12
maj

Qi gong delavnica

Organizira: Društvo Lojtra
Kdaj: 12. maja ob 9:00 do
12. maja 2019 ob 11:00
Kje:
Prispevek:10€
Organizira:Društvo Lojtra
Kontakt:polona.piltaver@gmail.com 040/794-704

11 ogledov

Na delavnici, ki bo potekala v neokrnjeni naravi, se bomo sprostili, napolnili z novom svežo in mirno energijo, bomo spoznali:

ZDRAVILNI ZVOKI
Šest zdravilnih zvokov izhaja iz taoističnega sistema naravnega zdravljenja. Z izvajanjem zdravilnih zvokov transformiramo negativna čustva, ki so se nabrala v naših organih v prijetna čustva, ki nas podpirajo. Zvoki nas sprostijo, razstrupijo, ohladijo naše morda pregrete organe in posledično se izboljša tudi naš imunski sistem, naše počutje in zdravje. Zvoki za posamezne organe so zelo preprosti, a zelo učinkoviti.

Z izvajanjem zdravilnih zvokov na nek način začnemo komunicirati s svojimi organi, začnemo prepoznavati, kaj vse se je v letih našega življenja nabralo v njih (žalost, jeza, sovraštvo, nestrpnost....) in začutimo njihovo olajšanje, ko skozi zvoke sproščamo ven negativno energijo, čustva, ki nam škodijo.

Na ta način naredimo prostor za čustva, ki našim organom koristijo (hvaležnost, dobrota, ljubezen, brezskrbnost.....) in začnemo prepoznavati kako veliko delo naši organi opravljajo za nas, jih vzljubimo, in na koncu vzljubimo še sebe. In zažarimo v harmoniji s svojimi organi in čustvi.
Z redno vadbo zdravilnih zvokov si lahko samo v nekaj minutah sami pomagamo do boljšega počutja in zdravja.

MEDITACIJA NOTRANJI SMEHLJAJ
Meditacija, ki sprošča celotno telo, nas poboža z nasmehom, da ostanemo nasmejani še dolgo po tem. In dela ob redni vadbi čudeže tudi v našem življenju.

OČIŠČEVALNA MEDITACIJA
Bo našemu telesu ponudila še dodatno očiščenje, še bolj globinsko posegla v naše telo in izvabila ven strupe, ki smo jih že pozabili.

Med meditacijami bomo delali ogrevalne in zdravilne vaje, da se bomo razmigali in premaknili našo življenjsko energijo v želeno smer, odprli vrata vetrovom, da bo detox vikend še bolj uspešen, naše telo pa bolj čisto in mi bolj nasmejani in zadovoljni.

Cena delavnice je 10 EUR / osebo. Podatke za nakazilo prejmete v potrditvenem elektronskem sporočilu.

Obvezna je predhodnja prijava do 9. 5. 2019 na linku.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo posamezniki, ki sooblikujemo svet v katerem živimo.

Nalagam...