28
oktober

Osnovna šola moksanja z vpogledom v telo in vodena meditacija

Kdaj: 28. oktobra ob 17:00 do
28. oktobra 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:40,00
Organizira:Body-Mind-Soul Connection
Kontakt:body.mindzmojco@gmail.com

56 ogledov

Zaradi velikega zanimanja za naše delavnice, pripravljamo tokrat še večjo v še večjem prostoru, tako da se nam boste lahko pridružili vsi, ki vas pokliče !!!

Vpogled v naša telesa z aurografom, praktična delavnica moksanja, vodena meditacija in zaključek ob polni luni imajo kar trojno moč♥

17-18 Registracija in individualni vpogledi v vaša telesa z aurografom
18-19.30 Osnovna šola moksanja
19.30-19.45 Pavza
19.45-20.45 Vodena meditacija ob polni luni
20.45-21.00 Zaključek

Opis posameznih delavnic:

17.00-18.00 Registracija in individualni vpogledi v vaša telesa z aurografom
Vpogled vam bo pokazal auro vašega telesa, v procentih pretočnost posameznih čaker in stanje notranjih organov in žlez. Uporablja se za samozdravljenje in preventivo ter da dobimo vpogled na notranje stanje našega telesa. Aurograf je zelo zanimiva in enostavna metoda Tradicionalne kitajske medicine, ki nam hitro in natančno pokaže stanje našega telesa.

18-19.30 Osnovna šola moksanja
Za preventivo ali še močnejšo krepitev je izvajanje moxa terapije še posebej priporočljivo ob polni luni. Takrat 1 kratno moxanje šteje kot 3 kratno!

Pri moksanju s tlečo cigaro iz zelišča mokse (vrsta divjega pelina) ogrevamo mrzle dele telesa, lahko akupunkturne oziroma akupresurne točke. Toplota prodira skozi kožo in sprošča tkivo, učinek pa je podoben kakor pri zdravljenju z akupunkturo – izboljšuje pretok krvi in Qija (energije).

Terapavetski učinek mokse:

Odpira meridiane, uravnava in izboljša kroženje qi-ja in krvi, odvaja mraz in vlago iz telesa, razsluzuje, greje maternico, ustavlja bolečine, krepi organizem ter preventivno pomaga pri kronični utrujenosti, bolečih menstruacijah, šibkem imunskem sistemu...

Pomembno je vedeti, da se z mokso ne dotikamo kože, točke samo ogrevamo, da je koža prijetno topla in nas ne sme peči. Toplota tleče mokse prodira globoko v mišice in akupunkturne točke. Če bi se uporabilo drugo zelišče, tovrstna terapija ne bi imela tako dobrega terapevtskega učinka.

Naučili se boste domače moksibustije in razsluzevanja.
Delavnico bo vodila terapevtka naravnega zdravljenja Darja Mežan.

19.45-20.45 Vodena meditacija ob polni luni
Z moksanjem se naučimo občutiti svoje telo, kar je predpogoj za vsako kvalitetno meditacijo.

V današnjem tempu življenja nas je večina pod vplivom raznih zunanjih dejavnikov iz okolice in zato smo odtujeni od samih sebe. Z vodeno meditacijo bomo utišali moteče zunanje dejavnike, da bomo lažje slišali svoj notranji glas. Šele, ko slišimo sebe, lahko sledimo sebi in le takrat smo lahko dolgotrajno srečni in zadovoljni s sabo in drugimi okoli nas. Takrat življenje postane drugačno...
Meditacija bo intuitivno vodena in vsak udeleženec bo prejel svoje osebno sporočilo ♥

Meditacijo bo vodila Mojca Jakomin, ustanoviteljica Body&Mind&Soul programov in učiteljica joge.

Bodite v udobnih oblačilih, s seboj pa imejte steklenico vode, da se bodo toksini še hitreje odstranili iz organizma. Za meditacijo priporočamo blazino ter povšterček ali odejico, da vam bo čim bolj udobno.

Prvi del delavnice zajema vpogled v telo z aurografom + osnovna šola moksanja. Cena na osebo je 30 eur.

Drugi del delavnice zajema meditacijot. Cena na osebo je 15 eur.
V kolikor se odločite za obe, je skupna cena 40 eur namesto 45 eur!

Število mest je omejeno, za udeležbo je potrebna PRIJAVA po mailu: body.mindzmojco@gmail.com ali po tel 040450300. Obveščam vas da prijave preko facebooka s klikom “PRIDEM' ali 'ME ZANIMA” NISO VELJAVNE ZA REZERVACIJO MESTA.

Svoje mesto si zagotovite s plačilom na Mojca Jakomin s.p., Dolani 16, 6276 Pobegi, trr: SI56 10100 000 5498246 s pripisom: Delavnica 1 (30€), Delavnica 2 (15€), Delavnica 12 (40€).
Plačila morajo biti izvedena do petka, 26.10.2018.
V kolikor bo še prostih mest, sprejemamo tudi gotovinska plačila na dan dogodka.

Za dodatna vprašanja sva na voljo Darja Mežan (041792999) in Mojca Jakomin (040450300).

Toplo vabljeni vsi, ki vas delavnica pokliče.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Body-Mind-Soul Connection so programi, ki vas pripeljejo do bolj zdravega in srečnega življenja.

Nalagam...