22
junij

Osnovni Theta MED® Seminar - Enotno Polje Zavesti

Organizira: Dejan Jarič
Kdaj: 22. junija ob 9:00 do
23. junija 2019 ob 19:00
Kje:
Prispevek:300€
Organizira:Dejan Jarič
Kontakt:040653932 ; napredna.psihoterapija.d.j@gmail.com

492 ogledov

Spoštovani prijatelji, praktikanti osebnega in duhovnega napredka in znanci!

Rad bi vas rad povabil na seminar, ki je meni približno 10 let nazaj popolnoma obrnil življenje na glavo. Spoznal sem tehnike in pristope dela na sebi, ki so mi takrat zelo pomagale, da sem začel ozaveščati in spreminjati tisto, kar me je oviralo na poti življenja iz Srca. Danes sem srečen in hvaležen Univerzumu, da me je pripeljal na to pot rasti in spremembe. Življenje živim bolj spontano in sproščeno in se zavedam sedanjega trenutka, kar je v Resnici vse kar imamo. 

Hkrati bi vas povabil tudi na individualne profesionalne seanse psihoterapije, ki vam lahko ob vaši iskrenosti in odprtosti mnogo pripomorejo pri vašem napredku na kateremkoli področju življenja. Moje delo temelji na lastnih izkušnjah, ker se zavedam, da lahko drugim dam le toliko, kolikor sem naredil sam. Vse ostalo ni mogoče. Tudi seminar bo namenjen praktični aplikaciji pridobljenih orodij v vaše vsakodnevno življenje. CILJ je torej srečno, radostno in izpolnjeno življenje vsak dan, vsak trenutek.

Veselim se druženja z vami in vam želim vse dobro! 

Prijavite se prosim najkasneje do četrtka, 3.10.2019 z odgovorom na email: dr@dejanjaric.com ali napredna.psihoterapija.d.j@gmail.com ali klicem oz. sms na 040 653 932 najbolje takoj, ko preberete to besedilo...

Lep in nasmejan dan še naprej !

Vaš Dejan

P.s. Vse o seminarju in prijavo prosim izpeljite preko te spletne strani: https://otm.dejanjaric.com 

OSNOVNI THETA MED® SEMINAR

PRISRČNO VABLJENI PONOVNO NA OSNOVNI THETA MED® SEMINAR - ENOTNO POLJE ZAVESTI, 22. in 23.6.2019, ANIMA SOMA CENTER LJUBLJANA

Kakršen si ti sam, takšen je tvoj svet. Vse v vesolju je določeno s tvojo lastno izkušnjo. Zato ni zelo pomembno kaj je zunaj, kajti vse je le odraz tvojega stanja zavesti. Zelo pomembno pa je, kaj je znotraj tebe, kajti vse zunaj, je le odsev tega, kar je znotraj.” Maharishi

Vabim vas na težko pričakovani oktobrski Theta MED® seminar, ki vam bo odprl drugačen pogled na dojemanje sebe in sveta, ki nas obdaja. Samo znanje, ki ga boste dobili na seminarju je danes podprto z najnovejšimi odkritji kvantne mehanike, nevrobiologije, kognitivne nevroznanosti, nevropsihoimunologije ter moderne kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije. Veliko poudarka bomo dajali ravno na znanstvene temelje takega dela na sebi.

Theta MED® je sistem medicinsko-psihološkega svetovanja, ki omogoča, seveda v skladu z odprtostjo človeka in pripravljenostjo na soočanje s pravimi vzroki za težave, tudi skoraj »čudežne« ozdravitve tako pri zdravljenju bolezni kot v psihoterapiji. Napredek s takim sistemom v primerjavi s klasičnimi pristopi je lahko izjemno hiter, temeljit in povsem varen.

Kot je dokazal napredni ameriški celični biolog, akademik in profesor Dr. Bruce H. Lipton, je vzrok za 95% vseh naših težav, bolezni in nezadovoljstvo v življenju napačna percepcija oz. omejujoča podzavestna prepričanja in čustvena stanja. 

