2
julij

NOVI TEMELJI z Barbaro v Bovcu

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 2. julij ob 17:00 do
5. julij 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Odrasli 1100€* Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE 550€ Otroci od 16 do 17 let 550€ Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov, Nastanitev Apartma Gaby, 23€+TT na dan na osebo
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:Barbara Klaus, barbara.klaus@gmail.com, 040730558, Renata Kenda 040658737, Ana Bergant 041619035

22 ogledov

Kaj če bi bili vedno pripravljeni in bi stopili v svoje življenje ponovno in kot prerojeni in založeni z orodji in tehnikami in večjim zavedanjem.

Če bi morala izbrati en seminar, ki mi je resnično podaril največ in mi spremenil pogled na življenje je to zagotovo seminar Temelji.  Resnično je podrl vsa moja prepričanja in stare omejitve in sem nato lahko izgradila in si postavila vse na novo. Dobiš še priročnik, ki je poln orodji in vedno najdeš pravo za tisto situacijo ali problem s katerim se trenutno ubadaš.

Tudi sedaj, ko sama vodim seminarje Temelji, skozi vsako vprašanje, ki jih postavljate kot udeleženci, skupaj rastemo in se razvijamo in ustvarjamo več v naših življenjih. Skupaj izbiramo več, si upamo več in ustvarimo več. In to je tista posebna vrednost vsakega seminarja Temelji in zato jih vedno znova izbiramo, kajti vsakokrat se postavijo in pojavijo nova vprašanja in skupaj najdemo in izberemo več možnosti in zrastemo še bolj.  To je v resnici seminar, ki bi ga rabili že zdavnaj, morda že kar v osnovni šoli, kot popotnico za življenje.

Družili se bomo torej na enem najbolj čarobnih in osvobajajočih dogodkov v sistemu Access Consciousness, pomenljivo imenovanem TEMELJI.

Tokrat se bomo razvajali v prelestni naravi čudovitega Bovca. Na voljo imamo apartma za vse tiste, ki bi se nam pridružili, pa niste doma v Bovcu ali v bližnji okolici. Kakšen doprinos bo ta čudovita narava za naš seminar.

Julij je čas počitnic in bo morda bi kdo od vas izbral in izkoristil priložnost za dopust v Bovcu in obenem z nami opravite še transformativno delavnico Temelji.

Ta seminar je nekaj za kar sem se pripravljala več kot dve leti in še vedno izbiram veliko izobraževanj, da sem vam vedno lahko v kar največji doprinos.

Lahkotno in nežno bomo odstranjevali vse omejitve, ki so nam do sedaj krojile življenja. Ustvarjali bomo nove energijske poti, odklepali vrata brezmejnim možnostim kreacije izpolnjenega, radostnega in veličastnega življenja.

O TEMELJIH: VEDNO JE VSE LE IZBIRA 

Ste se že kdaj vprašali, kakšno bo vaše življenje, če se resnično odločite biti vi? Kaj bi bilo potrebno, da se nehate obsojati? Kako bi bilo na tem svetu, če se vam ne bi bilo treba dokazovati, opravičevati in pojasnjevati? Kaj bi bilo potrebno, da končno pridete do svoje prave moči? Kaj če bi lahko popolnoma zaupali sebi? Občutite sedaj, kaj vse bi to spremenilo?

Sem Barbara, vaša edinstvena »vstopna točka« v veličasten svet Access Consciousnessa®, sistema enostavnih orodij, tehnik in procesov, ki vam omogočajo spremeniti vse, kar mislite, da ne morete spremeniti, obenem pa ustvariti vse, kar si želite, s popolno lahkoto ter na drugačen način kot ste bili vajeni do sedaj. Skozi življenje sem prehodila precej različnih poti, vedno znova pa me je vleklo nazaj k mojemu poslanstvu – pomagati sebi in drugim ljudem na čim bolj naraven, neinvaziven način. 

In ko sem našla Access Consciousness sem nekako takoj začutila, da sem našla neko pravo pot zase in kasneje zelo hitro prepoznala, da s tehnikami in orodji Accessa lahko pomagam tudi drugim.

Izziv je bil kako sedaj ljudem pokazati vse to in kaj kmalu sem spoznala skozi svoje izbire in izobraževanja, da je takoj po Bars delavnici in če res iščete spremembo in želite kasneje izvedeti več in vstopati v več in izbirati več, odgovor na vse to seminar TEMELJI.

Sama sem v skoraj treh letih prispela do tega, da vam sedaj kot novi CF (certificirani facilitator) lahko pokažem eno od možnih poti.  Lahko  prispevam in vas popeljem skozi vsa orodja in vse kar nam nudi sistem Access Consciousness skozi seminar Temelji.

Ste na na pravi poti, če sprašujte po tem, kako spremeniti življenje in izbrati več.

Veliko ljudi pove , da so najprej uporabljali  orodja Access Consciousness samo zase. Jaz sem že takoj, ko sem prejela prve Barse, začutila, da je to lahko nekaj več. Da to potrebujemo vsi. A začnemo pri sebi in ker me je življenje vodilo skozi mnoge izzive sem morala najprej preskusiti orodja na sebi in začeti delati na sebi.  Veliko stvari sem v preteklosti že poskusila, ampak nič od tega mi ni prineslo trajne spremembe ali tistega občutka, da bi bila res zadovoljna. Access Bars® pa je v moje življenje končno prinesel spremembe, ki so vodile v smer, ki sem si jo vedno želela.

