17
NOVEMBER

Nadaljevalni reiki tečaj - USUI2 + mentorstvo

Organizira: Društvo Izvir
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 17. novembra 2018 ob 16:00 do
17. novembra 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:110€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041-905-704, zacutireiki@gmail.com

0 komentarjev    12 ogledov

NADALJEVALNI REIKI TEČAJ - USUI2

Spoštovani reikist/ka! Ta stopnja je močnejša, dotakne se bistva bolezni in vzrokov težav, čustvenih nabojev. Preobrazite jih v ljubezen in jo sevajte okrog.

Kako transformirati travme, slabe občutke in misli?

Osvobaja ujetosti v negativna čustva, vrača energijo, lahkotnost, mir. Sproščujoče deluje. Učinkovito deluje na strahove in podzavestne vzorce.

 

Na tečaju se srečamo tudi s podzavestjo in vzorci, ki ključno vplivajo na naše bivanje. Na tej ravni so velikokrat skriti vzroki za bolezen.

 

Je nadgradnja Usui 1 stopnje (Je še nimate - pišite mi.) Dogaja se tam, kjer največkrat tiči vzrok bolezni - na mentalni ravni - vplivamo na misli, čustva, občutke, razčiščujemo travme, strahove.

Naučimo vas pošiljanja reikija na daljavo, pošiljanja v cilje v prihodnost, v naše želje, razčiščevanje preteklosti in delovanje na vzroke težav. Usmerjali ga bomo v cilje. Čistili čustva, misli in ustvarjali prostor za ljubezen.Kako deluje na podzavest in na vzroke bolezni. Reiki boste lahko uporabljali zase, se naučili istočasnega izvajanje terapijo skupini ljudi.

Za koga: Vabljeni vsi reikisti z Usui1 stopnjo opravljeno kjerkoli in kadarkoli, da se nam pridružite ali na re-iniciacije (tisti s šibko močjo in šibkim znanjem).

Novost
Reiki in odpiranje. Na tečaju lahko vadite kolikor časa želite. GRATIS! Ali ne veste, če je reiki pravi za vas? Pridružite se nam na reiki predstavitvi! Vstopnico in parkiranje vam podarimo!

 

Osnovni podatki o tečaju

Organizator tečaja: Izvir d.o.o., duhovno zdravilska potovanja in dogodki

Kraj izvajanja: Parmova 41, 1000 Ljubljana. Brezplačno parkiranje tik pred vhodom.

Kdaj? sobota 17.11.18 od 16 -21h (Rok prijave do 15.11.18 do 14h) - Zamudil? Pokliči 041 905 704
(*ažurirajo se sproti. Možni tedenski dodatni termini na tej povezavi.) 

Ste zamudili? Bodite na tekočem - povezava.

Prijava na tečaj:  preko te povezave ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com, prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!!

Kmalu boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, v njem bodo tudi vse podrobnosti. Če maila niste prejeli prosim za klic na 041-905-704

Cena tečaja
Redna cena (približno 5h) trajajočega začetnega reiki tečaja je 110€. 

♥ možnost izbire termina (tudi dopoldne), ure in individualnega poučevanja. Pišite mi zacutireiki@gmail.com!

 

Lahko pridete sami ali v družbi. Zaradi prostorskih kapacitet, prosim za prijavo vsakega udeleženca.

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica). Več…

Vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč.

Veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč na biopolje človeka. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije.

Svoja znanja redno izpopolnjujem na delavnicah in šole v programu šole za bioterapevte (Neli Rep, Marjan Ogorevc, Tina Ogorevc, dr. Milena Plut in drugih učiteljev). Sem pomočnica svetovnega zdravilca Braca, in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne.

Trajanje: cca 5 - 6ur (odvisno od št. udeležencev in želenih vaj).

Obvezna oprema: odprto srce, udobna oblačila, plastenka vode, če boste lačni, lahko vzamete prigrizek

Povezava na spletno stran www.zacutireiki.com (končnica COM)


Potrebujete kvalitetna domača zelišča, začimbe, zelenjavo, sadike? Brez kemije! Z vami že več kot 70 let! Več www.trnovskazelisca.si

Prijava na tečaj:  preko te povezave ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com, prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!!

Kmalu boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, v njem bodo tudi vse podrobnosti. Če maila niste prejeli prosim za klic na 041-905-704

Prijava na dogodek | Nadaljevalni reiki tečaj - USUI2 + mento...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Parmova 41, Ljubljana


Društvo Izvir

izvir zdravja za dušo, telo in planet

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.Spletna stran:
http://www.izvir.com
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...