14
junij

Osebno svetovanje z Darjo in Mirjano

Organizira: Sofija relaks TEAM
Kdaj: 14. junija ob 8:00 do
14. junija 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:50ÔéČ
Organizira:Sofija relaks TEAM
Kontakt:sofijarelaks.si ali darja@sofijarelaks.si

66 ogledov

Ne zamudite izjemno prilo┼żnost osebnega sre─Źanja s svetovanjem z Darjo in Mirjano. Tudi, ─Źe┬áne more┼í priti osebno┬áimava ponudbo zate. Preberi zapis do konca....


Naj┬áti razlo┼żim kaj to sploh je?


Ponujena ti je izjemna prilo┼żnost, ko lahko z mano (Darjo) in Mirjano pre┼żivi┼í 60 min namenjenih samo tebi. Ker imava obe izjemno razvito intuicijo in s tem dano mo┼żnost vpogledov v sedanjost, bodo─Źnost in preteklost, te bova z lahkoto lahko usmerila v vseh podro─Źjih, kjer to potrebuje┼í. Z usmeritvijo, bo tvoja pot olaj┼íana in brez te┼żjih preizku┼íenj.


Prav tako zaznava energije v tvoji auri in sproti odstraniva vse kar ne potrebuješ.


Ker je vsaka oseba specifi─Źna in prav tako njene potrebe, vsakega tako obravnavava. Tu uporabiva celotno svoje znanje, tehnike in vedenje, da najdeva prav ZATE najbolj┼ío re┼íitev in smernico


Kaj moraš storiti?


Pripravi si vnaprej vpra┼íanja, da ─Źesa ne pozabi┼í vpra┼íati.
Pridi z odprtim srcem in ┼żeljo po sprejemanju. (mogo─Źe bo┼í potreboval tudi energijsko terapijo)
To je vse


Kako poteka?


Svetovanje poteka, kot spro┼í─Źen pogovor med prijatelji. Ti spra┼íuje┼í, mi dve odgovarjava( s pomo─Źjo kanaliziranja, vpogledom v angelske karte, intuicije.....) Pove┼żeva se s tvojo du┼ío, tako, da vstopiva (energijsko, ne fizi─Źno) v tvoje telo in zaznava vse kar se dogaja, oziroma kar te blokira.


Ne bodi presene─Źen, ─Źe ti dava tudi kak┼íno nalogo, ali tehniko, ki jo je potrebno doma izvajati. Kajti najin namen je, da te usmeriva na pot, ki jo ┼że dolgo i┼í─Źe┼í. In v─Źasih je potrebno tudi sam kaj narediti.


─îe si v obdobju ─Źustvenih pretresov, fizi─Źnih blokad ali odlo─Źanj (velikih ali malih) dobrodo┼íel.

Tokrat dajeva prilo┼żnost tudi vsem, ki nimajo mo┼żnosti ta dan priti osebno v Koper.


Zate svetovanje lahko poteka preko kamere na viberju ali messengerju.


Kako?


Ob prijavi zapi┼íe┼í, da ┼żeli┼í svetovanje na daljavo. Dopi┼íe┼í zate najbolj┼íe ure, ko bo┼í dostopen, doda┼í svojo telefonsko ┼ítevilko in pravo─Źasno poravna┼í pla─Źilo za svetovanje (ob prijavi ti po┼íljem predra─Źun za vpla─Źilo) . Ob uskladitvi termina- ure, si rezervira┼í 60 min zase in po─Źaka┼í na najin klic. Vse ostalo poteka enako, kot pri osebnem sre─Źanju.

 

Sedaj te verjetno zanima kolikšen je tvoj prispevek za svetovanje?


Za 60 min svetovanja, mogo─Źe energijskega zdravljenja, ─Źi┼í─Źenja energij ali bilo ─Źesa bo┼í potreboval, bova videle kaj se trenutno s teboj na vseh nivojih dogaja in kaj potrebuje┼í je ZATE prispevek 50.00ÔéČ.


Ob prijavi prejme┼í predra─Źun, ki mora biti poravnan do zapisanega datuma. V nasprotnem primeru, tvoj rezerviran termin odstopiva nekomu drugemu.


Kje:

Osebno: center Sofija relaks, Ulica Talcev 14 Koper
na daljavo: viber ali messenger


Termini:
Potekajo skozi cel dan v trajanju 60 min.
Ob prijavi dopi┼íi zate najbolj ustrezno uro, da se la┼żje uskladimo.


Kdaj:
14.4619


Pomembno!

Prijaviš se s klikom Svetovanje  


Tu dobi┼í vse podatke za vpla─Źilo svetovanja. Ko vpla─Źilo izpelje┼í, je tvoj termin za garantiran. V nasprotnem primeru, dodeliva termin nekomu drugemu

Mo┼żnost nakupa darilnega bona┬á

Zaradi velikega povpra┼íevanja, oddaj svojo prijavo ─Źimprej, da ne ostane┼í brez termina.

objem

Darja in Mirjana

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Avtorica knjige, lastnica blagovne znamke, delavnice in izobra┼żevanja za terapevte Zdravljenje notranjega otroka, angelska u─Źiteljica, predavatelj dr. Grabovoja, osebni coach

  |  sofijarelaks.si

Nalagam...