21
SEPTEMBER

Prva stopnja Krija tantra joge s Polono Sepe

Organizira: Krija tantra joga
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 21. septembra 2018 ob 9:00 do
23. septembra 2018 ob 22:00
Kje:
Prispevek:160 €, ponudba za par (280€) do 10. septembra
Organizira:Krija tantra joga

0 komentarjev    1085 ogledov

v petek 21.sept.  od 19.00 do 22.00,
ter v soboto 22.  in nedeljo 23.  Sept. od 9.00 do 22.00

Vodi: Polona Sepe (Ambikananda) v dvorani na Vojkovi 63, v Ljubljani

CENA vikend tečaja (25 ur): 160 €

Ponudba za bon za par (280€) do 10.sept.
Prijave: info@kriyatantra.com 

Delavnica je primerna za pare in posameznike.

Število udeležencev je omejeno, PRIJAVE NAJKASNEJE DO TORKA 18. septembra oziroma do zasedenosti mest.

Tečaj je primeren za vse, ki so na duhovni poti ali na poti joge in čutijo, da  spolnosti nosi v sebi  velik potencial  za mistična izkustva.  Za vse, ki vidijo, da nam je bil  z manipulacijo občutkov krivde in sramu, skozi zgodovino odvzet stik  s tem izvorom moči, ki nam omogoča doživljanje božanskega brez posredovanja institucij, religij in ideologij.

Za vse, ki  v duhu tantričnega herojskega temperamenta (vira bhava) cenijo samostojnost, neodvisnost in razmišljanje izven običajnih okvirov. Pridite, če bi se radi s partnerjem  globoko intimno povezali in delili z njim svetost svoje duhovne poti.  Smo Vama Marga šola in na višjih  stopnjah učimo kundalini krije, ki jih lahko vključite v ljubljenje in zavestno prebujate kundalini. Če pripadate kakšni drugi jogijski smeri, boste postopno pridobili razumevanje kako lahko vašo sadhano integrirate v spolno življenje. Tečaj pa je primeren tudi za vse, ki nimajo partnerja, saj se bodo naučili konstruktivno uporabljati in usmerjati svojo spolno energijo.

Polona Sepe Hitchcox/ Ambikananda

Je iniciirana v tradicionalne krije, klasične tantrične prakse in v zahodne ezoterične šole. Študij tantre je začela z Mantak Chio. Tečaj za učitelje je naredila pri Bodhi Avinasha in nadaljevala študij  s Sunyato Saraswatijem (oba sta avtorja knjige  Jewel in the Lotus). Učitelj kateremu dolguje razumevanje tantre, pa je Swami Anandakapila Saraswati (dr. Jonn Mumford), ki je z uspešnico Ecstasy Through Tantra v sedemdesetih prebudil val  zanimanja za Tantro na zahodu. Ambikanando je iniciiral v čaščenje Kali, v tantrične krije in tantrične mantra sadhane.  Z njim  je študirala  tudi Ank Džotiš v Indiji in ga še vedno obiskuje dvakrat letno v Sydneyu. Svojo ezoterično šolo je posvetila ohranjanju njegove zapuščine.  Redno se tudi izpopolnjuje v Indiji, v Kaula Tantro in čaščenje Kamakhye jo je iniciiral Shri Kapalik Mahakaal Bhairavanand Saraswati, Naga Baba Satyanand Giri pa v kundalini prakse.

Prva stopnja Krija tantra joge

Na začetnem tečaju predstavimo osnove tantrične sadhane: meditacijo, mantre, mudre in asane. Učimo se biti iskreni, spontani in neustrašni  v duhu tantričnega temperamenta Vira Bhava (herojski temperament).  Spoznavamo pomen kundalini energije, osnove tantričnega pristopa k spolnosti in kako  naše ljubljenje  poglobimo in uporabimo kot odskočno desko za doseganje spremenjenih stanj zavesti.

Za vse ki bodo želeli nadaljevati to pot, bo po končanem tečaju odprta možnost iniciacij v krije, s katerimi varno in postopno prebujamo kundalini. Krija jogo mnogi definirajo kot  najhitrejšo pot notranje preobrazbe. Smo Vama Marga šola in na višjih stopnjah učimo uporabo krij v Maithuni.

Na delavnici ne delamo nobenih spolnih praks, dobili pa boste nasvete in navodila za delo doma.

Program:

  • Gayatri SO HAM
  • Ognjeni dih –osvobajanje od čustvene prtljage
  • Usmerjanje in izmenjava energije
  • Kundalini masaža
  • Meditacija in spolnost
  • Osnovni tantrični obred 

ODZIVI NA DELAVNICO

Tečaj, ki mi je ostal v večnem spominu zato, ker mi je ljubezen in mene prikazal v popolnoma novi luči. Jurij

Na delavnici  sem se povezala sama s seboj, ponovno zbudila v sebi energije in dele sebe, ki so spali zimsko spanje. Spomnila sem se  moči ognjenega diha, spet prebudila močno željo po energetskem plesu in odkrila lepoto in moč dihanja/dela v dvoje. Bila je izjemno lepa izkušnja in se veselim nadaljevanja. Nina

Vse je bilo zanimivo, morda zaradi načina, kako znaš ti, Polona, na preprost način predstaviti  tako občutljivo temo. Moj pogled na spolnost se je bistveno spremenil, še bolj v smer, da je to nekaj svetega, da je to radost, veselje, praznovanje. Vaja s čustvi je bila zame težka izkušnja in obenem pravi blagoslov. Tista črna gmota iz trebuha je, hvala bogu odšla in to prav čutim tudi na fizičnem nivoju.Še enkrat bi želela izraziti globoko hvaležnost, da mi je bilo dano se učiti na tej delavnici, s čudovito učiteljico in čudovitimi udeleženci delavnice. Marija

Polona, na delavnici sem te začutil kot učiteljico, guruja. Name si naredila vtis, da si zaupanja vredna in dobrohotna, pa tudi strastna in predana, poštena in z nogami trdno na tleh. Zelo zanimiv  je bil  tvoj razumljiv  način predavanja, ko primerjaš vzhodno in zahodno duhovnost in religije med sabo. Pika na i je pa zaključni obred( pudža), ki je svojevrstna izkušnja in nagrada za dva in pol dni dela. Ko sva se z ženo pogovarjala, sva ugotovila, da sva oba čutila vrtinčenje (močne) energije, ko sva se razprla v jab-jumu. Kaj takega nisva še nikoli občutila skupaj. Odlična izkušnja. Peter

Pudža zadnji dan  je bila res močna, dejansko sem izgubil občutek za telo in se spojil s partnerko in okolico.  Ko sem se peljal domov, sem bil ves vzhičen in hvaležen, da imam triperesno deteljico učiteljev. Od vsakega dobivam koščke in sestavljam mozaik. In vsi so blazno pomembni!  Andrej

Prijava na dogodek | Prva stopnja Krija tantra joge s Polono...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | info@kriyatantra.com, Vojkova 63, Ljubljana


Krija tantra joga

tantra, krija joga, Nada joga, Kundalini joga

Že petindvajset let vodim šolo KRIJA TANTRA JOGE, ki je ena najstarejših šol tantra joge pri nas. V naši šoli ponujamo programe za vse, ki so na duhovni poti ali na poti joge in čutijo, da spolnosti nosi v sebi velik potencial za mistična izkustva. Pridite, če bi se radi s partnerjem globoko intimno povezali in delili z njim svetost svoje duhovne poti.Spletna stran:
http://www.kriyatantra.co...
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...