28
APRIL

Prvomajski duhovni oddih na Irskem

Organizira: Tempelj Harmonije
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 28. aprila 2018 ob 0:00 do
6. maja 2018 ob 0:00
Kje:
Prispevek:Promocijska ceno (za 9 dni): 1.390,00€ za prijave do 26. 2. ( prijave od 27. 2. dalje so možne po redni ceni 1.590,00€) in vključuje vse po programu, ki je naveden v opisu
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com - 031 609 408 (Irena) ALI janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani); Spletna stran: http://www.tempelj-harmonije.com/

0 komentarjev    730 ogledov

Mistična IRSKA - zelena oaza miru in spokojnosti. Prebudite vse svoje speče aspekte na tem posebno skrivnostnem zelenem otoku skupaj z nami. To popotovanje bo še prav posebno, saj se bomo delali dnevno duhovno prakso. So kraji na svetu kjer je tančica med svetovi prefinjeno tanka, kjer je zemlja ustvarila čudovite portale v obliki jezer Gora in ostalih naravnih pojavov in eno izmed njih je tudi Irska.

Duhovni oddih je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom in skupinam. Tudi tistim, ki redno duhovno prakso že izvajate ali pa ste šele začetniki. Predznanja niso potrebna. Oddih je namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti.

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu na mistični Irski, opravljali dnevno duhovno prakso, se predajali zvočni kopeli in šamanskim bobnom. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želimo posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, bo prvomajski čas pravi ČAS za POPOLNI RAZCVET.

Prvomajski oddih na Irskem bo potekal v sodelovanju s Šolo zavestnega življenja. Vsebinski del bo vodil Jani. Na posameznih lokacijah nam bo podal tisto, kar ta trenutek najbolj potrebujemo.

 

Investicija vase (za 9 dni): promocijska cena 1.390,00€ za prijave do 26. 2. (redna cena 1.590,00€) vključuje:

  • Nastanitev z zajtrkom (dvoposteljne ali večposteljne sobe). Možna je tudi nastanitve v enoposteljnih sobah z doplačilom.
  • Letalski prevoz (vključuje ročno prtljago dimenzije 55x40x20 cm, max. 10 kg - možnost doplačila za več prtljage do 15 ali 20 kg).
  • Prevoz iz Ljubljane do letališča in nazaj.
  • Vsi prevozi, ogledi in vstopnine na Irskem (ogledali si bomo Galway, Shannonbridge, Clonmacnoise, Newgrange, Hill of tara, Moherske klife, enega izmed avtentičnih irskih gradov, kapelo ter tradicionalno irsko vasico).
  • Jutranja in večerna, dnevna duhovna praksa, šamanska popotovanja, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo).

Promocijska cena velja samo za prijave do 26. februarja (prijave po 27. 2. so možne po redni ceni). Možno je plačilo na tri obroke. Ob prijavi oziroma do konca meseca februarja je potrebno poravnati prvi obrok (do odhoda je potrebno poravnati celotni znesek).

Glede kosil in večerij se bomo dogovorili in uskladili želje ter potrebe skupine. Možna je souporaba kuhinje. Ko bomo na ogledih si bomo namenili odmor za obroke.

Prijave in več informacij:
- info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena) ALI
- janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani).

Več informacij lahko najdete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

Prijava na dogodek | Prvomajski duhovni oddih na Irskem

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Irska, Irska, Ireland


Tempelj Harmonije

Usposabljanje za boljše življenje

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...