27
marec

Meditativni oddih Dobrodošla Pomlad ob morju

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 27. marca ob 19:00 do
29. marca 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:za tri dni 222 € (za prijave do 29. 2., za kasnejše prijave velja cena 270 €) in vključuje namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*/4*, polpenzion, Spa, wellnes in bazen, celotni program. Možno plačilo na obroke in dodatni popust 10 % ali 15 %.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

43 ogledov

Meditativni oddih ob morju je namenjen prav vsem (posameznikom, parom, skupinam in tudi otrokom), kjer predznanja niso potrebna.

Spomladi nas narava podpira k temu, da vidimo in spregledamo, tisto, kar dejansko je in ne samo tisto, kar želimo videti. Narava se bo pričela preoblikovati iz vladavine vode (ledvic in mehurja) v lesno energijo lesa (jetra in žolč). Jetra so naš načrtovalec, ki želijo videti daleč v prihodnost. Oči so ogledalo naših jeter in če imamo težave z vidom, se nam megli pred očmi, nas srbijo, mogoče jočemo, ali celo tavamo v megli, vse to je lahko odraz stanja naših jeter. V očeh se vidi vse in z očmi vidimo vse. V tem obdobju je priporočljivo posvetiti pozornost našim jetrom in žolčnik.

V dneh, ko bomo skupaj se bomo skušali pomirite sami s sabo in se osredotočanju na svoje občutke in čustva - predvsem na izražanje ali krotitev s svojo jezo in pričakovanji, ki so zelo povezana z jetri. Odpuščanje vse zamere, najprej sebi, potem pa vsem ostalim je lahko zelo osvobajajoče in razbremenjujoče. Prav tako lahko naredimo detox in zaužijemo predvsem veliko zelenjave in rahle hrane, ki bo pripomogla k boljšemu počutju in tudi dvigu imunskega sistema. Osvobodite se, četudi imate polomljena krila ali še čakate, da se bo kaj samo premaknilo v vas. Zberite pogum in naredite premik, prvi korak, dih, podajte roko, povejte/zapišite svoje želje, cilje ter držite fokus. Ko imate začrtano svojo pot, so premiki dokaj preprosti in celotno podporo stvarstva, ozvezdja, osrčja nebes. Prebudite se in s svojimi krili poletite za vetrom po pot svojih sanj. Pri tem ne boste leteli sami, ozrite se in videli boste kolikšno podporo, vodstvo, sopotnikov imate - presenečeni boste ♥

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu, ob osrčju jadranskega morja, meditirali, izpeljali delavnico Dobrodošla pomlad, se predajali zvočni kopeli. Poskrbljeno bo tudi za gurmansko razvajanje naši burbončič, tudi Spa in wellness sta vključena, kjer se bomo lahko Kraljevsko razvajali v savnah in bazenu. Tako, kot se za Kraljice in Kralje "spodobi". Tri dni v moji družbi, tri dni temeljitega dela na sebi, tri dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu, na čarobni lokaciji. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, in sedaj je pravi ČAS za PREBUJANJE.

To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Vikend tretma bo namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti ter čarobni pripravi na Pomlad.

Investicija vase za tri dni: v ceno 222 € (za prijave do 29. 2.) vključuje:

  • Namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*/4*.
  • Polpenzion (možno je doplačilo za enoposteljno sobo; lahko vam tudi mi poiščemo sostanovalko/sostanovalca).
  • Spa in wellnes, notranji in zunanji bazen.
  • Celoten program - terapevtska joga, delavnica Dobrodošla pomlad, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo).

Možno je plačilo na obroke. Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete dogodke Templja harmonije ali druge storitve 10%. V primeru, da s sabo povabite še koga obema priznamo 15% popust.

Te cene veljajo samo za zgodnje prijave do 29. 2.. Za kasnejše prijave velja redna cena 277 €. 

Na tem oddihu bom predala tudi vsa svoja dosedanja znanja in izkustva, ki me spremljajo že od nekdaj. Dodali bomo tudi elemente in pridih aromaterapije, zdravilnega dotika, zvočne kopeli in dodatna razvajanja, ki nas bodo popeljala v globine našega srčka. Na delavnici boste deležni tudi terapije terapevtske joge, da bomo določena nova spoznanja spravili tudi v vsakdanjo prakso.

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥ Irena

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...