Moč ženske - transformacijski seminar

Moč ženske - transformacijski seminar

10. februar 2018 ob 9:30, Ljubljana
0 komentarjev    381 ogledov
Kdaj: 10. februar 2018 ob 9:30 do
2. marec 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Ostale informacije na povpraševanje.
Organizira:DRUŠTVO PESEM DUŠE
Kontakt:(0)40 155 929 - Urška Korun, kontaktni obrazec: https://www.pesem-duse.com/kontakt

Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile.

Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta. Seminar je praktične narave in je namenjen ženskam, ki se čutijo iz takšnega ali drugačnega razloga zatrte, neizpolnjene ali odrezane od občutenja svojega ženskega telesa.

Seminar je sestavljen iz treh zaporednih mesečnih srečanj, na katerih postopoma osvobajamo vzroke za ranjeno ali potlačeno žensko moč in se postopoma odpiramo za svojo mogočno samozdravilno in vitalno žensko silo.

Seznam srečanj:

10.02.2018 | 9:30 - 15:30
24.02.2018 | 9:30 - 15:30
02.03.2018 | 17:00 - 21:00

Naučimo se jo pravilno rokovati in usmerjati, v skladu z zmožnostmi lastne zavesti. Prebujena ženska sila v telesu prebudi hormone sreče, prebudi občutek izpolnjenosti v lastni ženskosti in se kaže kot povečana moč za izpolnitev potreb in želja.

Na srečanjih vsaka udeleženka dobi priložnost, da se skozi voden proces karmične diagnostike sooči in ozavesti vzroke za blokirano / omejeno / ranjeno / potlačeno žensko moč. Pri tem se bomo še posebej usmerile v reševanje intimnih in primarnih družinskih odnosov, ki so večinoma izvor ranjene ženske energije.

Z osvobajanjem od vzrokov, transformacijo prepričanj vezanih na blokado se bodo konfliktna čustva preobrnila v občutek miru, lahkotnosti, odpuščanja in radosti. S tem se začne proces samozdravljenja. Notranji zdravilki dopustimo, da se aktivira in uglasi z našimi želami in potrebami.To so pravi in čvrsti temelji za aktivacijo ženske moči in nadaljnje delo z njo.

Na seminarju se dotaknemo notranje ženske in notranje deklice, ki se skozi postopen proces samozdravljenja transformira iz žalostne in potlačene deklice v žareče bitje veselja, življenjskega zanosa in radovednosti polnega srca. Iz vesele in svobodne notranje deklice se lahko razvije izpolnjena in radostna ženska.

Na seminarju se boste naučile specifičnih energijskih, dihalnih in fizičnih vaj, s katerimi žensko moč nežno prebudimo in jo v skladu s lastnim ritmom telesa spodbudimo v delovanje, v obtok. S temi vajami se pospeši tudi proces samozdravljenja ženske vitalne energije in ponovna povezava ženske zavesti z njenim telesom in občutki.

Seminar vodi Urška Korun, intuitivna svetovalka za osebno rast in karmično diagnostiko (Društvo Pesem duše).

Več o seminarju / Prijava na seminar >>

PRIJAVI se na dogodek  

 

Prijava na dogodek | Moč ženske - transformacijski seminar , 10. februar 2018

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Ljubljana, Bežigrad, LjubljanaDRUŠTVO PESEM DUŠE

Oddaja Preprosto naravno®, Ustvarjalna akademija Pesem duše®, Osebno svetovanje

Društvo Pesem duše je bilo ustanovljeno z namenom in temeljnim ciljem, ozaveščati in pomagati ljudem doseči rdečo nit v življenju, prebuditi notranji mir in ustvariti realnosti po svojih željah.Spletna stran:
http://www.pesem-duse.com
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji