19
oktober

Praznujem sebe in svoje življenje

Organizira: Ingrid Gabršček
Kdaj: 19. oktobra ob 10:00 do
20. oktobra 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:150 - 190 evrov (150 za prijave do 1.10.2019)
Organizira:Ingrid Gabršček
Kontakt:rasti.svetovanje@gmail.com

43 ogledov

Življenje vsakega od nas je magična kreacija – kreacija izkušenj, želja, prepričanj,..ki se prepletajo z izkušnjami, željami, prepričanji drugih. Vseh tistih, s katerimi skupaj so-ustvarjamo svet.

V svetu, ki ga zaznavamo kot dualen, ima vsaka zaznava svojo nasprotno zaznavo, če lahko tako rečemo. Na osnovi tega je naš svet, svet prav in narobe, dobro in slabo, pozitivno in negativno,  radostno in boleče,…

Kako iz tega kroga?

Moja izkušnja je, da je prvi korak sprejemanje.

Drugi korak je zavedanje, da je svet, ki ga zaznavamo, svet, ki je pogojen z našimi izkušnjami, prepričanji,…

Tretji korak je prevzemanje odgovornosti.

Četrti korak je poglabljanje vase in »širjenje« svoje zavesti.

In, to bomo počele tudi na delavnici, ki je razdeljena na tri dele:

  • sprejemam preteklost
  • objemam sedanjost
  • »so-ustvarjam« prihodnost.

1.       V prvem delu delavnice bomo raziskovali našo preteklosti – kje sem bila?

S pomočjo časovne premice bomo pogledali dogodke iz preteklosti in določili trenutke, ki so v nas pustili nek pečat. Podrobneje bomo pogledali naše »svete rane«.

2.       V drugem delu bomo raziskovali našo sedanjost – kje sem sedaj?

Pogledali bomo kakšno je naše življenje v tem trenutku, pa tudi kako dojemamo sebe, katere so naše vloge, naše vrednote in kaj/kje je naša edinstvenost.

3.       V tretjem delu si bomo predstavljali našo prihodnost  -  kam grem oz. želim iti?

Srečali se bomo s konceptom potreb – vrednot in strategij in iskali načine kako izraziti svoje darove in so-ustvariti prihodnost, ki nas bo navdihovala.

Zakaj je delavnica namenjena le ženskam?

Ženskam sem jo namenila iz dveh razlogov.

Prvi je ta, da je  delavnica izkustvena, bazira na praksah, ki so meni pomagale sprejeti sebe in moje življenje z vsemi čermi po katerih sem plula.

Drugi pa je ta, da je moja izkušnja, da je to »potovanje« bistveno lažje, če imamo razumevanje in podporo žensk. Moja želja je, da na tej delavnici »spletete« povezave z drugimi ženskami, ki vam bodo nudile podporo, ki bo vaša barka »nasedla« na čereh.

Delavnica traja od 10.00 do 18.00 ure, z enournim odmorom za kosilo, ki ni vključeno v ceno.

Delavnico vodim: Ingrid Gabršček.

Po poklicu sem diplomirana ekonomistka, sicer pa raziskovalka življenja in naših globin.

Več kot 15 let že aktivno raziskujem svoje globine, tudi s pomočjo različnih tehnik in znanj (svetovalka transpersonalne kognitivne terapije, asistentka na intenzivih razsvetljenja, v postopku certifikacije za trenerko nenasilne komunikacije).

Pomembno mi je prispevati, zato želim metode, ki so pomagale meni, predstaviti tudi drugim. Moje delavnice so praktično naravnane in vam omogočajo, da pridobljene informacije in tehnike preizkusite na lastnih primerih (na delavnici) in nato prenesete v svoje življenje.

Vaša naložba: 150 - 190 evrov (150 evrov za prijave do 1.10.2019)

Vaše mesto na delavnici si zagotovite s prijavo na elektronski naslov:  ingrid@rasti-svetovanje.si  in z nakazilom celotnega zneska na TRR št. SI56 0227 5150 0090 526, odprt pri NLB.

Namen: delavnica + kraj, kjer jo boste obiskali (Koper, Ljubljana) + vaše ime

V primeru, da se prijavite in kasneje ugotovite, da se delavnice ne morete udeležiti, si lahko poiščete zamenjavo (vplačil na vračamo).

V primeru, da se želite udeležiti delavnice, pa vam trenutno finančno stanje tega ne dopušča, nam pišite in skupaj bomo našli rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

V primeru, da se udeležite delavnice, naredite vse vaje in nam, ob zaključku delavnice (isti oz. naslednji dan) sporočite, da niste zadovoljni, vam vrnemo denar.

Veselim se skupnega raziskovanja naših globin.

Toplo vabljeni,

Ingrid

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Po poklicu diplomirana ekonomistka, sicer pa raziskovalka življenja in naših globin. Z svojim znanjem in izkušnjami želim pomagati ljudem izkoristiti notranje potenciale in uresničevati sanje.

Nalagam...