Sam seminar je torej namenjen odkrivanju transpersonalnih, absolutnih stanj zavesti do katerih imamo dostop vsi, vedno in povsod. S pomočjo Class II theta stanja zavesti in stika z Enotnim poljem zavesti (ki je znanstveno dokazano s kvantno mehaniko) lahko v trenutku zamenjamo kakršnakoli negativna prepričanja in čustva, ki so dejanski vzrok za večino bolezni, nezadovoljstvo in nesrečo v življenju. Sprememba percepcije je torej lahko takojšnja.

Tudi sam imam pri svojem delu s klienti zelo dobre izkušnje, sploh če so se pripravljeni tudi sami angažirati in soočati s svojimi težavami. 

Vam je torej dovolj življenja iz dneva v dan, vedno istih problemov, ki se ponavljajo iz leta v leto…? Bi radi tudi vi odkrili prave in resnične vzroke za vaše trenutno stanje v vašem življenju? Gre za različna področja, od zdravja, odnosov (poslovnih in partnerskih), ljubezni, financ, službe, prijateljev, družine…

Osnovni_theta_MED.png

VABLJENI NA OSNOVNI THETA MED® SEMINAR, KI VAM LAHKO POMAGA NA POTI DO BOLJ SREČNEGA, RADOSTNEGA IN IZPOLNJENEGA ŽIVLJENJA, NA NAPREDEN, ZNANSTVEN, DOSLEDEN IN ETIČEN NAČIN. IN TO TRAJNO, ČE TAKO IZBERETE SEVEDA!

 • Si želite torej spremeniti vaš način razmišljanja in delovanja?
 • Vas zanima hitrejše doseganje zastavljenih ciljev?
 • Bi radi odpravili svoje strahove in se naučili poiskati vzroke zanje?
 • Vas zanima kako razmišljate in kako lahko vplivate na vaše misli, spreminjate občutke, mentalne vzorce, vedenje?
 • Bi radi več optimizma, ljubezni, svobode, obilja, več pozitivne naravnanosti in več dobrega v vašem življenju?
 • Si želite naučiti učinkovite Theta meditacije in se povezati z Izvorom vsega kar je, Enotnim poljem, Enostjo od koder lahko spreminjate vse vidike vašega življenja na bolje?
 • Želite izvedeti kako lahko dejansko naš način življenja, stres, toksini, napačna percepcija aktivira ali utiša določene gene, kar se na koncu odraža v boleznih na fizičnem nivoju?
 • Si želite spoznati novo znanost epigenetike, ki nam počasi daje odgovore na vedenje, ki je že dolgo v nas, a si tega nekako nismo upali priznati?
 • Sedaj Vam počasi že primanjkuje izgovorov za Vaše nesrečno, neizpolnjeno življenje…kajne:)?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je čas, da pridete na Osnovni Theta MED® seminar! Verjemite, da bo to vikend po katerem nikoli več ne bo tako kot je bilo prej!

Na seminarju se bomo torej naučili in spoznali:

