15
marec

Mistična Irska

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 15. marca ob 0:00 do
22. marca 2019 ob 3:00
Kje:
Prispevek:Investicija vase (za 7 dni): v ceno 1.390,00 € za prijave do 31. 5. 2019 (cena za kasnejše prijave 1.590,00 €) je vključena nastanitev z zajtrkom, letalski prevoz, prevoz iz LJ do letališča in nazaj, vsi prevozi in vstopnine na Irskem - vse po programu
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

73 ogledov

NOV TERMIN: 26. Oktober – 2. November 2019

Mistična IRSKA – zelena oaza miru in spokojnosti. Prebudite vse svoje speče aspekte na tem posebno skrivnostnem zelenem otoku skupaj z nami. To popotovanje bo še prav posebno, saj se bomo delali dnevno duhovno prakso. So kraji na svetu kjer je tančica med svetovi prefinjeno tanka, kjer je zemlja ustvarila čudovite portale v obliki jezer Gora in ostalih naravnih pojavov in eno izmed njih je tudi Irska.

ODDIH NA IRSKEM je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom in skupinam. Tudi tistim, ki redno duhovno prakso že izvajate ali pa ste šele začetniki. Predznanja niso potrebna.

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu na mistični Irski, opravljali dnevno duhovno prakso, se predajali zvočni kopeli in šamanskim bobnom. Sedem dni v moji družbi, sedem dni temeljitega dela na sebi, sedem dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu, na čarobni lokaciji v osrčju Irske, v majhni vilinski vasici. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, bo pravi ČAS za POMIK V SVOJO NOTRANJOST. Oddih je namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti. V ta program bom vključil tudi vsa svoja dosedanja znanja in izkustva, ki me spremljajo že od nekdaj. Dodali bomo tudi elemente in pridih aromaterapije, zdravilnega dotika, zvočne kopeli in dodatna razvajanja, ki nas bodo popeljala v globine našega srca. Namen potovanja je tudi poglabljanje lastne duhovne prakse, prebujanje intuicije in vpeljava določenih novih spoznanj tudi v vsakdanjo prakso

Oddih na Irskem bo potekal v sodelovanju s Šolo zavestnega življenja. Vsebinski del bo vodil Jani. Na posameznih lokacijah nam bo podal tisto, kar ta trenutek najbolj potrebujemo.

Investicija vase (za 7 dni): v ceno 1.390,00 € za prijave do 31. 5. 2019 (cena za kasnejše prijave 1.590,00 €) je vključena nastanitev z zajtrkom (večposteljne ali dvoposteljne sobe), letalski prevoz (vključuje ročno prtljago dimenzije 55x40x20 cm (max. 10 kg), možnost doplačila za več prtljage do 15 ali 20 kg), prevoz iz Ljubljane do letališča in nazaj, vsi prevozi, ogledi in vstopnine na Irskem, jutranja in večerna duhovna praksa, šamanska popotovanja, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo). Med drugimi si bomo ogledali Rock of Cashel, Killkeny, Shannonbridge, Moherske klife, Hill of Tara in New Grange, tradicionalno irsko vasico ter ostale znamenitosti Irske. Vse to je vključeno že v ceno. Možna je tudi nastanitve v enoposteljnih sobah z doplačilom. Možno je plačilo na več obrokov. Do odhoda je potrebno poravnati celotni znesek.

Glede kosil in večerij se bomo dogovorili in uskladili želje ter potrebe skupine. Možna je souporaba kuhinje. Ko bomo na ogledih si bomo namenili odmor za obroke.

Prijave in več informacij:
– janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI
– info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...