29
september

Napredni Theta MED® Seminar - Enotno polje zavesti

Organizira: Dejan Jarič
Kdaj: 29. septembra ob 9:00 do
30. septembra 2018 ob 19:00
Kje:
Prispevek:300€
Organizira:Dejan Jarič
Kontakt:napredna.psihoterapija.d.j@gmail.com , 040653932

162 ogledov

Pozdravljeni dragi prijatelji/ce in praktikanti/ke osebnega in duhovnega razvoja! 

Z velikim veseljem vas obveščam, da 29. in 30.9.2018 v Ljubljani organiziram Nadaljevalni oz. Napredni Theta MED® seminar – Enotno polje zavesti. Na seminarju bomo poglabljali znanje in se naučili veliko novega. Nove tehnike, novi pristopi učinkovite uporabe Enotnega polja za vaš poglobljen napredek v vsakdanjem življenju.

Theta MED® je sistem medicinsko-psihološkega svetovanja, ki omogoča, seveda v skladu z odprtostjo človeka in pripravljenostjo na soočanje s pravimi vzroki za težave, tudi skoraj »čudežne« ozdravitve tako pri zdravljenju bolezni kot v psihoterapiji. Napredek s takim sistemom v primerjavi s klasičnimi pristopi je lahko izjemno hiter, temeljit in povsem varen.

Nadaljevalni Theta MED® seminar je malo zahtevnejši, a se ga lahko udeleži vsakdo, ki je uspešno opravil Osnovni Theta seminar pri meni ali pri kateremkoli drugem učitelju.

Na seminarju se bomo naučili in spoznali:

 • Stik z Izvorom/Absolutom/Enotnim poljem v srcu
 • Ravni obstoja (podrobnejša razdelitev)
 • Epigenetika – podrobnejša razlaga in ogled filma »Ghost in your genes«
 • Napredno delo na mentalnih prepričanjih in čustvih
 • Drame, vloga žrtve, ozaveščanje in čiščenje problemov v vsakdanjem življenju
 • Delo v parih (diadah)
 • Zakon Akcije-Reakcije in štirje tipi karme, osvobajanje od karme
 • Mental in astral (mentalno in čustveno telo)
 • Komunikacija z astralnimi in mentalnimi bitji
 • Stik z višjim Jazom
 • Kanaliziranje in stik z osvobojenimi posamezniki (Mojstri)
 • Zdravljenje strte duše
 • Manipulacija časa
 • Napredno kreiranje čustev, znanj, razumevanj in veščin po želji in izbiri (preko 1200)
 • Napredno kreiranje znanja, razumevanja in veščin direktno v zavest (višji Jaz)
 • Prejšnji obstoji (življenjsko delo Dr. Iana Stevensona-znanstveni dokaz za reinkarnacijo) in ozaveščanje in čiščenje prejšnjih obstojev
 • čiščenje prenatalnega časa, trenutka rojstva in zgodnje mladosti
 • Odstranjevanje vpliva drugih bitij in okolja
 • Čiščenje nepremičnin, avtomobilov, hrane, pijače, zdravil itd.
 • Odstranjevanje posledic kome, nesreče, travm vojne, izgube zavesti zaradi alkohola, drog in posledic medicinskih operacij
 • Intuitivno branje mentalno-čustvenega stanja osebe (napredno in hitro branje v diadah)
 • Postopno prevzemanje odgovornosti za svoje življenje
 • Kako obvladati stres v vsakodnevnem življenju.
 • Faze duhovnega razvoja človeka po Kenu Wilberju

Čaka nas torej veliko zanimivega dela na sebi in odkrivanja skritih potencialov. Veliko bomo delali praktično v parih na realnih problemih iz življenja. Veliko bom govoril o svojih izkušnjah na poti spoznavanja Sebe in kakšne so lahko pasti dela na sebi (npr. beg v New age duhovnost, sex, droge, alkohol, neprizemljenost).

Vsa podpora vam bo seveda na voljo, tudi po seminarju. Po mojih izkušnjah je tako znanje, ki ga pridobite na seminarju  neprecenljivo in vredno udeležbe za vaš trajen razvoj in napredek. Na seminarju boste lahko doživeli pozitivno spremembo percepcije o sebi in drugih, povečala se bo lahkota vsakdanjega bivanja in življenje bo dobilo nek drugačen in poseben smisel. S pridobljenim znanjem lahko ob vaji in učenju uspešno in kvalitetno pomagate tudi drugim pri raznoraznih boleznih, nesreči, nezadovoljstvu v življenju. Na seminarju dobite tudi gradivo oz. skripto v slovenščini in Certifikat o udeležbi in uspešnem zaključku. 

Podrobnosti in logistične informacije o seminarju:

Lokacija seminarja:

Datum in ura seminarja: 29. in 30.9.2018 v VITA LEAF CENTRU, LETALIŠKA CESTA 32, 1000 LJUBLJANA (BTC).

