24
maj

7-dnevni e-tečaj: Moja duša dvojčica in ljubeč partnerski odnos

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 24. maja ob 20:00 do
30. maja 2019 ob 20:01
Kje: Preko spleta
Prispevek:140€
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com

289 ogledov

DATUM: od 24. do 30. maj 2019
LOKACIJA in URA: vsak dan prejmete na vaš e-naslov gradivo e-tečaja, ki za vedno ostane vaše
CENA: 140 EUR 

Ljubezenski odnosi v življenju nas lahko močno podprejo ali pa izredno prizadenejo in razočarajo?

In ravno zato smo skozi te odnose tudi najbolj ranljivi a hkrati skoz njih najbolj osebnostno in duhovno rastemo.

Pa vendar so lekcije v ljubezenskih odnosih največje darilo Univerzuma za našo rast.

Izredno velik izziv je najti pravega partnerja oz. dušo dvojčico. Še večji izziv pa, da ohranjamo vezo živo, polno ljubezni in spoštovanja.

Biseri 7 dnevnega e-tečaja:

1. dan – se bomo posvetili razumevanju in prepoznavanju duš dvojčic v svojem življenju ter se dotaknili tudi sorodnih duš in karmičnih vezi v ljubezenskih odnosih, sam proces pa boste vključili tudi svoj razum (um).

2. dan – boste raziskali vse vaše dosedanje partnerske odnose, prepoznali boste vzorce, ki se vam ponavljajo in prejeli navodila kako jih preseči. Prav tako pa se boste naučili negovati obstoječ ali prihajajoč ljubezenski odnos.

3. dan – boste spoznali in izvedli izredno močno tehniko (zanjo potrebujete le 7 minut), ki izjemno močno dvigne kvaliteto ljubezenskega odnosa - z njo boste dobili nazaj svojo energijo, ki ste jo pustili v preteklih odnosih, prečistili pretekle ljubezenske odnose ter napolnili sedanji oz. prihajajoč ljubezenski odnos.

4. dan – se boste naučili kako partnerske odnose negovati, zdraviti in spustiti vse tisto, kar vas v ljubezenskem odnosu ne podpira.

5. dan – boste izvedli vaje za fizično telo, ki omogočajo, da se popolnoma odprete ljubezni v partnerskem odnosu a hkrati ostanete v svoji energiji.

6. dan – boste spoznali oz. »s kreirali« svojega idealnega ljubezenskega partnerja ter ustvarili pogoje, da pride v naše življenje oz. boste ustvarili pogoje, da sedanji partner postane vaš idealen partner.

7. dan – boste izvedli eno najmočnejših tehnik za aktivacijo vsega, kar si v ljubezenskem odnosu želite. Naučili se boste, kako v življenje povabiti lastnosti, občutke in dejanja, ki vam omogočajo kvaliteten, ljubeč in varen partnerski odnos.

E-tečaj bo potekal 7 dni. Vsak dan boste na vaš e-naslov prejeli gradivo, ki bo v različnih oblikah (avdio, video in v pisni obliki). Idealno je, da gradivo predelate še isti dan (ne bo vam vzelo več kot 1h). V kolikor pa vam ne bo uspelo, ne skrbite, kajti gradivo za vedno ostane vaše :).

Vsi udeleženci prejmete tudi DARILO :)

Torej 7 dni zapored prejmete na vaš e-naslov gradivo s pomočjo katerega boste:

·       razumeli teorijo o dušah dvojčicah,

·       prepoznali svojega idealnega partnerja,

·       se naučili (skozi številne vaje in tehnike) postaviti močne, zdrave in ljubeče temelje za (obstoječ ali prihajajoč) ljubezenski odnos,

·       vzpostavili harmoničen ljubezenski odnos, ki vas bo podpiral, negoval in osrečeval.

Cilj tečaja je, da obstoječ ljubezenski odnos dvignete na veliko višjo raven in resnično začnete uživati v harmonični vezi.

Tečaj je primeren tudi za tiste, ki trenutno nimate partnerja, saj vam bo omogočil, da postavite čudovite temelje za prihajajoč odnos, ki vas bo osrečeval.

Več o 7 dnevnem e-tečaju tukaj: https://mojeprebujenje.com/dogodek/7-dnevni-e-tecaj-moja-dusa-dvojcica-partnerski-odnos/

Vabljeni!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...


Nalagam...