 • različne možganske valove in enostavno dostopanje do Theta stanja možganskih valov in povezava z Enotnim poljem zavesti (Izvor vsega kar je, Absolutna Resničnost, Neomejeni potencial, Neosebni aspekt Boga)
 • uporabiti to stanje zavesti za delo na sebi in drugih
 • pojem svobodne volje, učenje Theta meditacije
 • vloga in delovanje percepcije in vizualizacije pri takem delu na sebi
 • osnove zunajčutne zaznave (jasnovidnost, jasnovednost, jasnočutnost in jasnoslišnost)
 • osnove epigenetike, trans-generacijskih vplivov in različni vplivi okolja na nas
 • odkritja celičnega biologa Dr. Bruce H. Liptona o tem kako percepcija vpliva na nas na celičnem nivoju in lahko celo sproži ekspresijo določenih genov
 • kako ozavestiti in tudi odstraniti kakršnakoli negativna mentalna prepričanja, ki nas iz podzavesti precej ovirajo
 • delati na mentalnih vzorcih iz genetskega, epigenetskega in vzročnega nivoja bivanja
 • poiskati, preklicati, razrešiti, odstraniti in zamenjati nekonstruktivna čustvena stanja
 • skreirati pozitivne občutke preko Enotnega polja zavesti
 • izvajati intuitivno branje psihofizičnega stanja osebe
 • kako odstraniti negativne vplive okolja (tudi psihične napade) in drugih ljudi na nas
 • kako enostavno povrniti energije med osebami in narediti energijsko ločitev navezanosti na osebe, predmete
 • manifestacija želja in direktno manifestiranje iz Enotnega polja
 • intuitivno branje prihodnosti
 • centralna dogma in genetski determinizem (omejenost ortodoksne znanosti)
 • kreirali bomo veliko število občutkov, ki vam bodo zelo pomagali v vašem vsakdanjem življenju
  ogled in komentiranje filma What the bleep do we know?!, v katerem govorijo različni priznani znanstveniki o najnovejših odkritjih kvantne fizike, nevrobiologije,…
 • in še kakšno presenečenje …

Čaka nas torej veliko zanimivega dela na sebi in odkrivanja skritih potencialov. Veliko bomo delali praktično v parih na realnih problemih iz življenja. Vsa podpora vam bo seveda na voljo, tudi po seminarju brezplačno. Po mojih izkušnjah je tako znanje, ki ga pridobite na seminarju neprecenljivo in vredno udeležbe za vaš trajen razvoj in napredek. S pridobljenim znanjem lahko ob vaji in učenju uspešno in kvalitetno pomagate tudi drugim pri raznoraznih boleznih, nesreči, nezadovoljstvu v življenju. Na seminarju dobite tudi gradivo oz. skripto v slovenščini in Certifikat o udeležbi in uspešnem zaključku!
 

Podrobnosti in logistične informacije o seminarju:
Lokacija seminarja: ANIMA SOMA CENTER LJUBLJANA, VODOVODNA CESTA 99A, 1000 LJUBLJANA.

Datum in ura seminarja: Seminar bo v soboto 5. in v nedeljo 6.10. 2019 od 9h do 19h.

Seminar je nerezidenčni. Imeli bomo tudi kosilo v restavraciji v bližini. Cena kosila ni všteta v seminar. V ceno so všteti topli napitki (kava, čaj) in voda.

Investicija v vaše znanje in napredek:

300,00 Eur za vse, ki ste na seminarju prvič,
220,00 Eur za tiste, ki ste končali osnovni in napredni seminar ThetaHealinga in si želite svoje znanje nadgraditi,
150,00 Eur za tiste, ki že imate Certifikat mojega osnovnega seminarja in želite osvežiti svoje znanje.

Če na seminar pripeljete še vsaj 2 prijatelja (ki nista dobila mojega osebnega povabila) se vam prizna 50% popust na ceno seminarja. 10% popust velja za študente, upokojence in starše samohranilce ter tiste, ki na seminar pripeljejo 1 prijatelja. Popusti se ne seštevajo! Možno je tudi plačilo na dva obroka brez obresti. Vaša prijava na seminar velja s klicem na tel.št. 040/ 653 932 ali preko E-maila: napredna.psihoterapija.d.j@gmail.com ali dr@dejanjaric.com

Prijave:

Z avansom 70 Eur in nakazilom na firmo ANANDA, Dejan Jarič s.p., št. TRR SI56 6100 0001 8001 219 , ki je odprt pri Delavska hranilnica d.d. Kot namen nakazila napišite Seminar OKTOBER 2019. Za sklic pa lahko datum vplačila. Prijavnina (70Eur) se NE vrača, če na seminar ne pridete, razen ob dokazilu res izredne situacije. Nakazilo izvedite prosim najkasneje do 3.10.2019. Preostanek lahko poravnate na seminarju, do pričetka seminarja. Zaradi trenutnih težav z denarjem ne bomo nikogar zavrnili. Pokličite in dogovorili se bomo!

