programa:

Grega Gregorec, ki se z razli─Źnimi oblikami meditacij ukvarja 30 let, in ki so dosegle svoj najvi┼íji izraz v Kvantni transmisiji.

Ve─Ź o njegovem delu si lahko preberete na spletni strani

 

Kdaj: od petka 17.11.2023 do nedelje 19.11.2023 (za─Źnemo v petek popoldne ob 17:30 uri in kon─Źamo v nedeljo ob 15:00 uri)

Prispevek: 270 ÔéČ

┼átevilo prostih mest je omejeno. Cena vklju─Źuje nastanitev, 2 polna penziona (vegetarijanska prehrana) in vodenje programa.

 

Vse prijave in ostale informacije :  051/783-072 ali po e-pošti:  grega.gregorec@gmail.com

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 ┼żarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...