22
avgust

Poletna šola meditacije in intuicije IN Terapevtska joga

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 22. avgusta ob 17:00 do
22. avgusta 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:15 € za posamezni dogodek za prijave do 20. 8. (za kasnejše prijave velja redna cena 25 €). V primeru, da se udeležite poletne šole meditacije in prebujanje intuicije in terapevtske joge, ki bo potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust ♥
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); VEČ INFORMACIJ: www.tempelj-harmonije.com

14 ogledov

V četrtek, 22. 8., se bosta v Mariboru odvijala kar dva dogodka in sicer ob 17.00 uri POLETNA ŠOLA MEDITACIJE IN PREBUJANJA INTUICIJE in ob 18.30 uri TERAPEVTSKA JOGA+ZVOČNA KOPEL.


Lahko se udeležite posameznega dogodka, v primeru, da se udeležite obeh dogodkov, ki bo potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust ♥. Dogodka se bosta odvijala v naravi. V primeru slabega vremena bomo prilagodili datum skupini.

1. Dogodek: POLETNA ŠOLA MEDITACIJE IN PREBUJANJE INTUICIJE (ob 17.00 uri)

Meditacija lahko predstavlja orodje za doseganje notranjega miru in harmonizacijo vseh naših teles (našega telesa, uma, duhovne dimenzije in naših čustev). S pomočjo meditacije lahko lažje vzpostavimo stik sami s sabo, z našo globino in našo duhovno naravo. Z umirjenim umom lažje razumemo resico o sebi, lažje vidimo svoje lekcije in tako začnemo iskati vzroke za nastale situacije v nas samih. Njena uporaba v vsakdanjem življenju pomeni živeti “budno”, v stalni povezavi s samim sabo, biti pozitiven in umirjen, ne glede na zunanje situacije in se zavedeti, kdo v resnici smo.

Poletna šola meditacije in prebujanja lastne intuicije je namenjena vsem, ki si želite umirit predvsem svoj um, storiti nekaj več zase in zaživeti svoj »notranji« mir. Primerna je tako za tiste, ki se še niste srečali z meditacijo, kakor tudi za tiste, ki ste že seznanjeni z meditacijami tehnikami in si želite še bolj prebuditi svoje intuitivne darove. Vsi tisti, ki si želite poiskati stik s samim sabo, se usmeriti vase in poiskati odgovore na vsakodnevne težave znotraj nas. Pozornost bomo namenili temu kako meditirati, kdaj in zakaj se posluževati meditaciji in tudi prebujanju vaših intuitivnih darov.

Kaj bomo počeli? Na posameznih srečanjih se bomo posvetili naslednjim tematikam (predvsem praktično):
• Pomenu meditacije in umirjanja v vsakdanjem življenju.
• Osnovam meditacije (harmonizacija vse naših teles – našega uma, telesa in duše).
• Vajam za osredotočanje in umirjanje našega uma.
• Se seznanili z različnimi tehnikami meditacije.
• Prebujanju naših intuitivnih kanalov in darov (jasnoslušnost, jasnovednost, jasnočutnost, jasnovidnost).
• Razreševanju naših preteklih življenje in naše podzavesti.
• Jasnemu namenu in viziji našega življenja in manifestacija želenega.
• Življenju v harmoniji z zakonom privlačnosti in obiljem.
• Pomenu in delovanju naših čaker (energijskih centrov) v našem telesu.
• Se zavedali, kdo resnično smo in kakšen je vaš namen bivanja.
• Globlje zaznavanje samega sebe in našim namenom bivanja.

Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost, meditirali, se predajali zvočnim kopelim. Ves ta čas bomo temeljito delali na sebi in prebujanja svoje lastne Božanskosti in darove. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo je sedaj pravi ČAS za POPOLNI RAZCVET.

Vsako srečanje traja približno 90 minut in je sestavljeno iz meditacije in tematskega pogovora. Na koncu vsak udeleženec prejme še kratke napotke za delo doma in intuitivne uvide svojih duhovnih vodnikov. 

Energijska izmenjavaza posamezno srečanje je v poletnem času 15 € (za prijave do 20. 8.).

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Lahko se udeležite tudi posameznih srečanj, vendar je priporočljiva udeležba na vseh. V primeru, da se udeležite obeh dogodkov, ki bo potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust.

