1
avgust

PREBUJANJE naše BOŽANSKE DNK - zoom delavnica

Organizira: Anamarija Kovačič
Kdaj: 1. avgusta ob 14:00 do
1. avgusta 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:66 eur
Organizira:Anamarija Kovačič
Kontakt:Anamarija Kovačič, mail:anamarija@kreacijesvetlobe.si , tel: 031/318-137, http://kreacijesvetlobe.si

29 ogledov

PREBUJANJE naše BOŽANSKE DNK

 

 

 zoom delavnica

 

1.8.2021 od 15.00 do 21.00

 

 

 

 

Prebujanje kristalinske DNK je spominjanje Izvora, ki se zdaj aktivira v nas.
Prebuja se spomin, da smo Božanska Zavest, spomin, da smo Iskra Boga.

Smo v dobi prebujenja. Vse v nas se prebuja in spominja. Spominjajo se celice. Spominja se Duh. Spominja se Duša. Spominjamo se, da smo Najčistejša Ljubezen, iz Najčistejše Pra Svetlobe.

 

 

Zemlja je na veliki prelomnici dviga zavesti. Odpirajo se vrata Novemu Človeku z prebujeno 12 vijačno DNK. Vstopili bomo v portal 12 vijačnic na 12. dimenzijah. Vse kode Luči nas bodo podprle pri aktivaciji naše kristalinske strukture DNK. Na delavnici boste izvedeli več o tem kaj je kristalinska DNK in katero božansko lastnost nosi posamezna vijačnica.

Celotna delavnica bo popolnoma vodena v povezavi Z Najvišjim Virom in bo potekala v objemu velike podpore bitij čiste Luči in Ljubezni. 

Skozi meditacije bomo aktivirali procese zdravljenja in osvobajanja vsega, kar nam preprečuje izkušati sebe kot božansko Bitje. Imamo priložnost, da se dokončno osvobodimo vse teže in naredimo prostor Novemu . Prebudili bomo vsako od 12.vijačnic DNK.  Vsak od nas je na eterični ravni nosilec kristalinske božanske strukture DNK. Vstopili bomo v ta prostor, in se začeli  spominjati svoje Božanskosti. Začela se bodo prebujati zapečatena Vedenja in Resnice, ki so prisotne v nas od začetka časov. Odprli bomo vrata vsemu kar smo in vsemu, kar nosimo na celični in eterični ravni.  Odprli bomo vrata Novemu Človeku in Novi Zemlji.

 

Z letom 2020 se je začela velika aktivacija naših teles na celični ravni. Celo leto so me aktivirali, me pripravljali, me učili in mi odpirali vedenja o kristalinski stukturi naše DNK. In napočil je čas da tudi z vami podelim ta vedenja, ki so mi bila dana. Vedenje o dvigu zavesti preko celične ravni. Namreč Zavest bomo dvigovali ravno preko naših celic oz, naše DNK. Naša karbonska DNK se spreminja v kristalinsko in prebuja se še 10 vijačnic na eterični ravni. Prebuja nas LJUBEZEN, prebujamo pa se tudi s pomočjo plazme Svetlobe , ki prihaja  iz Centralnega Sonca in žarkov čiste Luči , ki preko vseh Galaksij pospešeno prihajajo na Zemljo. Ker je nastopil čas, da Zemlja vstopi v višjo Zavest , v Zavest 5.dimenzije.

 


Izmenjava za delavnico je  66 eur 

 

Kaj lahko pričakujete na delavnici ( 15.00 – 21.00 )

 

 

Meditacija izpuščanja in osvobajanja vsega kar nam preprečuje, da bi izkušali svoj Božanski potencial

Vračanje izgubljenih delčkov duše

Sidranje novih energij Nove Zemlje

Povezava z bitji čiste Svetlobe in Ljubezni, povezava s svojim Višjim Jazom, z Kristusovo Zavestjo, z prisotnostjo JAZ SEM, povezava Z Virom Čiste Božanske ljubezni 

Povezava z energijo Gaje in Univerzumom in odpiranje srca Božanski Ljubezni Aktivacija posamezne vijačnice  12 vijačne božanske DNK

Prebujanje Božanske iskre duše in prebujanje spomina in zavedanja, da smo Luč neskončne inteligence Univerzuma 

 

Sporočila bitij Luči in Ljubezni in intuitivna sporočila za vsakega udeleženca

 

 

Skupina bo majhna z samo 12 udeleženci

 

 

Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne potrebne informacije

 

 

Dodatne informacije:

Anamarija Kovačič 

031 318 137 

Mail: anamarija@kreacijesvetlobe.si 

O meni: http://kreacijesvetlobe.si/omeni.html

 

  

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem INTUITIVNA SVETOVALKA in VODITELJICA retreatov, delavnic in meditacij za dvig Zavesti in poti v Nove dimenzije Nove Zemlje. Sem Lightworker in gridworker, sem VARUHINJA ZEMLJE. NE UČIM...


Nalagam...