26
maj
Kdaj: 26. maja ob 20:00 do
30. junija 2021 ob 21:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:akcijska cena: 97,00 (polna cena: 147,00)
Organizira:Celostno izobraževanje o prehrani; izobraževanje o prehrani
Kontakt:tanja@izobrazevanje-prehrana.si

316 ogledov

Ustrezna prehrana nam lahko pomaga k odličnemu fizičnemu in mentalnemu počutju kot tudi k sijočemu videzu. Na Zahodu se te njene moči premalo zavedamo, če pa že, se ta moč največkrat omeji na oblikovanje postave in preštevanje kalorij. Ustrezna prehrana bo seveda naredila tudi to. Vendar pa ti še lahko pomaga do več energije, do boljšega duševnega počutja, do boljšega spanca in do lepše kože in las.

Na tečaju, ki poteka v živo preko spleta, bomo odkrili katera živila so za naše duševno in fizično počutje posebej koristna katera pa ne in kako se prehranjevati. Pogledali bomo, kdo so naši kradljivci energije, kako se povezujejo možgani in črevesje in pa tudi kako nam hrana pomaga do lepšega videza.

Veliko boste delali na sebi, opazovali svoje navade in občutke. Izboljševali jih bomo postopoma da jih res usvojite, saj bodo le tako lahko z vami ostale tudi po zaključku tečaja.

Tečaj je razdeljen na 6 modulov, ki potekajo ob sredah zvečer. Če ne utegneš, bodo posnetki na voljo tudi kasneje.

Skupaj s tečajem prejmeš še 6 zvezkov vaj, tematsko prilagojene recepte (za dober spanec ; za več energije; za sijoč videz)  vaje za sproščanje v naravi ter bonus za mineralogram pri naturopatinji.

S hrano smo pogosto v prvi vojni

Kljub temu, da vemo, da je potrebno redno in zdravo jesti, nam za pripravo zdravega obroka zjutraj velikokrat zmanjka časa. Pojemo nekaj v naglici, lakoto, ki se kasneje pojavi utišamo z nezdravim prigrizkom, čeprav smo se zaobljubili, da tega ne bomo več počeli! Drvimo naprej skozi dan, raven energije nam pada, in popoldan ali zvečer, ko končno utegnemo, si privoščimo konkretno porcijo najverjetneje preveč kalorične hrane, ki se ji enostavno ne moremo upreti. Ker smo glavnino kalorij zaužile prepozno, telo čez noč hrane ne prebavi ustrezno, zato smo zjutraj izčrpane. Znova preskočimo zajtrk in krog se ponovi. 

1. Modul: Adijo bitke s hrano, pozdravljena vitkost

V 1. modulu boste spoznali, kako lahko takšnim in podobnim scenarijem ter bitkam s hrano enkrat za vselej naredite konec. Potem boste začeli ustvarjati boljše počutje na vseh ravneh.  

2.Modul: Vem kaj jem

V 2. modulu boste spoznali, kakšna živila je smiselno izbirati in na kaj morate biti ob tem pozorni, da boste lahko spontano, brez diet in preštevanja kalorij, skrbeli za vitkost, fizično in mentalno dobro počutje ter sijoč videz.   

3. modul: Kradljivci energije razkrinkani 

Razkrinkali bomo glavne prehranske kradljivce energije. Ker se jim boste znali izogniti, boste nagrajeni s svežim, lahkotnejšim počutjem, z več časa in energije za tisto, kar vam je resnično pomembno, pa tudi vaše misli bodo bolj jasne, sproščene in bistre. 

4. in 5. modul: Kako se prigristi do sreče, energije in vitalnosti

Izvedeli boste, da si lahko z uživanjem v ustrezni hrani dejansko “prigrizete” srečo, energijo in dobro počutje. Ali veste da se kar  95 % serotonina v vašem telesu tvori v črevesju? Vaša sreča, sproščenost, dobra prebava in dober spanec dobesedno izvirajo iz vašega črevesja! Natančneje si pogledamo, kako lahko z ustrezno prehrano poskrbite za svoje črevesje tako, da vas bo le-to podprlo pri ustvarjanju sproščenosti, zadovoljstva, jasnih misli, dobrega spanca, dobre prebave ter občutka lahkotnosti in vitalnosti.

6.modul: Sijem od znotraj navzven

Tu si še posebej vzamemo čas za prehrano, ki bo še dodatno pozitivno vplivala na videz in kvaliteto vaše kože in las ter vam omogočila, da še bolj zasijete v svoji naravni lepoti.

ORGANIZATOR

Podjetje se ukvarja s celostnim izobraževanjem o prehrani, od njive do krožnika. Prehrano dojemamo kot sredstvo za boljše zdravje ljudi in Zemlje, kot medij za druženje in uživanje.

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...