15
FEBRUAR

Obvladajmo Stres - Hipnoza za lajšanje stresa in odpravo strahov

Organizira: Hipno Sareya
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 15. februarja 2018 ob 18:30 do
15. februarja 2018 ob 20:30
Kje:
Prispevek:25 €
Organizira:Hipno Sareya
Kontakt:tel: 031 339 595, mail: sabina.hipnoterapija@gmail.com

0 komentarjev    97 ogledov

Verjamem, da vsi poznamo občutek utrujenosti, izčrpanosti in izgorelosti….občutek kot, da je nekaj iz nas posrkalo vso življenjsko energijo. Živimo zelo hiter tempo življenja. Dan za dnem se srečujemo s pomembnimi nalogami, opravljamo odgovorne funkcije….smo mame, očetje, uslužbenci, partnerji……Čez dan imamo zelo veliko obveznosti in premalo časa. Vse to v nas pušča sledove…… občutimo jih kot izčrpanost, izgorelost, pomanjkanje energije…..v sodobni družbi to stanje imenujemo STRES

 

Vse, ki si želite izboljšat svoje počutje, odpraviti posledice vsakodnevnega stresa in se napolnit s pozitivno življenjsko energijo prisrčno vabim na:

HIPNO SPROŠČANJE, ki bo v prostorih društva Hipnosareya, Prijateljeva 31, Maribor v ČETRTEK 15.2.2018 od 18.30 do 20.30 ure.

Na srečanju vam bom predstavila in razkrila skrivnosti HIPNOZE. Izvedeli boste kaj je hipnoza, kako in na katerih področjih si lahko s pomočjo hipnoze pomagate. Pomagala vam bom, da odkrijete resnico o sebi in na ta način izboljšate svoje počutje. Izvedeli boste, da je hipnoza čudovito orodje za samopomoč in nam lahko pomaga: zmanjšati stres,izboljšati partnerske odnose, povečati poslovne uspehe in finančno stanje, dvignit samozavest in zaupanje vase, oblikovat sebe in svoje telo,  in še in še…….

Večer je namenjen uvodnemu predavanju, kateremu sledi skupinska hipnoza (stanje čudovite fizične in psihične sproščenosti). V tem stanju globoke sproščenosti bomo čistili negativna čustva, ki nam v veliki meri izžamejo večji del energije; nekaj časa bomo namenili samo prijetnemu sproščanju z vstopom na čudovite kraje naše brezmejne domišljije; na koncu se bomo napolnili še z življenjsko energijo, ki jo vsi nujno potrebujemo, da naš vsakdan ne bo predstavljaj trpljenja ampak čisto veselje. Če bo interes, vas bom naučila, kako lahko tudi sami vstopate v to odmaknjeno stanje naše zavesti in se sami, dnevno polnite s pozitivno energijo in na ta način izboljšujete svoje počutje.

Obljubljam, da se boste po koncu srečanja počutili čudovito……in vsi ti pozitivni občutki vas bodo spremljali še veliko časa po našem srečanju J

Sabina

Cena delavnice: 25 €

 

Število mest je omejeno, zato prosim za predhodno prijavo na mail: sabina.hipnoterapija@gmail.com ali na tel. 031/339 595 – Sabina

 

 

Prijava na dogodek | Obvladajmo Stres - Hipnoza za lajšanje s...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Društvo HipnoSareya, Prijateljeva ulica 31, Maribor


Hipno Sareya

Hipnoza in Hipnoterapija

Moje ime Sabina Repnik. Že več let se ukvarjam s hipnozo, kot sredstvom za pomoč ljudem na različnih področjih njihovega življenja. Z zaupanjem in vero se pomikam po svoji poti življenja. Toda moja pot ni bila vedno tako gladka in svetla.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...