23
avgust

Meditativni oddih z delavnico na Rabcu

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 23. avgusta ob 17:00 do
25. avgusta 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:199 € za tri dni (za prijave do 15. 8.) in vključuje namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* s polpenzionom, terapevtska joga,delavnica, zvočne kopeli, meditacije. Možno plačilo na obroke.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

69 ogledov

Meditativni oddih ob morju z delavnico je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom, družinam, skupinam in tudi otrokom. Predznanja niso potrebna.

Poletje predstavlja element ognja, ki pomeni širjenje, razmnoževanje, spremembo in raztezanje. To je čas cvetenja, spoštovanja, usmerjenosti navzven, ko se odpremo ljubezni, komunikaciji, doseganju ciljev, ko presežemo omejujoča prepričanja in sprejmemo vse dobro, ki nam pripada. ♥ Vabljeni na prav posebno delavnico vsi tisti, ki resnično želite sprejeti svetlobo kot del sebe in služiti njej, ki je edino resnična.

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu, ob osrčju jadranskega morja, meditirali, izpeljali delavnico, se predajali zvočni kopeli. Poskrbljeno bo tudi za gurmansko razvajanje naši burbončič tako, kot se za Kraljice in Kralje "spodobi". Tri dni v moji družbi, tri dni temeljitega dela na sebi, tri dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, bo takrat ČAS za POPOLNI RAZCVET.

To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Vikend tretma bo namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti ter čarobni pripravi na Poletje.

Investicija vase: v ceno 199 € za tri dni (za prijave do 15. 8.) je vključena namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* s polpenzionom (doplačilo za enoposteljno sobo; lahko vam tudi mi poiščemo sostanovalko/sostanovalca) - bogati samopostrežni zajtrk in večerja v restavraciji, terapevtska joga, delavnica, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo). Te cene veljajo samo za zgodnje prijave do 15. 8.. Za kasnejše prijave velja redna cena 290 €. 

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

Na tem oddihu bom predala tudi vsa svoja dosedanja znanja in izkustva, ki me spremljajo že od nekdaj. Dodali bomo tudi elemente in pridih aromaterapije, zdravilnega dotika, zvočne kopeli in dodatna razvajanja, ki nas bodo popeljala v globine našega srčka. Na delavnici boste deležni tudi terapije terapevtske joge, da bomo določena nova spoznanja spravili tudi v vsakdanjo prakso.

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥ Irena

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


Nalagam...