11
oktober

ODKLENI TELO delavnica dveh telesnih procesov

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 11. oktobra ob 18:00 do
11. oktobra 2019 ob 22:00
Kje:
Prispevek:Cena delavnice je 100 ‚ā¨. 50 ‚ā¨ za tiste, ki ponavljate delavnico in za mladostnike od 16. - 18. leta, za otroke do 15. leta je delavnica v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico, brezplańćna.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, https://www.mojaizbirakreira.si/events/delavnica-odkleni-telo-2/

135 ogledov

Pozicijski HEPAD-i

Skozi Ňĺivljenje se v nas preko vzgoje, socializacije, odnosov, okoliŇ°ńćin, izkuŇ°enj in preprińćanj izoblikujejo razlińćna fiksna staliŇ°ńća, ki jih lahko zavzamemo glede ńćesarkoli, in nas mońćno prikrajŇ°ajo za neskonńćne moŇĺnosti, ki nam jih ponuja Vesolje. ńĆe se samo za trenutek ozrete v svoj pogled na svet in se vpraŇ°ate,¬†koliko fiksnih staliŇ°ńć imate o: odnosih, sluŇĺbi, svojem telesu, denarju, druŇĺbenih normah itd.?¬†Vam koristijo, je vaŇ°e Ňĺivljenje zaradi teh fiksnih staliŇ°ńć bolj polno, zanimivo, igrivo, lahkotno, sreńćno? Z njimi rastete, postajate boljŇ°a razlińćica sebe ali ostajate na eni tońćki, kjer imate svoj prav in od njega ne odstopite, pa tudi ńće ste zaradi tega nezadovoljni, celo nesreńćni?

Pozicijski HEPAD-i (Hendikepiranje, Entropija, Paralize, Atrofija, Destrukcija) so pozicije, ki ste jih zavzeli glede ńćesarkoli v Ňĺivljenju in si s tem prepreńćujete iti naprej.¬†Iz tistega, kar je bil prej red, z Entropijo ustvarjate kaos. Paralize ustvarjate tam, kjer imate obńćutek, da niste sposobni funkcionirati.¬† Z ustvarjanjem Atrofije ruŇ°ite strukturo in ne morete biti generativni, kar na koncu pripelje do ustvarjanja Destrukcije.

Kvadratni koren od minus ena

V sodobnem svetu obińćajno jemljemo gripo, prehlad, oslabljen imunski sistem kot normalne ńćloveŇ°ke bolezni. Sprejeli smo jih kot neizogiben del Ňĺivljenja, sploh v hladnejŇ°ih in prehodnih mesecih. ¬†Kaj pa, ńće bi si izbrali odlińćno zdravje ne glede na letni ńćas ali okolico?¬†Kaj, ńće bi s popolno lahkotnostjo v svojem telesu ustvarili neomajno trdnjavo zdravja?¬†Kaj, ńće bi s svojim zgledom vrhunske mońći imunskega sistema, ‚Äúnalezli‚ÄĚ tudi naŇ° krog ljudi?

Pri procesu¬†Kvadratni koren od minus ena¬†s polaganjem rok na telo preko oblańćil pomagamo¬†spremeniti, okrepiti imunski sistem in strukturo njegovega delovanja, odpraviti posamezne bolezni,¬†ki se skrivajo pod povrŇ°jem in nońćejo priti na plano, pridobljeno znanje pa lahko uporabimo tudi pri teŇĺavah z nespeńćnostjo, artritisu in mnogih ostalih teŇĺavah.

 

Investicija v delavnico:
Odrasli
100‚ā¨
Odrasli, ki ponavljajo delavnico
50‚ā¨
Otroci od 16 do 17 let
45‚ā¨
Otroci do 15 let
Brezplańćno v spremstvu svojih starŇ°ev/skrbnikov


Delavnico vodim¬†Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka ‚Äď izvajalka Access Bars¬ģ, Access Body procesov in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness‚ĄĘ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,¬† ESB,¬† COP, SOP in mnoge druge.

Za udeleŇĺbo na delavnicah ni nikakrŇ°nih predpogojev. Po delavnici prejmete certifikat o nauńćenem procesu.

Delavnica poteka v Hońćah pri Mariboru, Hońćka cesta 27 a, 2311 Hońće.

Plańćilo je mogońće z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail¬†barbara.klaus@gmail.com¬†ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca¬†https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Veselim se sreńćanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

DOGODEK JE ŇĹE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

ŇĹivljenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srńćno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uŇĺivam. Sem priŇ°la do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...