11
maj

Odpiranje čutov in razstrupljanje skozi utelešanje arhetipov

Organizira: Društvo Lojtra
Kdaj: 11. maja ob 16:00 do
11. maja 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:10€
Organizira:Društvo Lojtra
Kontakt:polona.piltaver@gmail.com 040/794-704

15 ogledov

Sobota 11.5., 16:00 do 18:00

Če želiš sproščeno in nevsiljivo zaplesati z drugimi se moraš najprej ustaviti.
Se izklopiti iz vsakdana.
Obstati v tišini.
Začutiti svoje dihanje.
Zaslutiti glasnost razbijanja svojega srca.
Z neznancem znotraj sebe razviti odnos.

Na tej delavnici bomo skozi vodeno ogrevanje in ritualno meditativni ples najprej uravnovesili telesna, mentalna in čustvena stanja znotraj nas. Nato bomo z različnimi stimulacijami trenirali čuječnost in izostritev svojih čutov. Na ta način se boste globje povezali s svojim telesom in razvili večjo sproščenost v gibanju. Skozi ozaveščeno gibanje boste odklenili del sebe, ki želi prisluhniti notranjim sporočilom in se kreativno izraziti skozi telo.

Vodila vas bom, da si intuitivno izberete in se povežete z arhetipom, ki vam v tem življenjskem obdobju pomaga ozavestiti dele sebe, ki potrebujejo očiščenje in razstrupitev in na katerem boste skozi delavnico ustvarjali. Iz pretočne čuječnosti, ki se ustvari znotraj skupine, se nato prepustimo arhetipskim energijam, da preko treninga različnih improvizacijskih orodij, našim notranjim globinam omogočijo nebesedno komunikacijo preko gibalnega izraza, ekspresije čustev in skupinske igre.
Ob koncu te delavnice bo v vašem telesu prevladoval občutek za lahkoto in obnovili boste intuitivne moči. Vaši občutki bodo vibrirali na tako visoki ravni, da boste z lahkoto komunicirali bolj iskreno, direktno in samozavestno.

Dobrodošli vsi, ki se radi ustvarjalno izražate skozi telo, glasbo, ples, igro in skupinsko dinamiko! Plesno predznanje ni potrebno.

Cena delavnice je 10 EUR / osebo. Podatke za nakazilo prejmete v potrditvenem elektronskem sporočilu.

Obvezna je predhodnja prijava do 9. 5. 2019 na linku.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo posamezniki, ki sooblikujemo svet v katerem živimo.

Nalagam...