11
oktober

ODKLENI TELO delavnica dveh telesnih procesov

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 11. oktobra ob 18:00 do
11. oktobra 2019 ob 22:00
Kje:
Prispevek:Cena delavnice je 100 €. 50 € za tiste, ki ponavljate delavnico in za mladostnike od 16. - 18. leta, za otroke do 15. leta je delavnica v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico, brezplačna.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, https://www.mojaizbirakreira.si/events/delavnica-odkleni-telo-2/

34 ogledov

Pozicijski HEPAD-i

Skozi življenje se v nas preko vzgoje, socializacije, odnosov, okoliščin, izkušenj in prepričanj izoblikujejo različna fiksna stališča, ki jih lahko zavzamemo glede česarkoli, in nas močno prikrajšajo za neskončne možnosti, ki nam jih ponuja Vesolje. Če se samo za trenutek ozrete v svoj pogled na svet in se vprašate, koliko fiksnih stališč imate o: odnosih, službi, svojem telesu, denarju, družbenih normah itd.? Vam koristijo, je vaše življenje zaradi teh fiksnih stališč bolj polno, zanimivo, igrivo, lahkotno, srečno? Z njimi rastete, postajate boljša različica sebe ali ostajate na eni točki, kjer imate svoj prav in od njega ne odstopite, pa tudi če ste zaradi tega nezadovoljni, celo nesrečni?

Pozicijski HEPAD-i (Hendikepiranje, Entropija, Paralize, Atrofija, Destrukcija) so pozicije, ki ste jih zavzeli glede česarkoli v življenju in si s tem preprečujete iti naprej. Iz tistega, kar je bil prej red, z Entropijo ustvarjate kaos. Paralize ustvarjate tam, kjer imate občutek, da niste sposobni funkcionirati.  Z ustvarjanjem Atrofije rušite strukturo in ne morete biti generativni, kar na koncu pripelje do ustvarjanja Destrukcije.

Kvadratni koren od minus ena

V sodobnem svetu običajno jemljemo gripo, prehlad, oslabljen imunski sistem kot normalne človeške bolezni. Sprejeli smo jih kot neizogiben del življenja, sploh v hladnejših in prehodnih mesecih.  Kaj pa, če bi si izbrali odlično zdravje ne glede na letni čas ali okolico? Kaj, če bi s popolno lahkotnostjo v svojem telesu ustvarili neomajno trdnjavo zdravja? Kaj, če bi s svojim zgledom vrhunske moči imunskega sistema, “nalezli” tudi naš krog ljudi?

Pri procesu Kvadratni koren od minus ena s polaganjem rok na telo preko oblačil pomagamo spremeniti, okrepiti imunski sistem in strukturo njegovega delovanja, odpraviti posamezne bolezni, ki se skrivajo pod površjem in nočejo priti na plano, pridobljeno znanje pa lahko uporabimo tudi pri težavah z nespečnostjo, artritisu in mnogih ostalih težavah.

 

Investicija v delavnico:
Odrasli
100€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico
50€
Otroci od 16 do 17 let
45€
Otroci do 15 let
Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov


Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici prejmete certifikat o naučenem procesu.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...