15
JULIJ

Delavnica energijsko povezovanje - jasnovidka Violeta

Organizira: Društvo Izvir
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 15. julij 2018 ob 0:00 do
19. julij 2018 ob 0:01
Kje:
Prispevek:od 25€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:03 71 33 100 041 931 540 (Katarina), 051 677 712 (Jolanda), 041 769 686 (Janko), 031 336 040 (Mateja) www.izvir.com; izvir@izvir.com; fb društvo izvir

0 komentarjev    723 ogledov

PRIHAJA VIOLETA ENA NAJVEČJIH JASNOVIDK EVROPE

Violeta Burić je ženska, rojena z nenavadnim darom, da lahko predvidi prihodnost, a prav tako do neverjetnih podrobnosti opiše tudi stvari, ki so se ljudem zgodile v preteklosti. Svoj dar uporablja za dobrobit človeštva in pomaga ljudem v mnogih težkih situacijah. Skozi njene 'Zvezdne steze' je šlo že mnogo znanih in neznanih, običajnih in neobičajnih ljudi, politikov, ambasadorjev, športnikov in estradnikov. Jasnovidka je pri osmih letih napovedala razpad Jugoslavije.Pravi, da se Sloveniji od marca do septembra obeta dobro obdobje,po človeštvu pa bodo v prihodnosti poleg naravnih nesreč kosile zlasti smrtonosne epidemije...

Njen izjemen dar so ljudje opazili že v njenem otroštvu.Neznanim ljudem je zelo natančnoopisovala: hiše, v katerih živijo, kako izgledajo drugi družinski člani,kakšne bolezni jih tarejo, kaj se je zgodilo in kaj se še bo. Javnost jo je odkrila, ko je imela 8 let. Od takrat pa do danes je s svojimi vizijami že mnogim rešila življenje. Njene zdravniške diagnoze in čitanje preteklosti in sedanjostiso100-odstotne, prihodnosti pa 80 do 85 odstotne.

Mnogim strokovnjakom, zdravnikom, kliničnim psihologom, psihologom in nevrologom se zdi fascinantna hitrost, s katero lahko prehaja skozi prostor in čas in komunicira na daljavo brez težav z ljudmi po vsem svetu.

Zaradi svojih sposobnosti sodeluje z mnogimi pomembnimi državnimi ustanovami po svetu.Violeta pravi, da je večina stvari v življenju določenih;naš spol, kdo so naši predniki in potomci, kdo bo padel v vojni, ali kdo bo postal predsednik države, kdo booče ali mati otrok, kako bomo izgledali, koga in kdaj bomo spoznali.

Tega se ne da spremeniti. Na nekatere stvari pa lahko vplivamo, to je pravica do izbire, kar lahko pripelje do sprememb v življenju. Violeta meni, da je malo stvari, ki jih lahko izbiramo v času zemeljskega življenja, a tisto kar lahko, kroji in piše našo prihodnost. Izkušnje nam kažejo, da volja, ljubezen, vera in upanje lahko naredijo čudeže–če takšničudeži sploh obstajajo? Ali gre za čudež ali za proces, ki ga ne razumemo?

Ali je življenje načrtovano pred rojstvom? Kaj če smo izbrali svoje starše in družino, prijatelje in sovražnike, kot tudi vse ljudi, s katerimi se srečamo? Za odgovore na ta in mnoga druga vprašanja so že mnogi izbrali prav Violeto –duhovnega vodnika, prijatelja, svetovalca, podporo ... Zdaj prihaja v Slovenijo po zaslugi društva Izvir.

Za SREČANJE Z VIOLETO se odločimo, da bi izvedeli: vzroke težav, ki jih imamo; kaj se nam v življenju lahko zgodi; naše bolezenske diagnoze...in še veliko drugega !

Cena enournega srečanja: 100 €

KDAJ SE LAHKO SREČATE Z VIOLETO, KJE SE LAHKO SREČATE:

SMOLNIK NA POHORJU

nedelja, 15.7. od 16:00 do 19:00: SREČANJE NA ČAJU Z VIOLETO-
-ENERGIJSKO POVEZOVANJE - delavnica (vstopnina 25 €)
ponedeljek 16. do četrtek 19. julij: individualni razgovori

1.,2. in 3.8.: PORTOROŽ

Potrebna predhodna naročila :031 33 60 40 (Mateja), 041 76 96 86 (Janko), 031 67 23 38 (Alja)www.izvir.com,fb društvo izvir

Prijava na dogodek | Delavnica energijsko povezovanje - jasno...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Smolnik na Pohorju, Smolnik 38, Ruše


Društvo Izvir

izvir zdravja za dušo, telo in planet

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.Spletna stran:
http://www.izvir.com
Srečanja z Bracom v Ljubljani

Srečanja z Bracom v Ljubljani

24. februarja 2019, Ljubljana
Program alkalizacije-razkisanja v termah Kulaši

Program alkalizacije-razkisanja v termah Kulaši

26. februarja 2019, Bosna in Hercegovina
Reiki tečaj USUI 4 učiteljska stopnja

Reiki tečaj USUI 4 učiteljska stopnja

28. februarja 2019, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...