Seminar je nerezidenčni. Imeli bomo kosilo v restavraciji v bližini. Cena kosila ni všteta v seminar. V ceno so všteti topli napitki (kava, čaj) in voda.

Investicija v vaše znanje in napredek:

–  300,00 Eur za vse, ki ste na naprednem seminarju prvič, 

–  220,00 Eur za tiste, ki ste končali osnovni IN napredni seminar ThetaHealinga in si želite svoje znanje nadgraditi,

Če na seminar pripeljete še vsaj 2 prijatelja (ki nista dobila mojega osebnega povabila) se vam prizna 50% popust na ceno seminarja. 10% popust velja za študente, upokojence in starše samohranilce. Možno je tudi plačilo na dva obroka brez obresti. Vaša prijava na seminar velja na tel. št. 040/ 653 932 ali preko maila : napredna.psihoterapija.d.j@ gmail.com .

Prijave: Z nakazilom AVANSA 70 EUR na firmo ANANDA DEJAN JARIČ S.P. in TRR SI56 6100 0001 8001 219 , ki je odprt pri Delavska hranilnica d.d. Kot namennakazila napišite Seminar SEPTEMBER 2018, za sklic uporabite datum plačila. Na seminar prosim prinesite potrdilo o vplačilu. Prijavnina (70Eur) se NE vrača. Preostanek lahko poravnate na seminarju, do pričetka seminarja. Zaradi trenutnih težav z denarjem ne bomo nikogar zavrnili. Pokličite in dogovorili se bomo!

Na voljo sem vse dni v tednu. Pokličete lahko tudi za kakršnakoli vprašanja v zvezi s seminarjem, se prijavite na individualno seanso ali vprašate karkoli vas zanima. Prijavite se najkasneje do četrtka, 27.9.2018.

Pohitite s prijavo, ker je število mest omejeno! Če želite lahko pošljete E-mail vsem ljudem za katere mislite, da bi jim to znanje koristilo in so odprti za tako delo na sebi. Pogoj je, da so uspešno opravili Osnovni Theta seminar.

Seminar vodim Dejan J., dr.med.

Po izobrazbi sem zdravnik, že v času študija so me začele zanimati tudi moderne napredne znanosti in sedaj to pridobljeno znanje uspešno integriram v klasične pristope, kar prinaša veliko boljše rezultate pri terapijah!

Že v gimnazijskih letih sem začel odkrivati sebe in iskati višji smisel v življenju. Takrat sem se spoznal tudi z napredno metodo meditacije, Transcendentalno meditacijo ™, ki jo redno izvajam dvakrat na dan že 16 let. Moje iskanje Resnice me je pripeljalo do metode ThetaHealing ™ in posledično metode transpersonalne psihoterapije TCT®, ki sem ju s pridom in uspehom uporabil za delo na sebi in drugih. Sam sem s pomočjo medicinskega znanja razvil metodo Theta MED Therapy (TMT®). Gre za učinkovito nadgradnjo klasičnim pristopom do zdravja, ki jih uporablja zahodna medicina, ki se ukvarja predvsem s fizičnim telesom. S to metodo sem kot opažam sam in tudi drugi v zadnjih letih precej napredoval na vseh področjih življenja. Zato ker vem, da je to mogoče za vsakogar, ki se za to odloči, bi rad moje  znanje in izkušnje , ki sem jih pridobil delil z vami. Pri delu z ljudmi imam večletne izkušnje.

Sodelujem tudi z Inštitutom transpersonalne psihologije, kjer predavam genetiko, epigenetiko in nevrobiologijo. Ker imam resnično iskreno željo po kvalitetni in strokovni pomoči ljudem z različnimi zdravstvenimi, osebnimi ali poslovnimi težavami in ker se zavedam, da se je potrebno za resničen napredek soočati s svojimi negativnimi prepričanji, čustvi sem tudi sam zaključil triletno šolanje za transpersonalnega terapevta na Akademiji TCT ®.

Veselim se srečanja z vami in vas hkrati lepo pozdravljam ter želim lepe in uspešne dni!

To, po čem stremi srce, je prav to, za kar ste prišli na ta svet. Sledite srcu, spomnite se kdo ste v svojem Bistvu in živite za vsak trenutek!

Že Henry David Thoreau je dejal: »Kar leži pred nami in kar leži za nami so malenkosti v primerjavi s tem, kar leži v nas. In če to, kar leži v nas, ponesemo ven v svet, se dogajajo čudeži!

P.S. “V kolikor ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja prepričanja o sebi in svetu lahko spremenite svoje življenje na bolje! To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!” - Dejan J.

Vaš Dejan

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Dejan se je rodil leta 1983 v Ljubljani. Po maturi na gimnaziji Bežigrad je študij nadaljeval na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Diplomiral je februarja 2011. Že v času...

  |  www.dejanjaric.com

Nalagam...