10
oktober

MEDITACIJA ob Portalu 10/10 - čas za nove začetke

Organizira: Moje Prebujenje
96 ogledov

DATUM: 10. oktober 2019
V ŽIVO: ob 18h | Stegne 7, Ljubljana
SPLETNA: 10. oktobra prejmete meditacije na vaš e-naslov in so za vedno vaše, tako jih lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli
INVESTICIJA: 30€

Portal 10/10 se je pričel odpirati in mnogi že čutite njegove vibracije, ki so letos resnično visoke ter prinašajo ogromne premike na individualni in kolektivni ravni.


Z nami bodo tokrat delali izjemni mojstri/ce in svečeniki/ce Avalona. Pravijo, da se je dejansko začela nova era in da so tukaj zato, da nas močno, močno podprejo, da naredimo korak naprej, korak k sebi. Kajti dogaja se velik premik iz dualnosti v Enost in prav Vi ste ključni pri tem procesu. Kot duša ste si namreč izbrali ta čas inkarnacije tudi z namenom, da dvignete vibracijo planeta, kolektivne zavesti in tudi tega dela vesolja.


Pred vsakim izmed nas so čisto novi začetki. To pa ne pomeni, da se bo sedaj vse spremenilo (odnosi, služba, finance, zdravje…) ampak da se bo vse dvignilo na višjo vibracijo. Naša naloga pa je, da tudi sami dvignemo vibracijo ter potujemo s tokom, kajti v nasprotnem primeru ne bo lahko.

Torej, dragi moji, odprimo srce in dovolimo novemu, da pride v naša življenja. Dvignite svojo vibracijo in v skladu s svojo dušno pogodbo zaživite svoje krasno življenje.

Portal 10/10 nam tudi prinaša ogromno novih priložnosti, odnosov in projektov – vse na izjemno visoki vibraciji, ki je tako zelo ljubeča, nežna, sočutna, varna in prežeta z obiljem. Hkrati pa prinaša res izjemne rezultate na materialnem, fizičnem, čustvenem in duhovnem področju.

Čudovita moč portala je tudi v tem, da nam omogoča, da lažje, hitreje in uspešnejše naredimo spremembe tam kjer si jih želimo oz. potrebujemo ter začnemo na novo; naj si bo to kariera, zdravje, odnosi, finance…

Energija portala pravi, da je: “Čas je za nove začetke!”

Na voljo sta vam:
* spletni kanalizirani meditaciji, ki ju prejmete na vaš e-naslov ali
* meditacije v ŽIVO :) – v četrtek, 10. oktobra 2019 ob 18h v Ljubljani (Stegne 7) – prejme tudi darilo ❤❤❤.

Prijavite se TUKAJ >>>

1. MEDITACIJA
V tej meditaciji boste spoznali mogočne svečenike/ce in mojstre/ce Avalona, ki bodo za vas izvedli prav posebno invokacijo. Le-ta vam bo omogočila, da prepoznate nove priložnosti, ki že prihajajo v vaše življenje ter jih tudi sprejmete in vpeljete v svoje življenje. Avalončani so bitja izredne jasnosti, notranje moči in poguma ter notranjega miru, samozavesti in doslednosti. In vse te kvalitete se bodo tekom meditacije sidrale v vaše celotno bitje.

2. MEDITACIJA
V drugi meditaciji vas bo nežno objela energija portala 10/10. Sidrala se bo v vsako področje vašega življenja in prebudila vaše potenciale, talente in darove ter jih dvignila na nivo nove dobe. Ta meditacija vas bo negovala, hkrati pa prižgala vse speče projekte, ideje, zamisli, da jih končno pričnete uresničevati. Prejeli boste tudi čudovite blagoslove in svete kode iz samega središča portala 10/10.

DODATNA PODPORA:
Tokrat vam je na voljo tudi mogočen kristal za prebujanje kreativnosti, ki je napolnjen s kvalitetami Avalona ter še dodatno obogaten z energijo portala 10/10. Cena 15€ (poštnina vključena), naročite ga TUKAJ >>>

Več in prijava na meditacije TUKAJ >>>

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...