Na voljo sem vse dni v tednu. Pokličete lahko tudi za kakršnakoli vprašanja v zvezi s seminarjem, se prijavite na individualno seanso ali vprašate karkoli vas zanima. Glede seans psihoterapije sem trenutno zaseden približno mesec dni vnaprej. Občasno se sprosti kakšen prosti termin, predvsem za vikend, pokličite in preverite. Na seminar se prijavite najkasneje do četrtka, 3.10.2019!

Pohitite s prijavo, ker je število mest omejeno! Če želite lahko pošljete povabilo vsem ljudem za katere čutite, da bi jim to znanje koristilo in so odprti za tako delo na sebi.

Seminar vodim Dejan J., dr.med.

V gimnaziji me je mučila huda depresija, glavoboli in kronični gastritis. Opravil sem številne zdravniške preiskave, da bi našel vzroke svojih zdravstvenih tegob, vendar se je izkazalo, da je z mano vse v najlepšem redu...

Potem sem se odločil, da odgovornost za svoje zdravje 'vzamem v svoje roke'. Redno sem začel vaditi Transcendentalno meditacijo in ta mi je zelo pomagala. Pozneje sem obiskoval individualne profesionalne seanse kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije in hitro zdravstveno in osebnostno ter duhovno napredoval.

Vedel sem, da se vzroki za moje zdravstveno stanje skrivajo v meni, začel sem iskati po sebi in precej hitro presegel prvo stopnjo osebnostnega razvoja (po Kenu Wilberju, avtorju preglednic človekovega duhovnega razvoja), t. i. mentalni ego (ko sem vse delal le za druge, nisem pa imel stika s seboj). Prešel sem na raven t. i. avtentičnega Jaza in začel na prvo mesto postavljati sebe, prevzemati popolno odgovornost za svoje življenje, misli, občutke, dejanja ter predvsem nehal igrati žrtev in obtoževati druge za svoje težave. Prehod ni bil tako preprost ... Brez učinkovite psihoterapije ni šlo. Potrebno je bilo očistiti travme, se spoprijeti s svojimi kompromisi, zanikanji, neuspehi in si priznati boleče stvari ...

Medicino sem študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Opravil sem pripravništvo, nekaj časa delal na Onkološkem inštitutu, bil prehodno zaposlen na obali in v Bolnišnici Sežana, nato pa dobil specializacijo iz Nefrologije v UKC Ljubljana, kjer sem sedaj tudi redno zaposlen.

Ker me je vedno zanimalo odpravljanje resničnih vzrokov težav sem sam razvil metodo medicinsko-psihološkega svetovanja Theta MED Therapy® (TMT®). Pri tem sem si pomagal z najnovejšimi odkritji epigenetike, kvantne fizike, zahodne medicine, nevrobiologije, nevropsihoimunologije, informacijske tehnologije ter kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije.

V 10 letih sem tudi zaradi obiskovanja teh terapij zelo osebnostno in duhovno napredoval. Pri svojem delu torej vedno izhajam iz lastnih izkušenj, saj se zavedam, da drugim lahko dam le toliko, kolikor sem naredil jaz. Spremenil sem številna negativna prepričanja o sebi in svetu, ki sem jih dolgo nosil v nezavednem. Več let sem predaval slušateljem/icam tudi na Inštitutu transpersonalne psihologije na Akademiji TCT®, ki sem jo tudi sam 3 leta obiskoval in uspešno zaključil. Predvsem je pomembno, da sem po terapijah prenehal igrati vlogo žrtve in prepoznal, da se odgovori za vse moje težave vedno skrivajo v meni.

