23
avgust

Moj življenjski preboj – 3 tedenski spletni program

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 23. avgusta ob 22:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:240
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com

106 ogledov

Intenziven 3 tedenski spletni program
* DATUM: od 23. avgusta do 13. septembra 2019
* LOKACIJA: Spletni program – vso gradivo (avdio, video in pisno) prejmete na vaš e-naslov
* INVESTICIJA: 240€

Spletni program je prilagojen hitremu življenjskemu tempu. Celoten program prejmete na vaš e-naslov, si ga preprosto prenesete na vaš telefon, računalnik ali tablico in za vedno ostane vaš. Izvajate ga lahko neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot na dopustu.

Dandanes imamo ogromno razno raznih obveznosti in izjemno hitro najdemo izgovor, da »nimamo časa zase in svojo rast«.


Ravno iz tega razloga sem sestavila čisto poseben spletni program »Moj življenjski preboj«, ki je popolnoma prilagojen hitremu življenjskemu tempu. In kar je bistveno – prinese vam izjemne rezultate ter preboje v življenju.

Program omogoča, da se na lahkoten, hiter in učinkovit način premaknete iz situacije, ki vas ne podpira v situacijo, ki vas izpolnjuje. V praksi to pomeni, da se iz nezdravih odnosov pomaknete v harmonične odnose, iz finančnega pomanjkanja v finančno pretočnost, iz službe v katero hodite s cmokom v grlu v službo, ki vas izpolnjuje itn.

V tem spletnem programu bomo šli na čisto posebno potovanje na katerem se boste potopili v svoje skrite in temne kotičke, v svoje nezavedno in potlačeno. To so tisti deli vas, ki vam v vaše življenje prinašajo težino, bolečino in nezaupanje v vas same ter tudi druge. Počasi in nežno jih boste ponovno ozavestili in spoznali, kajti ti deli vas so tako zelo pomembni, saj, kljub temu, da se jih (morda) ne zavedate, so v vas in velikokrat prav ti deli vas močno vplivajo na vaše življenje in predvsem na kvaliteto vaših odnosov, le vi se jih ne zavedate in ne morete vplivati na njih. Nato pa boste z ljubeznijo pričeli raztapljati vse tiste kotičke, ki vas ne podpirajo več, ki vam ne služijo, ki jih ne potrebujete. 

Bistvo spletnega programa je, da raztopite in odvržete vse, kar vas ovira pri vašem napredku in uresničevanju vaših ciljev.

Posledično se vzpostavi izjemno močna povezava z vami samimi, kajti odstranili boste tančice in jasno videli kdo resnično ste in kakšna je vaša življenjska pot.

V zadnjem delu spletnega programa pa se naučite kako v praksi živeti svoje življenje, ki vas bo izpolnjevalo in vam prinašalo številne blagoslove.

Pa vendar bomo začeli pri čistih osnovah, ki jih vsi tako radi preskočimo – naučili se boste popolnoma umiriti ter sprostite svoje telo in um. Prav tako boste prejeli tehniko s katero boste v dobri minuti raztopili stres preteklega dne.

Namen programa je, da: 
* ponovno pridete v stik sami s seboj,
* sprostite stres iz telesa, uma in duha,
* nežno raztopite toksična čustva in občutke ter jih nadomestite z lepimi in prijetnimi,
* razumete kaj se dogaja na kolektivni ravni in kaj na vaši osebni ravni,
* spoznate razloge za vaše lastne izzive, vzorce in strahove ter se jih naučite transformirati,
* in se popolnoma odprete življenju ter ga kvalitetno zaživite.

MODULI PROGRAMA

1. MODUL – iz teorije v prakso
Spoznali boste zakaj se vam v življenju določene situacije dogajajo, odkrili svoje lastne vzorce v katerih se vrtite že nekaj časa, razumeli kaj se dogaja na kolektivni ravni in kako to vpliva na vas same, se naučili popolnoma umiriti in sprostiti tako telo, kot tudi um in duha ter odvreči stres, spoznali izjemno tehniko, ki vas pripelje v stanje nič. Skratka naučili se boste popolne sprostitve ter spoznali teorijo in jo nežno vpeljali v duhovno prakso skozi kratke in intenzivne vaje, ki jih lahko izvajate dobesedno kjerkoli le v nekaj minutah.

2. MODUL – moje globine in temni kotički
Čaka nas izjemno raziskovanje lastnih globin. Potopili se boste v vse vaše skrivne kotičke, jih spoznali, raziskali ter nežno raztopili vse kar ne potrebujete več. V ta namen boste prejeli številne različne tehnike. Vsem pa je skupno, da so kratke in učinkovite. Izjemno velik poudarek bo na pretočnosti življenjske energije po vaše celotnem bitju. Za konec pa vas čaka čisto posebna nega ❤️. V tem modulu boste spoznali svoje temne in potlačene kotičke, za katere sploh niste vedeli, da jih imate, kaj šele, da izredno močno vplivajo na vaše življenje.

3. MODUL – popolna notranja preobrazba
Tretji modul je namenjen vašemu notranjemu razcvetu. Nežno boste preobrazili vse, kar ni v vaše najvišje dobro in zaživeli kvalitetno življenje. V tem modulu boste svoje celotno Bitje napolnili z izvirno življenjsko energijo ter v vsa življenjska področja zasidrali svete kode obilja. Čas je, da močno dvignete svojo zavest, da se dotaknete 5 dimenzije in zaživite svoje popolno življenje.

Programu sem dodala tudi 2 izjemno dragocena bonusa.

BONUS 1 – prha ljubezni in obilja
Za vas sem pripravila tudi čisto poseben bonus – prho ljubezni in obilja, ki vas bo močno podprla na vseh področjih vašega življenja in vam tako še dodatno dvignila kvaliteto. Hkrati pa bo tudi močno dvignila vašo zavest, saj vas bo popeljala na 5 dimenzijo.

BONUS 2 – izvorna božanska iskrica
Vsak izmed nas je nastal iz božanske iskrice in delček te iskrice nosite v sebi. V tem bonusu pa boste svojo božansko iskrico spoznali in jo močno, močno razširili po vašem Bitju ter tako okrepili direktno povezavo s Stvarnikom.
 
POTEK SPLETNEGA PROGRAMA:
Spletni program poteka 3 tedne in obsega 3 module, ki zajemajo pisno, video in avdio gradivo. 1x na teden na vaš e-naslov prejmete gradivo posameznega modula, si ga preprosto prenesete na računalnik ali telefon ter ga že lahko pričnete izvajati. Celoten program za vedno ostane vaš, tako da ga lahko izvedete tudi kadarkoli kasneje. Pravzaprav vam toplo priporočam, da ga izvedete čim večkrat

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...