13
JULIJ

To poletje je čas za obilje

Organizira: Duhovno vodstvo
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 13. julij 2018 ob 18:00 do
11. avgusta 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:Poglej v opis dogodka
Organizira:Duhovno vodstvo
Kontakt:mojca@duhovnoVodstvo.com, 031 359 922

0 komentarjev    2053 ogledov

Meditacije ob poletnih mrkih za več obilja

Izkoristi močne energije. Odstrani ovire. Zaživi obilje.

Pred nami je v tem poletju izjemno intenziven čas dveh sončnih mrkov (13.7. in 11.8.18)  in luninega mrka (27.7.18). To je čas izjemnih priložnosti za spremembe in novo rast. Energije v tem poletju so še posebej naklonjene spremembam in velikim premikom na področju OBILJA.

Mrki imajo to moč, da osvetljujejo področja v življenju, na katera se je dobro v danem trenutku osredotočiti in skrivajo  velik potencial za osebno rast. V tem času imamo priložnost, da izpeljemo tiste najtežje spremembe v svojem življenju. Tokrat bodo te spremembe posredno ali neposredno povezane  s področjem obilja.

Vpliv mrkov se bo čutil sedaj in vse do naslednjega mrka, ki bo šele v januarju 2019 in kdor bo sedaj dobro izkoristil ta čas, bo ravnal tako kot dober gospodar, ki pripravi najboljše pogoje in izbere pravi čas za sejanje, da je žetev lahko obilna.

Sedaj je čas za spremembe!

Sedaj je čas za tiste spremembe, ki si jih že dolgo želiš izpeljati, pa ti nikakor ni in ni uspelo ali pa si jih niti nisi upal/-a začeti. 

Sedaj je čas, da se porušijo vse ovire, ki jih imaš na poti do obilja.

Sedaj je resnično čas, da se vnovčijo vsi asi v rokavu, ki so čakali na pravi trenutek več let. Sedaj je resnično pravi čas za VELIKE manifestacije in VELIKE trajne spremembe v tvojem življenju.

Sam/-a pri sebi poišči tisto področje, ki je pri tebi najbolj trdovratno, poišči največje ovire v tvojem življenju, pomisli na tisto, na kar že leta čakaš, da se manifestira.

To vse lahko dosežeš, spremeniš, doživiš v tem poletju s pomočjo močnih energij mrkov ter doslednega zavestnega in ciljnega delovanja. Tukaj pa vskočim jaz, da ti pomagam pri takem delovanju.

Sem Mojca Gotlib in sem od letošnjih prvih dveh mrkov v začetku leta do sedaj naredila velik premik na najbolj trdovratnem področju svojega življenja. Pridobila sem osebno moč in samozavest, se postavila zase in dosegla to, kar mi ni uspelo leta in leta nazaj. Obilje v vseh oblikah prihaja do mene. To, kar sem čakala nekaj let, da se manifestira, se je zgodilo. Vse deluje in prihaja do mene, ko sem jaz naredila potrebno spremembo in ravno energija mrkov, meditacije in moje ciljno in dosledno delovanje, mi je to omogočilo. 

Želiš doseči  tudi ti svojo veliko manifestacijo?

Pridruži se mi v tem času neverjetnih možnosti in priložnosti, ki jih nosijo s sabo poletni mrki in dosezi to, kar si že tako dolgo želiš. Sedaj je pravi čas! Izkoristi ga!

Pridruži se mi na močnih poletnih meditacijah ob mrkih. Vodila bom dve skupinski meditaciji in posnela samo zate osebno meditacijo z napotki za tvojo manifestacijo.

Prva skupinska meditacija bo v petek, 13.7.2018 ob 18.00, ko bo prvi poletni sončni mrk. V njej boš pustil/-a preteklost za sabo in postavil/-a svoj cilj.  Ni potrebno, da že sedaj veš, kaj iz preteklosti bo odšlo in kakšen je tvoj cilj. Vse to se ti bo razkrilo v meditaciji, v alfa stanju, v stanju tvoje globoke sproščenosti.

Po meditaciji prejmeš njen posnetek, ki ti bo vsak dan pomagal pri opuščanju preteklosti in jasnosti glede tvojega cilja in njegovega doseganja. S poslušanjem posnetka dosežeš zavestno in ciljno delovanje, ki je ključno za tvoj uspeh.

Druga skupinska meditacija bo v petek, 27.7.2018 ob 18.00, na lunin mrk. V tej meditaciji boš odstranjeval/-a ovire na poti proti temu, kar si želiš doseči. Pulil/-a boš plevel, ki zatira tvoj cilj in ga ovira v njegovi rasti.  Posnetek meditacije ti bo vsak dan pomagal pri premagovanju ovir in korakanju proti tvojemu cilju.

Na tretji mrk v tem poletju, ki bo v soboto, 11.8.2018 boš prejel/-a svojo osebno meditacijo v svojo elektronsko pošto. V njej boš prejel/-a napotke zate, za tvoje najboljše delovanje, da dosežeš svoje cilje. Poslušanje posnetka ti bo pomagalo ostajati na začrtani poti do tvojega cilja. To je pot, ki bo trajala do konca leta in nekje vmes boš dosegel/-a svoj cilj. Presegel/-a boš svojo največjo oviro in manifestiral/-a veliko trajno spremembo, ki si jo želiš že dolga leta.

Ali so potrebne vse tri meditacije?

DA. Za tvojo veliko trajno spremembo v življenju je potrebno, da prejmeš vse tri meditacije.

S svojo prisotnostjo na obeh skupinskih meditacijah in prejemom osebne meditacije boš najbolje poskrbel/-a za vse pogoje za svojo bogato letino, ki jo boš obilno žel/-a v nadaljevanju leta. Vse tri meditacije in njeni posnetki ti bodo pomagali, da boš v sebi odkril/-a potenciale o katerih si samo sanjal/-a in začel/-a manifestirati obilje in uresničitev svojega sanjskega življenja.

Kdo bo vodil meditacije?

Vse tri meditacije bom vodila in bom s tabo na tej poti tvoje osebne rasti in obilja, Mojca Gotlib, mag. ekon. in posl. ved, NLP praktik, osebna dušna mentorica, energijska terapevtka in duhovna učiteljica, predvsem pa pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober in ima moč, da seže do zvezd.

Pridruži se mi v tem času neverjetnih možnosti in priložnosti, ki jih nosijo s sabo poletni mrki in dosezi to, kar si že tako dolgo želiš. Sedaj je pravi čas! Izkoristi ga!

Kakšna je cena?

Cena posamezne skupinske meditacije je 25 €,  osebne meditacije pa 50 €. Skupaj je cena 100 €.

Do kdaj in kam se prijavim?

Mesta so omejena, zato se prijavi čim prej. Prijave sprejemam do srede, 11.7.2018 oziroma do zapolnitve mest.

Prijavi se na spodnji obrazec in izvedi plačilo na TRR. Z vplačilom imaš rezervirano svoje mesto.

Po prejetem plačilu prejmeš ostale napotke.

 

Podatki za plačilo:

TRR IBAN: SI56 6100 0000 8047 661 odprt pri Delavska hranilnica d.d.

Mojca Gotlib s.p., Ločna 31, 8000 Novo mesto

Namen plačila: meditacija ob mrku

Sklic: SI00 datum plačila.

Prijava na dogodek | To poletje je čas za obilje

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Novi trg, Novo mesto


Duhovno vodstvo

dušno mentorstvo, programi za osebno rast, Šola svetlobe

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in izkušnjami pomaga ljudem da rešijo svoj problem in najdejo svojo NOTRANJO MOČ in SREČO.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...