In verjemite, to je zelo izpolnjujoče in osvobajajoče spoznanje

Prevzemite tudi vi popolno odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se odločite za napredek v vašem vsakodnevnem življenju. Vse je mogoče, v sebi imamo neomejene potenciale za popolnoma srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja na vseh nivojih. 

"V kolikor ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča podzavestna prepričanja o sebi in svetu, lahko spremenite svoje življenje na bolje. To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!" 

Vljudno vabljeni, da se mi pridružite na poti življenja iz Srca!

 Dejan Jarič, dr.med., transpersonalni psihoterapevt, predavatelj in napredni trener za osebni in duhovni razvoj

P.S. “V kolikor ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča prepričanja o sebi in svetu lahko spremenite svoje življenje na bolje! To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!” – Dejan Jarič, dr.med.

Pa še nekaj mnenj udeležencev Osnovnega seminarja: 

»Hmm, kje naj začnem? Ok, po vrsti... Po zaključenem seminarju me je bilo malo strah kaj in kako naprej , 3 - 4 dni sem malo premišljeval kaj sem storil za sebe in okolico, z obiskom tvojega seminarja. Začutil sem da moram v življenju narediti spremembe. Prepogosto so se mi dogajale ene in iste napake na vseh področjih. Bil sem v začaranem krogu in konstantno lovil svoj rep. Seminar mi je odprl oči kako si lahko človek sam pomaga s theto in nudi pomoč tudi okolici.Kaj se mi je zgodilo?Po prvih dneh seminarja sem šel še malo s strahom v theta stanje vsak večer in jutro. Potem pa vsak dan lažje.Začele so se mi dogajati kar , moram reči nenavadne stvari. Npr. sem pomislil na nekoga in me pokliče , spet pomislim na drugo osebo in jo srečam. . . . . . .Poslovno (trenutno sem še vedno na borzi dela) so se mi začele odpirati nove poti. Dobil sem kar nekaj povpraševanj in tudi naročil za delo. Bil sem presenečen in fasciniran, kot bi padlo iz neba.Sledil je teden ko sem zbolel - kar hud prehlad sem imel, vendar v 3 dneh sem bil ok. Sedaj je pa nov teden pred mano katerega se veselim in pričakujem poln optimizma. Vem da se mi bodo stvari zgodile tako kot sem si zamislil.Toliko na kratko, več in nove stvari ti pa povem ob našem srečanju.Upam da se kaj vidimo že prej. Dejan HVALA.« -Peter, Ljubljana

»Po seminarju sem se počutila lahko, v harmoniji, skratka čudovito. Potem pa je treba zavihati rokave in kar delati na sebi. Če tega ne narediš, se vrneš spet po stari poti. Moje mnenje je, da si je treba vsak dan zase vzeti vsaj 1 uro, čeprav jaz včasih si jo, včasih pa ne. Pol ure na dan pa si vzamem za meditacijo. Stvari se odvijajo hitrejše. Veliko teh stvari že poznam, ker sem imela učiteljico, katera nas je vodila skozi meditacije, kopanje po sebi, kar pa nam ne ustreza in je zelo naporno. Theta stanja nisem poznala, mi pa zelo ustreza, samo delati je treba na tem. Zelo zanimive so izkušnje, ko delaš v paru, ko začutiš občutke druge osebe. Občutki, ko nekaj zase narediš so fenomenalni in lažje stopaš v vsak dan posebej. Veseli me, da sem te spoznala in nadaljevanja tvojih seminarjev se že veselim! Lp in vsak dan naj bo nekaj posebnega!« - Barbara, Ljubljana

