23
januar

NOVI TEMELJI z Barbaro

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 23. januarja ob 10:00 do
23. januarja 2021 ob 18:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Odrasli 1100€* Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€ Otroci od 16 do 17 let 550€ Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov, Nastanitev Apartma Gaby, 23€+TT na dan na osebo
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

51 ogledov

NOVI Temelji z Barbaro bodo od  23.1. DO 26.1. 2021

V tem času velikih sprememb in včasih zahtevnih odločitev, ki jih moramo sprejemati je ta seminar zagotovo nekaj kar se izplača izbrati. To so časi, ko si vsi želimo imeti pri roki nekaj, kar nas lahko vedno znova postavi v več sebe in ko vsi potrebujemo orodja, ki so nam na voljo vsak dan v vsaki minuti. 

Se zavedate ali si vsaj želite, da bi ponovno našli pot do zavedanja in vedenja, ki vam je v resnici od nekdaj na voljo, pa ste izgubili stik s samim seboj in z neskončnim bitjem, ki vi ste in s telesi, ki jih popolnoma zanemarjate?

Potem je ta seminar nekaj, kar bi rabili že zdavnaj, morda že kar v osnovni šoli, kot popotnico za življenje.

Družili se bomo na enem najbolj čarobnih in osvobajajočih dogodkov v sistemu Access Consciousness,  imenovanem TEMELJI.

Tokrat vas vabim k prijavi in glede na situacijo, ki jo imamo bo seminar potekal prek spleta, če pa bo mogoče in bo kdo želel, pa se mi lahko pridruži pri meni v Hočah pri Mariboru.

Ta seminar je nekaj za kar sem se več kot dve leti pripravljala, izobraževala in mojstrila in to še vedno počnem na dnevni bazi. 

Z njim si želim, ker je res temelj vsega, redno prispevati vsem, ki si to izbirate, ki želite nekaj več in takoj, ko bo to ponovno mogoče, bomo vedno našli tudi primeren ambient,vkjer se bomo odeli v neverjetno vzdušje narave in globoko sproščali tako um kot telo.

Lahkotno in nežno bomo odstranjevali vse omejitve, ki so nam do sedaj krojile življenja. Ustvarjali bomo nove energijske poti, odklepali vrata brezmejnim možnostim kreacije izpolnjenega, radostnega in veličastnega življenja.

O TEMELJIH: VEDNO JE VSE LE IZBIRA 

Ste se že kdaj vprašali, kakšno bo vaše življenje, če se resnično odločite biti vi? Kaj bi bilo potrebno, da se nehate obsojati? Kako bi bilo na tem svetu, če se vam ne bi bilo treba dokazovati, opravičevati in pojasnjevati? Kaj bi bilo potrebno, da končno pridete do svoje prave moči? Kaj če bi lahko popolnoma zaupali sebi? Občutite sedaj, kaj vse bi to spremenilo?

Naspodnji povezavi, vas čakajo vse informacije in jaz vam vabim, da se vprašate ali bi ta seminar lahko tudi vam prinesel spremembe, za katere že od nekdaj veste, da so možne, le izbrali jih še niste in morda rabite samo kako priročno orodje :-) 

https://www.mojaizbirakreira.si/events/2-temelji/

Sama sem v dveh letih in pol prispela do tega, da vam sedaj kot CF (certificirani facilitator) lahko pokažem eno od možnih poti.  Lahko prispevam in vas popeljem skozi vsa orodja in vse kar nam nudi sistem Access Consciousness skozi seminar Temelji.

Ste na na pravi poti, če sprašujte po tem, kako spremeniti življenje in izbrati več.

Kaj če je možno življenje, za katero ste vedno vedeli, da je možno? Kakšen prispevek ste lahko Zemlji, če ste se odločili biti darilo, kar vi v resnici ste?

Komaj čakam na vse spremembe, ki jih bomo skupaj ustvarili in da vam pokažem eno od možnih poti, da tudi vi ponovno ozavestite, kar ste v resnici vedno vedeli.

Želim si, da pridete do prave moči in spoznate, kako čudoviti ste.

Kakšen bi bil svet, če izberemo zavedanje, hvaležnost in odgovornost? Kakšen bi bil svet kjer zaupamo in vemo, da nam je na voljo neskončno obilje?

Kako bi bilo, če ste lahko povabilo drugim, da izberejo več zase in za ta čudoviti planet?

TEMELJI so vedno povabilo v več. Temelji so onkraj vseh pričakovanj, vedno zabavni in hkrati intenzivni, včasih igrivi in polni raziskovanja. Polni tistih AHA momentov, hvaležnosti, nežnosti, radosti …

Na seminarju prejmete priročnik, ki ga skupaj predelamo in vsebuje med drugim naslednje vsebine:
10 ključev do popolne svobode
Čistilne procese za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteče vsadke (jeza, bes, srd, sovraštvo, ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijske tokove
Elemente seksa
Elemente stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elemente intimnosti in elemente za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…

KJE:  online (Zoom) ali po dogovoru, če se spremenijo omejitve tam zunaj :-) .

Kako je lahko še boljše kot to?

KDAJ: od sobote 23.1. do torka 26.1. 2021 od 10 do 18 ure

PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access Bars delavnica (ki lahko jo opravite tudi pri meni)

Investicija v TEMELJE:

Investicija za Slovenijo, ki je 80% dražava
Odrasli
1100€*
Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE
550€
Otroci od 16 do 17 let
550€
Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov


Obvezne prijave in dodatne informacije pošljete meni, Barbara Klaus in sicer prek telefona 040 730 558 ali na barbara.klaus@gmail.com.

Ob prijavi na seminar se lahko odločite:

za plačilo v enkratnem znesku prek nakazila na TRR, ki ga prejmete ob prijavi ali
z gotovino pred začetkom seminarja ( v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 200€ vsaj teden dni pred seminarjem).
Nastanitev: Za nastanitev lahko poskrbite sami ali pa se bomo dogovorili skupaj če boste pri meni v Hočah, sicer pa ste doma pred svojim računalnikom.


Seminar vodim Barbara Klaus CF, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge, mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...