Kaj če je možno življenje, za katero ste vedno vedeli, da je možno? Kakšen prispevek ste lahko Zemlji, če ste se odločili biti darilo, ki v resnici ste?

Danes vem, da je vse mogoče in na voljo, le izbrati moramo. Komaj čakam na vse spremembe, ki jih bomo skupaj ustvarili in da bom lahko kot certificirani facilitator Access Consciousness z lahkoto opolnomočala ljudi, kot ste vi, da ponovno veste, kar ste v resnici vedno vedeli. Želim si, da pridete do prave moči in spoznate, kako čudoviti ste.

Kakšen bi bil svet, če izberemo zavedanje, hvaležnost in odgovornost? Kakšen bi bil svet kjer zaupamo in vemo, da nam je na voljo neskončno obilje?

Kako bi bilo, če ste lahko povabilo drugim, da izberejo več zase in za ta čudoviti planet?

TEMELJI so vedno povabilo v več. Temelji so onkraj vseh pričakovanj, vedno zabavni in hkrati intenzivni, včasih igrivi in polni raziskovanja. Polni tistih AHA momentov, hvaležnosti, nežnosti, radosti …

Na seminarju prejmete priročnik, ki ga skupaj predelamo in vsebuje med drugim naslednje vsebine:10 ključev do popolne svobode
Čistilne procese za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteče vsadke (jeza, bes, srd, sovraštvo, ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijske tokove
Elemente seksa
Elemente stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elemente intimnosti in elemente za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…

V štirih dneh, ko smo skupaj se naučimo še štiri telesne procese za razvajanje in negovanje telesa in odklepanje travm, bolezni, bolečin, trpljenja, poškodb, podobnosti z drugimi, spreminjanja okusa hrane, pijače. Postanemo alkimisti svojega življenja.

Med seminarjem si udeleženci lahko izmenjujete barske, s katerimi izklopimo in umirimo um in še lažje in brez strahu dostopamo do podzavesti in lahko izbrišemo, prečistimo, opustimo še več omejitev. Tako smo še bolj prisotni sami s seboj, svojim telesom in svojim življenjem, posledično z drugimi in celim svetom. In kaj vse je še mogoče?

Prejmete tudi enourno energijsko sintezo skupnosti z dr. Dainom Heerom, da se odklene še več iz vaših teles in bitji in vstopite v več prostora, lahkotnosti, občutka skupnosti z vsem, zemljo, ljudmi …

TEMELJI so seminar brez primere, spremenili bodo vaš celoten pogled na življenje, svet, energije, možnosti. Potem enostavno ni več poti nazaj, samo še v širjave in milina lahkotnih in veličastnih kreacij.

KJE:  BOVEC.

Kako je lahko še boljše kot to?

KDAJ: od petka  2.7.  do ponedeljka 5.7. 2021

Da bodo na seminarju lahko prisotni tudi tisti, ki imajo službo bomo v petek in ponedeljek izvedli seminar v popoldanskem in večernem času od 16 ali 17 ure dalje in do ca 21 ure.  V soboto in nedeljo pa se bomo potem družili malo dalj časa od 9 ure do ca 20 ure. Vmes si bomo vzeli čas za kosilo in kratke odmore za kak prigrizek ali sprehod. Ob lepem vremenu bomo del seminarja lahko izvedli tudi v naravi in zato lahko s seboj prinesete podloge, kako odejo in blazino  

PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access Bars delavnica (ki lahko jo opravite tudi pri meni)

Investicija v TEMELJE:

Investicija za Slovenijo, ki je 80% država:
Odrasli
1100€*
Odrasli, ki ponavljajo TEMELJE
550€
Otroci od 16 do 17 let
550€
Otroci do 15 let
Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov.


Obvezne prijave in dodatne informacije pošljete meni, Barbara Klaus in sicer prek telefona 040 730 558 ali na barbara.klaus@gmail.com

Za več informacij ali za prijave se lahko obrnete tudi na gostiteljico dogodka:

Ana Bergant anabergant15@gmail.com, telefon 041619035.

Ob prijavi na seminar se lahko odločite:

- za plačilo v enkratnem znesku prek nakazila na TRR, ki ga prejmete ob prijavi ali
- z gotovino pred začetkom seminarja ( v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 200€ vsaj teden dni pred seminarjem).
- Paypal

https://www.mojaizbirakreira.si/events/carobni-temelji-z-barbaro-v-carobnem-v-bovcu/


Nastanitev: Glede namestitve in za pomoč pri iskanju druge namestitve, če bi v Bovcu prebivali kak dan več se obrnete na so gostiteljico: Renata Kenda – Natka 040658737.


Spanje in bivanje v apartmaju je na voljo za max 6 oseb in je brezplačno.

Lahko vam pomagamo tudi pri iskanju druge namestitve.

Hrana: za prigrizke in napitke poskrbita gostiteljici, Ana Bergant in Renata Kenda.
Kosila pa so strošek vsakega udeleženca.

Seminar vodim Barbara Klaus CF, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge, mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Objem,
Barbara

 

 

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...