»Se že dolgo časa spopadate s samim seboj in se vam nikakor ne uspe prebiti iz sosledja vzorcev in problemov? So zunanje situacije in telesno stanje, bolezni vaš gospodar, ki imajo moč nad vami? Imate dovolj žrtve, občutka nemoči, ki ga mogoče nosite v sebi? Notranjih glasov, ki vam šepetajo, kaj zmorete, kaj ne? Bi se radi končno zbudili iz vsega tega in postali Gospodar Matrice, Mojster zavesti povezan s svojim vsemogočnim izvorom? Pustili za sabo vse posledice in postali vzrok, ki dizajnira zdravo telo, čas, prostor? Dejan vas bo vodil skozi proces spoznavanja samega sebe, svojih zaspalih moči, vas oborožil z davno pozabljenimi orodji... Vsekakor bo srečanje z njim, eno večjih križišč v vašem življenju, kjer se boste mogoče spet odločili prevzeti življenje v svoje roke. Seveda z močjo pride svoboda, ki zahteva odgovornost za svoja dejanja in njihove posledice v najvišje ter najboljše dobro nas samih in vsega stvarstva; pogum, verjeti vase in iti sam proti celemu programiranemu svetu, njegovemu toku, mnenjem, prepričanjem, se izpostaviti negotovosti in stati za tem, kar ste. Hkrati pa je nagrada veliko večja, zgradi neulovljiv, neprebojen karakter, s katerim lahko pluješ tako v viharnih in sončnih dneh, v harmoniji sam seboj in v ravnovesju s svetom. V središču viharja kjer nikoli ne piha, ne glede na to kaj se dogaja okoli vas. Da niti ne govorim o ostalih čisto praktičnih neodvisnostih - finančne, časovne, čustvene, mentalne, socialne. Ozavestili boste sposobnosti in zavedanje, da niste le kapljica v oceanu - ampak kapljica, ki začenja ocean!« - Matej M., Ljubljana

Kar smo se učili na seminarju je zame neprecenljivo. Občutek imam, da se je v meni nekaj spremenilo in da nikoli več ne bo tako kot prej. Trenutno imam sicer nekaj težav z vstopom v theta stanje vendar upam, da bo to kmalu mimo. Veliko doživetij moram še predelati - ponotranjiti, zato zdaj težko kaj več prenesem v besede.- Angelina, Postojna

Delavnica mi je bila zelo zanimiva. Predvsem je zanimivo dejstvo, da so v našem telesu pravzaprav najmočnejše naše misli. Te določajo kako bomo živeli in kakšnega zdravja bomo. Sicer se še ne počutim suverena v izvajanju Theta meditacije toda kljub vsemu je to lahko odličen trenutek za sprostitev in kreiranje svojega življenja. - Anja :), Ljubljana

Pozdravljen Dejan, zahvalila bi se za čudovit vikend na seminarju Theta MED®. Zelo sem uživala v tvoji družbi in družbi vseh ostalih udeležencev. Vse pohvale za nesebično podajanje znanja in izkušenj, ter vzpodbujanje nas udeležencev k napredku pri lastnem razvoju. Ljudje hitro opazimo napake pri drugih, ki jih ovirajo na njihovi poti, biti iskren sam do sebe in se brezkompromisno soočiti sam s sabo, pa je velika umetnost in velik izziv. V nas je neizmerna moč, ki se je  mnogokrat ne zavedamo in jo ne znamo uporabljati sebi v prid. Vesela sem, da me je splet naključij pripeljal na tvoj seminar, da sem izvedela ogromno zanimivega in koristnega in spoznala orodja za delo na sebi. Seminar mi je tudi vlil pogum, zagon in voljo za globje spoznavanje sebe. Lep in uspešen dan. Želim ti vse lepo in naj se ti zgodi kaj lepega. -Andreja Bešter

Vse dobro in verjamem, da se vidimo! Sledite nas lahko tudi na poslovnem Facebook profilu: Dejan Jarič. Všečkajte stran in bodite na tekočem z vsemi aktivnostmi! 

Vaš Dejan.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Dejan se je rodil leta 1983 v Ljubljani. Po maturi na gimnaziji Bežigrad je študij nadaljeval na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Diplomiral je februarja 2011. Že v času...

  |  www.dejanjaric.com

Nalagam...