16
april

NOVI TEMELJI z Barbaro in Rosmarie

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 16. aprila ob 10:00 do
19. aprila 2021 ob 18:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Odrasli 1100€* Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€ Otroci od 16 do 17 let 550€ Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov, Nastanitev Apartma Gaby, 23€+TT na dan na osebo
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

24 ogledov

NOVI Temelji z Barbaro in Rosmarie bodo od  16.4. DO 19.4. 2021

Ponovno vas vabim na seminar Temelji a tokrat se boste družili z dvema facilitatorkama. Rosmarie in jaz si poleg ostalega v Accessu Consciousnessu deliva še strast do čudovitih seans Simfonije možnosti in zato sva se odločili, da vam ta seminar začiniva še malo drugače in vas bova vsak dan za 30 minut popeljali še v svet čudovitih, čarobnih energij Simfonije možnosti.

Seminar bo potekal od petka do ponedeljka prek spleta in tako, se nam lahko pridružite iz vseh koncev sveta. Seminar bo potekal v angleščini in na voljo bo prevod v nemščino in slovenščino in še kak jezik če bo potrebno.

V teh malo drugačnih časih, ki kar kličejo po temeljiti spremembi v naših življenjih, ko si vsi želimo imeti pri roki nekaj, kar nas lahko vedno znova postavi v več sebe in ko vsi potrebujemo orodja, ki so nam na voljo vsak dan v vsaki minuti, je ta seminar zagotovo natanko to kar potrebujemo.

Se zavedate ali si vsaj želite, da bi ponovno našli pot do zavedanja in vedenja, ki vam je v resnici od nekdaj na voljo, pa ste izgubili stik s samim seboj in z neskončnim bitjem, ki vi ste in s telesi, ki jih popolnoma zanemarjate? Potem je ta seminar nekaj, kar bi rabili že zdavnaj, morda že kar v osnovni šoli, kot popotnico za življenje.

Družili se bomo torej na enem najbolj čarobnih in osvobajajočih dogodkov v sistemu Access Consciousness, pomenljivo imenovanem TEMELJI.

Vabim vas k prijavi in odprite si vrata do več zavedanja, več lahkotnosti in več svobode.

Pridružite se nama na seminarju TEMELJI kjer skupaj počistimo ovire in odpremo vrata novim priložnostim.

Ta seminar je nekaj za kar sem se več kot dve leti pripravljala, izobraževala in mojstrila.  Tudi v bodoče si želim s tem seminarjem, ki je res temelj vsega, redno prispevati vsem, ki si to izbirate, ki želite nekaj več in vedno bom poskušala najti tudi primeren ambient kjer  se bomo odeli v neverjetno vzdušje narave in globoko sproščali tako um kot telo. Skupaj z Rosmarie upava, da vam bova tudi prek spleta pričarali čudovito okolje, kjer boste z lahkoto lahko opustili stara prepričanja in stopili v svojo potentnost. 

Lahkotno in nežno bomo odstranjevali vse omejitve, ki so nam do sedaj krojile življenja. Ustvarjali bomo nove energijske poti, odklepali vrata brezmejnim možnostim kreacije izpolnjenega, radostnega in veličastnega življenja.

 

O TEMELJIH: VEDNO JE VSE LE IZBIRA 

Ste se že kdaj vprašali, kakšno bo vaše življenje, če se resnično odločite biti vi? Kaj bi bilo potrebno, da se nehate obsojati? Kako bi bilo na tem svetu, če se vam ne bi bilo treba dokazovati, opravičevati in pojasnjevati? Kaj bi bilo potrebno, da končno pridete do svoje prave moči? Kaj če bi lahko popolnoma zaupali sebi? Občutite sedaj, kaj vse bi to spremenilo?

Sem Barbara, vaša edinstvena »vstopna točka« v veličasten svet Access Consciousnessa®, sistema enostavnih orodij, tehnik in procesov, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar mislite, da ne morete spremeniti, obenem pa ustvariti vse, kar si želite, s popolno lahkoto ter na drugačen način kot ste bili vajeni do sedaj. Skozi življenje sem prehodila precej različnih poti, vedno znova pa me je vleklo nazaj k mojemu poslanstvu – pomagati sebi in drugim ljudem na čim bolj naraven, neinvaziven način. 

In ko sem našla Access Consciousness sem nekako takoj začutila, da sem našla neko pravo pot zase in kasneje zelo hitro prepoznala, da s tehnikami in orodji Accessa lahko pomagam tudi drugim.

Izziv je bil kako sedaj ljudem pokazati vse to in kaj kmalu sem spoznala skozi svoje izbire in izobraževanja, da je takoj po Bars delavnici in če res iščete spremembo in želite kasneje izvedeti več in vstopati v več in izbirati več, odgovor na vse to seminar TEMELJI.

Sama sem v dveh letih in pol prispela do tega, da vam sedaj kot CF (certificirani facilitator) lahko pokažem eno od možnih poti.  Lahko  prispevam in vas popeljem skozi vsa orodja in vse kar nam nudi sistem Access Consciousness skozi seminar Temelji.

