3
december

Osvobajanje strahov, skrbi in dvomov

Organizira: Klepet ob kavi
Kdaj: 3. decembra ob 9:00 do
3. decembra 2020 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:21,00€
Organizira:Klepet ob kavi
Kontakt:02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

30 ogledov

Saj je v teh časih večina ljudi vrti okoli straha, skrbi in dvomov, za vas pripravljamo predavanje z Edito Tomić, kjer se jih boste lahko osvobodili in se naučili tehnik kako se jih lahko osvobodite sami kadarkoli boste začutili, da to potrebujete.

Na predavanju se boste naučili zavedanja poiskati iz kje izhajajo, kje se pojavajlajo in kako si lahko sami pomagate.

Temelji naših strahov so na različnih nivojih, najmočnejši so strahovi povezan s starši, nato s partnerjem , s prijatelji in družbo, v različnih okoliščinah se odzivamo različno.

NA PREDAVANJE SE BOMO NAUČILI KAKO ODSTRANITI:

 • negativna prepričanja, ki so povezana s starši in vas omejujejo (rezultat je lahko hipna sprememba v sedanjem odnosu),
 • strah pred ljubosumjem,
 • strah pred napadi,
 • strah pred krivicami in občutek krivde zaradi puščanja prijateljev za seboj,
 • obvezo, ki omogoča napade na vas,
 • obvezo do umika,
 • obvezo do učenja skozi bolečino.

Ko začnete poslovno rasti, naletite na določene izzive in ugotovite, da se težko premaknete onkraj določene ravni. Na primer:

Vaš mesečni prihodek zlahka znaša 1.500 €, toda nikoli ne preseže 2.000 €. Zlahka imate pet strank tedensko, a nikoli ne presežete te številke. Zlahka imate 10 udeležencev seminarja, vendar se to število nikoli ne poveča.

Zakaj se to dogaja? Morda obstajajo omejitve, ki ste si jih zastavili v vaši »coni udobja«, ki onemogočajo, da se premaknete onkraj trenutnega stanja. To vpliva na vaše prihodke, prodajo, število strank, število transakcij in na vse tisto, kar predstavlja tok obilja v vašem življenju.

NAUČITE SE ODSTRANITI:

 • strah pred premajhnim številom strank,
 • strah pred pretirano razširjenim poslom ali prevelikim številom strank,
 • strah pred težavnim poslom ali strankami,
 • strah pred pritoževanjem strank.

Ko začnete dosegati svoje cilje in vas družba začne sprejemati, boste pričeli opazovati rezultate. Na primer, imeli boste več telefonskih klicev, strank, naročil in obilja.

Imate veliko večjo moč in zmožnosti, kot si mislite. Samo vi ste tisti, ki si lahko preprečite uporabo te moči in zmožnosti. Vaš čudoviti jaz bo deloval bolje, če sprejmete sebe in stopite v akcijo.

OBSTAJAJO NEKATERE STVARI, KI OVIRAJO VAŠO RESNIČNO MOČ:

 • Ali verjamete, da ste več kot fizično telo?
 • Ali verjamete, da škodite drugim, če uporabljate svojo resnično moč in zmožnosti?
 • Ste ves čas motivirani? Nekateri ljudje imajo občutek, da so motivirani le kratek čas.
 • Ali želite, da je vse idealno preden se premaknete naprej?

Zaupajte v to, da sledite svoji božanski časovni usklajenosti in da ste v božanskem toku življenja, kjer se lahko vse zlahka doseže. Ko ste v njem, se BODO vaše sanje uresničile. Zamislite si, kako bi bilo doseči najvišji možen potencial. Nič vas ne more ustaviti.

Na koncu predavanja bo sledila tudi meditacija z namenom osvobajanja strahov in nalaganje občutka notranjega miru.

Med samim predavanjem bomo testirali različne vzorce in jih tudi spreminjali. Priporočamo, da se pred predavanje sami pri sebi pripravite na katerem nivoju se želite prečistiti: partnerskem, osebnem ali poslovnem.

KDO JE EDITA TOMIĆ?
Osebna svetovalka in učiteljica z jasnostjo, srčnostjo, optimizmom in vizijo. Je strokovnjakinja na področju grafoloških analiz, mojstrica in učiteljica Reikija ter ThetaHealing . 

KDAJ: 3. 12. 2020 ob 18. uri

KJE: Ker pa ga ne moremo izvesti osebno, bo tečaj potekal V ŽIVO PREKO SPLETA . Tako se lahko pridruži kdor želi iz Slovenije, ter tudi če nimate časa ravno isti dan in ob navedeni uri, si bo možno pogledati  predavanje še 7 dni po tečaju v zaprti skupini na Facebooku.

PRIJAVA: 02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, smeh in dobro počutje, so področja, ki jih na edinstven način raziskujemo z izbranimi...


Nalagam...