19
avgust

Predavanje o Havajih, delfinih in zvočna meditacija z njimi

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 19. avgusta ob 17:45 do
19. avgusta 2019 ob 20:45
Kje:
Prispevek:30 €, študentje 15 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

34 ogledov

Poleg meditacije, pripravljamo še PRIJETNO PRESENEČENJE z gostjo TADEJO BORŠTNAR, ki vabi na dogodek, v katerem bo doživeto prikazala ŽIVLJENJE NA HAVAJIH - kaj je doživljala, ko je bila v morju V NEPOSREDNI BLIŽINI SVOBODNIH DELFINOV IN KITOV. Med leti 2014 - 2016 je živela na Big Islandu - Hawaii. Predstavila nam bo tudi, na kakšen način se mi lahko podamo tja - na PLAVANJE Z DELFINI.


Tadeja pravi:

"Sedaj to doživljam kot veliko darilo in zdravljenje, ki sem ga bila deležna – in se povezala s tem kdo v resnici sem, spoznala, koliko širše je življenje – kot le naši osebni »problemi« preživetja, partnerstva in sobivanja. In hkrati, kako zelo se spremeni kvaliteta vsega tega, ko zaznamo širše, kdo smo in zakaj smo tu, na našem lepem Svetu. 

Dve leti med delfini sta mi dali možnost, da se povežem z njimi in jih spoznam na globlji, dušni ravni. Njihovo vlogo tu, na Zemlji, kaj vse nam prinašajo, kam nas vodijo. 

Ko smo med jato 20, 50, 100 delfinov v trenutku. Tukaj in zdaj. Naše misli se ustavijo, prestavimo se v drugo dimenzijo bivanja - ko samo smo. Navadno za tako stanje potrebujemo kar nekaj meditacij in včasih duhovnega učitelja. Tu se to zgodi v trenutku… in kmalu zatem se v nas naseli radost, veselje.. delfini nas postavijo v naše naravno stanje. In to ne traja le ta čas, ko smo z njimi v morju. To je stanje, ki se naseli v nas. Najprej za nekaj ur, nato dni… in dlje ko nam to uspeva - ko to stanje spoznamo, se ga zavedamo, bolj pogosto se lahko samo z mislijo nanj prestavimo, ga obudimo. 

Dlje časa kot ga preživimo s temi bitji morja, ki na Zemlji bivajo že več kot 30 miljionov let, več nas naučijo… tudi to, da smo večdimenzionalna bitja, da lahko potujemo med svetovi, celo med galaksijami… spomnijo nas na to, kako veličastna bitja smo in kaj vse nas še čaka in česa vsega smo sposobni… 

Po vrnitvi s Havajev je moje poslanstvo postalo širjenje zavedanja o vsem, kar me učijo delfini in kiti, ter »spirit ALOHE«.. na takih in podobnih dogodkih...

Prisrčno vabljeni.. v ljubezni in duhu Alohe!"


V meditaciji pa se bomo ob vzporednih ZVOKIH njihovih KLICEV in PESMI vibracijsko povezali z ZAVESTJO DELFINOV. V tem stanju se naš UM IZKLOPI, sposobni smo sprejemati sporočila svoje DUŠE, Višjega JAZA, VODNIKOV in STVARNIKA Vsega kar je. Tako skupaj s svojo Višjo ZAVESTJO na vseh vibracijskih nivojih soustvarjamo svojo NOVO, ČUDOVITO REALNOST. Čarobna delfinska bitja pri tem intenzivno sodelujejo in nam pomagajo pri ZDRAVLJENJU in DVIGU VIBRACIJE.
Vabimo tako začetnike, kot vajene meditacij, da se nam pridružite na ČUDOVITEM PREDAVANJU in NEŽNI, UMIRJENI, SANJSKI poti, da potolažite svoje SRCE in obdarite svojo DUŠO!

 

KREIRANJE ŽELJA IN SANJ Z DELFINI

Vodena kvantna meditacija ob zvokih delfinov - multidimenzijsko zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

 

TO ČUDOVITO POTOVANJE PRINAŠA:

DELFINI nam bodo izdatno pomagali pri PROGRAMIRANJU naših ŽELJA in SANJ:

- za boljše zdravje, razkrivanje in zdravljenje travm in blokad

- za nove navdihe, da se pričnemo zavedati in udejanjati svojo usodo in poslanstvo

 - da preko svojega Višjega Jaza še bolje prejemamo intuitivne odgovore

- da se globoko sproščamo, občutimo srečo, ljubezen, radost in se umirjamo

- da izkusimo zavestno sanjanje v LEMURIJSKEM SVETIŠČU in skupaj z njimi kreiramo svoje SANJE in ŽELJE

- doživeli bomo SREČANJE in POVEZAVO z različnimi vidiki kreacij svojih sanj in želja z LEMURIJSKIMI VODNIKI

- svoje želje in sanje bomo predali svojemu OSEBNEMU LEMURIJSKEMU VODNIKU za njihovo UDEJANJANJE

- kot tudi prejeli izdatno POMOČ in VODENJE pri URESNIČEVANJU svojih sanj, vizij in soustvarjanja

- soudeležili se bomo globalnih sanj in vizij za ZDRAVLJENJE VODA na našem planetu

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU, ob pomoči ZDRAVILCEV iz najvišjih vibracijskih nivojev, multidimenzijsko zdravljenje SEBE, svojih NAJDRAŽJIH in ŽIVALI.

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno-regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij Eva Pavlin, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 30 €, študentje 15 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

~ V prostor vstopamo TIHO zaradi oseb, ki se umirjajo ali že meditirajo. Telefoni so OBVEZNO POPOLNOMA izključeni.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli bomo, če povabite ali obvestilo posredujete še komu, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

Lokacija ROŽNA DOLINA 50a, Lesce ( nasproti Merkurja): Smo v I. nadstropju v Dvorani. Parkiranje pred stavbo.

 

~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko duhovno zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...