12
oktober

MTVSS delavnica Accessovih telesnih procesov

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 12. oktobra ob 16:30 do
12. oktobra 2019 ob 23:30
Kje:
Prispevek:Cena delavnice je 150 €. 75 € za tiste, ki ponavljate delavnico in za mladostnike od 16. - 18. leta, za otroke do 15. leta je delavnica v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico, brezplačna.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

11 ogledov

Prišli so tisti meseci, ko vsak dan slišim kako se slabo počutite, da so otroci zboleli, vsi kašljajo, virusi so na pohodu. Padec imunskega sistema že takoj na začetku jeseni in stresne situacije so pogosto prvi vzrok za tak padec in posledično se nas "prime" vsak virus, ki se sprehodi mimo nas.

MTVSS pa je lahko vaša najbolj hitra in priročna rešitev. Za vas in za vašo družino in seveda za vse, ki si želite nekaj tako uporabnega dodati v vašo že obstoječo ponudbo in tako pomagati še večjemu številu ljudi.

Tokrat vas vabim na pozno popoldansko do večerno delavnico. Tako jo lahko ujamete tudi tisti, ki morda v soboto zjutraj še delate :-) Kako je lahko še boljše kot to. In v nedeljo že lahko poskuite učinke MTVSS na svojih bližnjih. 

 

Telesni proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja)

MTVSS je eden najbolj uporabnih, dinamičnih in univerzalnih telesnih procesov Access Consciousness. Uporabi se lahko na tisoč različnih načinov in vsakič ustvari drugačno možnost. Uporabljamo ga za odpravljanj vseh mest v telesu, kjer le-to ne deluje pravilno in za popolno prenovitev telesa.

MTVSS lahko odpravi vse spremembe v telesu, ki so nastale skozi čas, prostor, dimenzije in resničnosti. Je Accessov telesni proces, po katerem telesa največkrat sprašujejo.

Uporaba:

za aktivacijo imunskega sistema
za izničenje posledic vseh tram na telesu
za izničenje vseh procesov, kjer telo ne deluje pravilno
za eliminacijo učinkov staranja na telo
za lažje premagovanje fizičnih naporov pri telovadbi, hoji v hribe, porodu…
za obnavljanje bolnih organov
kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti
Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja: 

– metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic

– dihalnega sistema

– električnega sistema

– centralnega živčnega sistema

– prebavnega sistema

– drobovja

– dermalnega sistema

– skeleta

– limfnega in hormonskega sistema

– reproduktivnega sistema

MTVSS je primeren za ljudi, ki želijo ugotoviti, kaj je z njihovim telesom še mogoče, okrepiti imunski sistem in omogočiti telesu lahkotnejši način delovanja.

Na delavnici prejmete pisno gradivo o MTVSS procesu in se naučite različnih načinov izvajanja MTVSS procesa. Dobite tudi potrdilo o udeležbi na delavnici in lahko proces začnete takoj izvajati na sebi in drugih.

Cena delavnice: 150 € 

(otroci, stari do 15. let imajo brezplačno udeležbo ob udeležbi starša, ki je prisoten na delavnici, vsi, ki delavnico ponavljajo ali so stari 16 do 17 let plačajo polovično ceno).

Lokacija: Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče (nekaj km iz Maribora)

Za vse morebitne dodatne informacije in vprašanja, prosim, pokličite na 040 730 558 ali pišite na barbara.klaus@gmail.com

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...