2. Dogodek: TERAPEVTSKA JOGA+ZVOČNA KOPEL (ob 18.30 uri)

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Prav vsi se na nekem nivoji zdravimo (psihičnem, emocionalnem, fizičnem ali dušnem) in v dandanašnjem tempu življenja, ko vsi hitimo in se soočamo z vsakodnevnimi stresnimi situacijami, lahko terapevtska joga predstavlja tisto našo »oazo miru«, kjer vsa telesa harmonično preidejo v stanje globoke relaksacije in regeneracije celotnega organizma. Za trenutek se čas ustavi samo za nas in se lahko posvetimo najpomembnejši osebi na svetu in to smo mi sami. Hkrati je odlična izbira za vse tiste, ki še potrebujejo nekaj nežnega in učinkovitega, da popeljejo svoje telo v ravnovesje in pri tem zmanjšajo vsakodnevni stres. Terapevtska joga je zelo meditativna izkušnja, ki ponuja priložnost za korak stran od »zasedenost« zunanjega sveta in dostop do globlje modrosti, ki se nahaja v nas samih. Prednost terapevtske joga je v tem, da so njeni blagodejni učinki primerni za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gibčne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi.

Pri tej tehniki ne bomo izvajali intenzivnih in aktivnih vadb ter drznih gibov, ampak bo vse potekalo umirjeno. V posameznih terapevtskih položaji nizke intenzivnosti bomo podprti z vzglavniki (uporabili bomo razne rekvizite, udobne blazine, predmete in odeje, ki nežno podpirajo telo) in tako bomo počivali dalj časa (običajno od 5 do 20 minut). To nam bo omogočalo, da se lahko popolnoma sprostimo in »odvržemo« vse svoje skrbi, kar se poznalo predvsem na sproščenem in olajšanem telesu in obrazu. Privoščite predvsem sebi globoko regeneracijo in sprostitev ter najdite ponoven stik sami s sabo.

Kaj nam ponuja terapevtska joga:
- Osvobaja in odpravlja energijske poškodbe in blokade, nastale zaradi vpliva vsakodnevno izpostavljenim dejavnikov, dolgotrajnim ali ekstremnim čustvenim izpostavljanju stresa, skrbi, jeze, strahu, žalosti, neustrezne prehrane, preobremenjenosti, fizične aktivnosti, ipd.
- Omogoča telesu, da se odpre in spočije.
- Umiritev in uskladitev vseh naših teles (fizičnega, mentalnega, čustvenega in svetlobnega).
- Vračanje odpornosti, pretočnosti, vitalnosti, kreativnosti.
- Pretočnost meridianov (energetskih kanalov), po katerih nemoteno teče Qi (energija).
- Sprošča, revitalizira in harmonizira ter s tem prepreči proces nastajanja bolezni (sproščanje zakrčenosti, raztezanje vezivnega tkiva, vratu, ramen, zategnjenosti, ki nastajajo pri pogoji, če veliko sedimo).
- Deluje lahko preventivno (krepi imunski sistem) ali rehabilitacijsko.

V tem procesu je ključno, da smo v prostoru, kjer se lahko »varno« sprostimo in ozdravimo vse nižje aspekte sebe, vsa neprijetna občutja znotraj sebe, ki so do sedaj spala v nas samih, sedaj pa si želijo na plano z namenom zdravljenja. Naša edina naloga v tem procesu je, da se globoko sprostimo in prepustimo občutkom dovolimo, da gravitacija in blazine naredijo svoje.

Zvok, orodje za prebujanje globokih stanj zavest, odstranjevanje vseh zastojev in blokad, energetskih, telesnih in duševnih neravnovesij, harmonizira občutke in energetske centre, osvobaja stres in strahove. S pomočjo zvoka se ta neravnovesja v našem telesu samodejno sprostijo in ublažijo in se aktivira proces samozdravljenja. Tako naredimo prostor novemu. Z našim namenom čiščenja, osvobajanja in ozaveščanja in harmoniji v življenju bomo našli pot nazaj bližje k nam samim.

Na tem posebnem popotovanju bomo združili vse, tako terapevtsko jogo in zvočno kopel.

Energijska izmenjava za posamezno srečanje v polnem času je 15 € (za prijave do 20. 8.).

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Lahko se udeležite tudi posameznih srečanj, vendar je priporočljiva udeležba na vseh. V primeru, da se udeležite obeh dogodkov, ki bo potekala na isti dan, vam priznamo 20 % popust.

Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥ Irena

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


Nalagam...