Ste na na pravi poti, če sprašujte po tem, kako spremeniti življenje in izbrati več.

Veliko ljudi pove , da so najprej uporabljali  orodja Access Consciousness samo zase. Jaz sem že takoj, ko sem prejela prve Barse, začutila, da je to lahko nekaj več. Da to potrebujemo vsi. A začnemo pri sebi in ker me je življenje vodilo skozi mnoge izzive sem morala najprej preskusiti orodja na sebi in začeti delati na sebi.  Veliko stvari sem v preteklosti že poskusila, ampak nič od tega mi ni prineslo trajne spremembe ali tistega občutka, da bi bila res zadovoljna. Access Bars® pa je v moje življenje končno prinesel spremembe, ki so vodile v smer, ki sem si jo vedno želela.

Kaj če je možno življenje, za katero ste vedno vedeli, da je možno? Kakšen prispevek ste lahko Zemlji, če ste se odločili biti darilo, ki v resnici ste?

Danes vem, da je vse mogoče in na voljo, le izbrati moramo. Komaj čakam na vse spremembe, ki jih bomo skupaj ustvarili in da lahko kot certificirani facilitator Access Consciousness sedaj z lahkoto opolnomočim ljudi, kot ste vi, da ponovno veste, kar ste v resnici vedno vedeli. Želim si, da pridete do prave moči in spoznate, kako čudoviti ste.

Kakšen bi bil svet, če izberemo zavedanje, hvaležnost in odgovornost? Kakšen bi bil svet kjer zaupamo in vemo, da nam je na voljo neskončno obilje?

Kako bi bilo, če ste lahko povabilo drugim, da izberejo več zase in za ta čudoviti planet?

TEMELJI so vedno povabilo v več. Temelji so onkraj vseh pričakovanj, vedno zabavni in hkrati intenzivni, včasih igrivi in polni raziskovanja. Polni tistih AHA momentov, hvaležnosti, nežnosti, radosti …

Na seminarju prejmete priročnik, ki ga skupaj predelamo in vsebuje med drugim naslednje vsebine:
10 ključev do popolne svobode
Čistilne procese za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteče vsadke (jeza, bes, srd, sovraštvo, ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijske tokove
Elemente seksa
Elemente stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elemente intimnosti in elemente za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…

V dneh, ko smo skupaj naredimo še štiri telesne procese za razvajanje in negovanje telesa in odklepanje travm, bolezni, bolečin, trpljenja, poškodb, podobnosti z drugimi, spreminjanja okusa hrane, pijače. Postanemo alkimisti svojega življenja.

Med seminarjem si udeleženci lahko izmenjujete barske, s katerimi izklopimo in umirimo um in še lažje in brez strahu dostopamo do podzavesti in lahko izbrišemo, prečistimo, odpustimo še več omejitev. Tako smo še bolj prisotni sami s seboj, svojim telesom in svojim življenjem, posledično z drugimi in celim svetom. In kaj vse je še mogoče?

Prejmete tudi enourno energijsko sintezo skupnosti z dr. Dainom Heerom, da se odklene še več iz vaših teles in bitji in vstopite v več prostora, lahkotnosti, občutka skupnosti z vsem, zemljo, ljudmi …

TEMELJI so seminar brez primere, spremenili bodo vaš celoten pogled na življenje, svet, energije, možnosti. Potem enostavno ni več poti nazaj, samo še v širjave in milina lahkotnih in veličastnih kreacij.

KJE:  online (Zoom).

Kako je lahko še boljše kot to?

KDAJ: Delavnico bomo tokrat raztegnili na več dni in malo manj ur na dan.

petek 16.4. od 10.00 do 18.00
sobota 17.4. od 10.00 do 18.00
nedelja 18.4. od 10.00 do 18.00
ponedeljek 19.4. od 10.00 do 18.00
PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access Bars delavnica (ki lahko jo opravite tudi pri meni)

Investicija v TEMELJE:

 Udeleženec
Investicija za Slovenijo 80% država
Odrasli
1100€*
Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE
550€
Otroci od 16 do 17 let
550€
Otroci do 15 let
Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov
Obvezne prijave in dodatne informacije pošljete meni, Barbara Klaus in sicer prek telefona 040 730 558 ali na barbara.klaus@gmail.com

Ob prijavi na seminar se lahko odločite:

za plačilo v enkratnem znesku prek nakazila na TRR, ki ga prejmete ob prijavi ali
z gotovino pred začetkom seminarja ( v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 200€ vsaj teden dni pred seminarjem).
Nastanitev: Za nastanitev lahko poskrbite sami ali pa se bomo dogovorili skupaj če boste pri meni v Hočah, sicer pa ste doma pred svojim računalnikom.

Storitev (predlog)
Cena (okvirna)
 
 
Seminar vodim Barbara Klaus CF, Maestro in CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge, mnoge druge.

In z menoj bo tokrat še CF Rosmarie Manz, ki je opravila mnogo izobraževanj in je tudi facilitator za Barse, Facelift in ostale telesne procese in skupaj pogosto sodelujeva pri skupinskih seansah SOP.

Veseliva se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...